Co jste dělali bez internetu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7655
6.11.25 10:45

Přidávám se k čtenářům, taky jsem hodně četla (což teda čtu dodnes). Až tak, že mě mamka musela nutit chodit ven :lol: Ale to teda bylo když jsem byla menší, v pubertě jsem byla venku furt. Chodili jsme na hřiště a později i na diskotéky. Taky jsem kreslila a na střední jsem začala psát povídky, normálně ručně do bloků a sešitů. Hodně se psem. Do videopůjčoven taky (jednu dobu jsem si pořád dokola půjčovala Nekonečný příběh až mi ho paní pak věnovala :lol: tu kazetu bych snad ještě měla mít doma). S babičkou jsem se dívala na ty telenovely a později hodně na hudební programy, MTV, Óčko a Viva mi jely pořád. Když už začal internet tak jsme chodily s kamarádkou na něj do knihovny nebo do kaváren a začaly jsme xchatem :lol: Vlastní počítač s připojením jsem dostala v maturitním ročníku.
Ale nemusím takové to „jó, za nás si lidí bez těch internetů byli blíž“, to je podle mě blbost a každá generace má něco. Hlavně ti věční stěžovatelé a vzpomínači na starou dobrou dobu to vypisují na Facebook pořád dokola, tak jim ty sociální sítě asi zas tak nevadí :lol:

Příspěvek upraven 06.11.25 v 11:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148075
6.11.25 10:47

@Marieke vůbec "nejlepší " je věta - to byl svět ještě v pořádku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
6.11.25 10:52
@Venetia píše: Více

Ten zas nějak minul mě…ale když Bobby umřel, to jsem nemohla přehlédnout, to bylo něco jako státní smutek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí