Co jste dneska dělali dobrého?

5548
1.10.10 16:29

co jste dneska dělali dobrého?

Pochlubte se :-D K obědu jsme měli jen sýr z bramborem a k véče asi bude krkovička z hranolkama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12154
1.10.10 16:39

My měli (teda já a holky) na oběd květákový mozeček s bramborama, na večeři budeme mít rybí pomazánku, pečivo. Já nějak poslední dobou ty teplé večeře nemusím. Tím, že už není léto, míň se hýbu a tak nějak nestíhám trávit 2× denně teplé jídlo. Kéž by to ale bylo vidět na váze… :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
1.10.10 16:40

ahojky já dneska delala srnčí na víně a na véču budeme mít jenom čajík s bábovkou :palec: ty vaříš denně 2 teplý jídla?? obdivuju!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
1.10.10 16:51

no, ja varim zatial len pre dvoch, tak som si dnes urobila radost slivkovymi knedlami, kedze som mala kopu sliviek do babky :lol:

a na veceru asi mm urobi zemiakovo patizonove placky, mnaaaam :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
1.10.10 16:52

My měli žemlovku s jabkama a večeře teplý nedělám, jedině když je moc navařeno, tak se jí teplý i k večeři :lol: Vaření mě zrovna nějak zvlášť netentononc :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
1.10.10 16:56

je, soldi, my taky meli svestkove knedliky se svestkama od babicky :mrgreen: Ale bylo jich nejak moc, takze druha pulka poputuje do mrazaku a budou zase nekdy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
1.10.10 16:56

K obědu byla koprovka s bramborem a vajíčkem (na přání Anežky). Večeři má u táty a já si jdu s kámoškama na večeři do hospůdky oslavit jedny narozeniny, ale zatím nevím co si dám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
1.10.10 16:57

Já nedělala niiic :mrgreen: Manža odjel brzo ráno a vrátí se pozdě večer, tak jsem měla hráškovou polívku ze včera a bábovku ze včera. verunka jsem „odbyla“ batátou s dýní a cuketou. Ale zítra budu dělat buď lívance nebo hovězí na houbách, podle toho, jak si pán domu zadá, až se vrátí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
1.10.10 16:58

pomeranca, to je nahoda :lol:
mne ostali asi len tri slivky, zato knedli mam plny hrniec, neviem kto to vsetko poje :lol:
a z akeho cesta robis?

ja som dnes skusala prvy krat z krupicovej kase a bola to mnamka, su lahunke oproti tym zo zemiakoveho cesta :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
1.10.10 17:00

my jsme měli k obědu kuřecí na paprice a na smetaně s houskovým knedlíkem a k večeři jdu chystat rizoto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
1.10.10 17:06

Jé ovocné knedliky jsem neměla jak dlouho asi je taky budu muset udělat:-).No a teď mi volal přítel že veze pečené koleno tak nevím jak to všechno snáme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
1.10.10 17:13

soldi Bylo to kynute testo z polohrube mouky a sypane strouhanym tvarohem :dance: Bramborovy knedliky mam radsi s makem a nebo naslano se zelim… ach, to bych si dala, ale nemuzu to tomu memu kojenci udelat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1810
1.10.10 17:18

Ahojik u nás k obědu rajská a k večeři bude candát s bramborem. Mám doma fanatika na vaření,tak to mám bez práce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
1.10.10 17:23

pomeranca, mnaaam, tak tvarohove su este lepsie :jazyk: ale som nemala doma tvaroh :lol:

joj, ja si nemozem tuto temu citat, lebo som zase hladna 8-o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
1.10.10 17:41

Nooo, vy mi dáváte s těma knedlíkama. Jak nemám moc ráda sladké jídla, už vím, co budeme jíst zítra na oběd. slintajícísmajlík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí