Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ta_holka_co_pise píše: Vícečetla jsem. Jen jsem se naučila číst, tak jsem hltala knížky. Bez knížky za vysvědčení by nemohly začít prázdniny
A kdy, když nebyl internet? Asi to bude jiné v roce 1985 a v roce 1885
A jací lidi, kde? V Česku nebo kdekoliv po světě?
Já jsem bez internetu víc četla (knih). Jenže jsem končila základku/byla teenager. Takže bych jiný životní styl než jako dospělá měla tak či onak. Bez internetu a hlavně chytrého telefonu bych trávila mnohem víc času tím, než bych zařizovala věci osobně.
Víc můj život ovlivnil nástup chytrých telefonů. Internet byl sám o sobě byl super, ale dokud ho člověk neměl pořád „v kapse“, bylo to jiné než nyní.
Edit.: ono to vypadá, že se téma stane spíš nostalgickým aka staré dobré časy. Ale jak by vypadal náš život bez internetu a chytrých telefonů jako dospělých? Protože děti mají kroužky pořád, stejně jako to bylo za nás.
Příspěvek upraven 04.11.25 v 20:44
Já chodila do školy, pak na sport a moc volného času jsem neměla. Pak televize, knihy a celkem ráda jsem hrála digihru tetris. To už asi současná mládež ani nezná ![]()
@Lucka1111 píše: Více
my měli Jen počkej, chytali jsme vajíčka do košíku ![]()
Chodilo se víc do knihovny. Teď si stáhneš aplikaci. Knihy si stahuješ do mobilu. Jsou tam různé jazyky. Dneska má mobil funkci malého počítače - banka, e-maily, televize, rádio atd. Nespočet funkcí.
Mario
já byla určitě víc venku, víc četla a byla víc v pohodě.
@ta_holka_co_pise píše: Více
Studiu, práci, knížkám, randění, čuměli na bednu. chodili do hospod, jezdili na vandry a na vodu.
Četla jsem. Pořád a všude. A koukala na MTV a Eurosport. Teď čtu zase hodně. Ale s dobou předinternetovou se to nedá srovnat.
Příspěvek upraven 04.11.25 v 20:53
Cetla, psala, kreslila, vyrabela, blbla venku s kamaradama, chodila na krouzky, do divadla, televizi jsme meli az od mych 15
Čemu se věnovali lidi, když nebyl internet, chytrý mobily?
Téma k zamyšlení…