Co jíst v těhotenství?

Anonymní
21.2.20 09:14

Co jist v tehotenstvi? :)

Ahoj holky :mavam: chtěla sem se vás zeptat co jíte v tehotenstvi? Mám pořad hlad a nevím co jist, protože jsem ve 20tt a už mám 7kg nahoře.. přiznám se, ze jsem se vůbec nehlidala, takže to bude asi tím..
klidně napište jídelníček za cely den, děkuji :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24379
21.2.20 09:16

Jidlo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.20 09:19
@Anonymní píše:
Ahoj holky :mavam: chtěla sem se vás zeptat co jíte v tehotenstvi? Mám pořad hlad a nevím co jist, protože jsem ve 20tt a už mám 7kg nahoře.. přiznám se, ze jsem se vůbec nehlidala, takže to bude asi tím..
klidně napište jídelníček za cely den, děkuji :palec:

Jedla jsem naprosto vše, ale v normální míře. Jestli máš ale pořád hlad nebo tě honí mlsná, tak zkus jídelníček prokládat ovocem a zeleninou. Místo sušenky banán apod. Ale 7 kilo navíc mi nepřijde tak hrozné :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3322
21.2.20 09:22

Normálně jez na co máš chuť. Jasně že nejlepší bude pokud do jídelníčku zařadíš ovoce, zeleninu, sýry. Ono to přibírání nemusí nic znamenat. Někdo třeba přibere hodně a většina je voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.20 09:24

@wildcherry prosím? Vemte si svůj přínosný komentář a pokračujte v krasojizde 😘 děkuji ❤️️

• Citovat
  • Upravit
24379
21.2.20 09:25
@Anonymní píše:
@wildcherry prosím? Vemte si svůj přínosný komentář a pokračujte v krasojizde 😘 děkuji ❤️️
:mrgreen: :palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
21.2.20 09:34

Pokud chceš jist zdravěji, muzes zkusit dietu na tehotenskou cukrovku, jen si přidat více vhodných sacharidu třeba. Myslím, ze vyloučeni rafinovaneho cukru uškodit nemůže snad nikdy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
21.2.20 09:42

Jedla jsem dietne kvuli tehotenske cukrovce. Zadne ovoce, krom jahod a malin, zadne susenky, zadne sladke nápoje, zadne dorty, zadne rychle cukry. Sem tam rýže nebo těstoviny. Za cele těhotenství jen 8kg nahoře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
21.2.20 09:43
@Anonymní píše:

a co jako měla napsat… :nevim:
jedla jsem jídlo..ale ne jako prase..prostě normálně, snídane, oběd, večeře..
nebo chceš napsat nějaké diety nebo co?
to je dotaz, co jste jedly v těhu…jídlo holka, jídlo

• Citovat
  • Upravit
9374
21.2.20 09:46

Jez, na co máš chuť. Kromě syrového masa je dovoleno vše. ;) Není nutné kvůli těhotenství nějak extra měnit svůj běžný jídelníček. S nabranými kily si nedělej starosti, po porodu to shodíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.20 09:50

@smurfka vy jste zas děsně přátelské ženy.. to je neuvěřitelný.. tak sem čekala třeba nějaké tipy co jist zdravého abych ten hlad furt neměla? Zajímavé je, ze s tím nikdo jiný nemá problém a normalne komentují a dávají rady..
Jinak.. nikdo ji nenutil aby něco psala a vyjadřovala se :))

• Citovat
  • Upravit
smurfka
21.2.20 09:54
@Anonymní píše:
@smurfka vy jste zas děsně přátelské ženy.. to je neuvěřitelný.. tak sem čekala třeba nějaké tipy co jist zdravého abych ten hlad furt neměla? Zajímavé je, ze s tím nikdo jiný nemá problém a normalne komentují a dávají rady..
Jinak.. nikdo ji nenutil aby něco psala a vyjadřovala se :))

jaké rady dávají ostatní..píšou to samé..
jez co chceš ale v normální míře,
další, jez na co máš chut
hm…tak jo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14313
21.2.20 09:54
@Anonymní píše:
Jinak.. nikdo ji nenutil aby něco psala a vyjadřovala se :))

No jo no některé tady prostě s radostí rypou dělá jim to dobře :nevim: na nettu máš plno rád co jíst v těhotenství, ja jedlá tak nějak vše, častěji v menších porcich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16951
21.2.20 09:59
@Anonymní píše:
klidně napište jídelníček za cely den, děkuji :palec:

Ahoj,

prosím tě nedodržuj cizí ídelníček. Dej si k jídlu, co máš ráda, co ti chutná, na co máš chut. Všeho s mírou, dej si půlku talířku zeleninu, pak to co máš ráda :nevim: Dej si ovoce, já si třeba ujížděla oboje těhotenství na citrusech (grepy, pomela, kiwi, mandarinky). V prvním jsem se nemohla nabažit zavináčů (těch kyselích rybiček se zelím :lol: ) a v druhém jsem jedla na kila mandarinky :nevim:

Hlídej si sladké, ostré a někdo ujíždí na připáleném, tak to bych taky tedy hlídala a samozřejmě i alkohol a cigarety.

Jinak dle zdravého rozumu a uvážení. Jsi těhotná, ne nemocná. Sama jsem v prvním těhu měla vlčí hlad a nemohla jsem se někdy zajíst. Trpěla na to i moje mamka a ta z hladu omdlévala. Rada lékaře byla, že je hubená (měla 52kg na asi 176cm) a tělo se potřebuje zakulatit. Nabrala 32kg a do půl roku měla 50kg - bez diet. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.20 10:00

Holky děkuji všem za rady ☺️️ Mějte hezký den ☺️️

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat