Co jste dostaly k narozeninám?

10639
2.3.12 15:59

tak ja mam narozky zrovna dnes,objednala jsem si nejake tricka pres net,manzel mi je zaplatil..miluju kubansky dort,mamka mi upekla,mnam :D ,pak nejaka bonboska,od dcery kousek jara v truhlicku :mrgreen: ,pokracovani bude o vikendu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
2.3.12 16:02

Peníze, ať si koupím něco na sebe - ani nevím, za co jsem je utratila :oops: rozepínací kojící noční košilku, která mi nebyla a kytky… Taky to neřeším, ale za rok budou kulatiny, tak jsem zvědavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
2.3.12 16:04

Darky neresime vubec. Mame spolecny ucet a kdyz neco chceme, tak si to proste koupime. Necekame na narozeniny nebo Vanoce. :)
Ale ja nejsem tradicni, tradice a zvyky jdou mimo me.
A jeste ke vsemu nerada dostavam darky, takze jsme se dohodli, ze budeme davat darky jen detem a jsme oba spokojeni. :)

• Citovat
  • Upravit
1832
2.3.12 16:09

Ja na posledni narozeniny dostala bundu,kozene boty a tricko…ale ja s nim mam jako by narozeniny porad…pritel je pozorny behem celeho roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
2.3.12 16:12

Ahoj cokelady ,budem mat tiež za pár dní narodeniny a doposial som si vždy darčeky či už k narodeninam alebo k meninám vyberala,vlani som dostala od svojho priatela tetovanie a od našich niečo do domácnosti,tento rok už to ale neriešim,pretože sa nám narodil v lednu syn,tak som každému povedala,že ja nič nepotrebujem a ani nechcem,nech radšej niečo kupia maličkému.Akosi už som prestala mysliet na seba a všetko chcem venovat len a len synčekovi,ved ja ked niečo budem potrebovat,tak si kupim aj sama a nemusím mat ani narodky a ani sviatok.Urobí mi večšiu radost darček pre maličkého ako pre mna. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
2.3.12 16:12

U nás se nedávají dárky jako oblečení,věci do domácnosti a tak…Nic co si člověk stejně musí koupit.Manžel na to moc není.Já miluju překvapení.Chtěla jsem dort, ale nemáme příbuzné, tak bychom celý s manžou nesnědli, tak jsem dostala Marlenku a pak jsem nečekala žádný dárek, mám narozky hned po vánocích.A dostala jsem iPad, takže jsem zírala.Loni jsem chtěla puzzle.

• Citovat
  • Upravit
6865
2.3.12 16:16

Já loni od manžela dostala tohle. jsem je jednou zmínila,že by se mi to líbilo a on si to kupodivu pamatoval.
Jinak dostávám od ostatních peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
2.3.12 16:18
kkaattkkaa píše:
tak ja mam narozky zrovna dnes,objednala jsem si nejake tricka pres net,manzel mi je zaplatil..miluju kubansky dort,mamka mi upekla,mnam :D ,pak nejaka bonboska,od dcery kousek jara v truhlicku :mrgreen: ,pokracovani bude o vikendu..

Všechno nejlepší :kytka:

Já ani nevím co jsem k posledním dostala.. :think: Už je to rok.. za pár dní je mám taky :mrgreen:

Co jsi dostala k minulým Ty coke ? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
2.3.12 16:20

dekuju moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3668
2.3.12 16:24

No já mám narozky a asi dva týdny poté termín porodu, tak tajně doufám, že dostanu k narozkám mimčo.
Jinak u nás se drží narozky i svátky v rodině - koupíme si vždycky něco pro radost, spíš jen nějakou drobnost, něco dobrýho si upečeme, uvaříme a užíváme si.
Vloni se mnou partner zajel k pěstiteli orchidejí a samo jsem odtud neodjížděla s prázdnou. :mrgreen: No a letos nevím…asi budu potřebovat botky, abych mohla drandit s kočárkem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
2.3.12 16:27
CokeLady píše:
Kallkapa píše:
kkaattkkaa píše:

Všechno nejlepší :kytka:

Já ani nevím co jsem k posledním dostala.. :think: Už je to rok.. za pár dní je mám taky :mrgreen:

Co jsi dostala k minulým Ty coke ? :)

Píšu hned v 1. příspěvku :D že jsem si koupila pár hader z našich spol. peněz. :D

Je pravda, že mám s narozkama spojenou vůni lilií právě od babi… tak ty asi chlap donese.

:zed: Jsem dnes mimo, promiň :mrgreen: . Obdivuji Tě ale, že si to pamatuješ, já vůbec :roll: . Ale pamatuji si, že k šestým narozeninám jsem dostala dort ve tvaru ježka a k desátým (kulatiny :lol: ) krásný červený deštník. Jó jako dítě jsem měla z dárků asi jinou radost, že si to pamatuji dodnes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
2.3.12 16:29

mám narozky dneska, poslední před třicítkou :zed: :lol: a dárek prej dostanu večer, tak jsem zvědavá :dance: Ale jeden dárek mi dal už teď, šel konečně taky jednou sám vyvětrat děti a j se válím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
2.3.12 16:30

Hezké téma! :palec:
Na mě zapomněla v den narozenin v podstatě úplně celá rodina. Dokonce mamka mi volala, potřebovala nutně něco vyřešit, ale že mám narozky si vážně nevzpomněla…

Ale manžel nezapomněl a to je hlavní! Ten mi přinesl obrovskou kytici, upekl dort, k tomu mi dal váhu a pětikilovou sklenici medu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
2.3.12 16:33

vse nejlepsi k narozeninam :dance: taky bych brala,aby si maleho vzal manzilek ven,ale je jeste v praci,tak mam smulu :evil: budu taky malinko slavit o vikendu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
2.3.12 16:38
kkaattkkaa píše:
vse nejlepsi k narozeninam :dance: taky bych brala,aby si maleho vzal manzilek ven,ale je jeste v praci,tak mam smulu :evil: budu taky malinko slavit o vikendu :)

tobě taky všechno nej :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný