Co jste dneska dělali dobrého?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
co jste dneska dělali dobrého?
Pochlubte se
K obědu jsme měli jen sýr z bramborem a k véče asi bude krkovička z hranolkama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My měli (teda já a holky) na oběd květákový mozeček s bramborama, na večeři budeme mít rybí pomazánku, pečivo. Já nějak poslední dobou ty teplé večeře nemusím. Tím, že už není léto, míň se hýbu a tak nějak nestíhám trávit 2× denně teplé jídlo. Kéž by to ale bylo vidět na váze…
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky já dneska delala srnčí na víně a na véču budeme mít jenom čajík s bábovkou
ty vaříš denně 2 teplý jídla?? obdivuju!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no, ja varim zatial len pre dvoch, tak som si dnes urobila radost slivkovymi knedlami, kedze som mala kopu sliviek do babky ![]()
a na veceru asi mm urobi zemiakovo patizonove placky, mnaaaam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My měli žemlovku s jabkama a večeře teplý nedělám, jedině když je moc navařeno, tak se jí teplý i k večeři
Vaření mě zrovna nějak zvlášť netentononc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
je, soldi, my taky meli svestkove knedliky se svestkama od babicky
Ale bylo jich nejak moc, takze druha pulka poputuje do mrazaku a budou zase nekdy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
K obědu byla koprovka s bramborem a vajíčkem (na přání Anežky). Večeři má u táty a já si jdu s kámoškama na večeři do hospůdky oslavit jedny narozeniny, ale zatím nevím co si dám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nedělala niiic
Manža odjel brzo ráno a vrátí se pozdě večer, tak jsem měla hráškovou polívku ze včera a bábovku ze včera. verunka jsem „odbyla“ batátou s dýní a cuketou. Ale zítra budu dělat buď lívance nebo hovězí na houbách, podle toho, jak si pán domu zadá, až se vrátí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pomeranca, to je nahoda ![]()
mne ostali asi len tri slivky, zato knedli mam plny hrniec, neviem kto to vsetko poje ![]()
a z akeho cesta robis?
ja som dnes skusala prvy krat z krupicovej kase a bola to mnamka, su lahunke oproti tym zo zemiakoveho cesta ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my jsme měli k obědu kuřecí na paprice a na smetaně s houskovým knedlíkem a k večeři jdu chystat rizoto
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé ovocné knedliky jsem neměla jak dlouho asi je taky budu muset udělat:-).No a teď mi volal přítel že veze pečené koleno tak nevím jak to všechno snáme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
soldi Bylo to kynute testo z polohrube mouky a sypane strouhanym tvarohem
Bramborovy knedliky mam radsi s makem a nebo naslano se zelim… ach, to bych si dala, ale nemuzu to tomu memu kojenci udelat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojik u nás k obědu rajská a k večeři bude candát s bramborem. Mám doma fanatika na vaření,tak to mám bez práce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pomeranca, mnaaam, tak tvarohove su este lepsie
ale som nemala doma tvaroh ![]()
joj, ja si nemozem tuto temu citat, lebo som zase hladna
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nooo, vy mi dáváte s těma knedlíkama. Jak nemám moc ráda sladké jídla, už vím, co budeme jíst zítra na oběd. slintajícísmajlík
- načítám...
- Citovat
- Zmínit