Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
tak ja mam narozky zrovna dnes,objednala jsem si nejake tricka pres net,manzel mi je zaplatil..miluju kubansky dort,mamka mi upekla,mnam
,pak nejaka bonboska,od dcery kousek jara v truhlicku
,pokracovani bude o vikendu..
Peníze, ať si koupím něco na sebe - ani nevím, za co jsem je utratila
rozepínací kojící noční košilku, která mi nebyla a kytky… Taky to neřeším, ale za rok budou kulatiny, tak jsem zvědavá ![]()
Darky neresime vubec. Mame spolecny ucet a kdyz neco chceme, tak si to proste koupime. Necekame na narozeniny nebo Vanoce. ![]()
Ale ja nejsem tradicni, tradice a zvyky jdou mimo me.
A jeste ke vsemu nerada dostavam darky, takze jsme se dohodli, ze budeme davat darky jen detem a jsme oba spokojeni. ![]()
Ja na posledni narozeniny dostala bundu,kozene boty a tricko…ale ja s nim mam jako by narozeniny porad…pritel je pozorny behem celeho roku.
Ahoj cokelady ,budem mat tiež za pár dní narodeniny a doposial som si vždy darčeky či už k narodeninam alebo k meninám vyberala,vlani som dostala od svojho priatela tetovanie a od našich niečo do domácnosti,tento rok už to ale neriešim,pretože sa nám narodil v lednu syn,tak som každému povedala,že ja nič nepotrebujem a ani nechcem,nech radšej niečo kupia maličkému.Akosi už som prestala mysliet na seba a všetko chcem venovat len a len synčekovi,ved ja ked niečo budem potrebovat,tak si kupim aj sama a nemusím mat ani narodky a ani sviatok.Urobí mi večšiu radost darček pre maličkého ako pre mna. ![]()
U nás se nedávají dárky jako oblečení,věci do domácnosti a tak…Nic co si člověk stejně musí koupit.Manžel na to moc není.Já miluju překvapení.Chtěla jsem dort, ale nemáme příbuzné, tak bychom celý s manžou nesnědli, tak jsem dostala Marlenku a pak jsem nečekala žádný dárek, mám narozky hned po vánocích.A dostala jsem iPad, takže jsem zírala.Loni jsem chtěla puzzle.
Já loni od manžela dostala tohle. jsem je jednou zmínila,že by se mi to líbilo a on si to kupodivu pamatoval.
Jinak dostávám od ostatních peníze.
kkaattkkaa píše:
tak ja mam narozky zrovna dnes,objednala jsem si nejake tricka pres net,manzel mi je zaplatil..miluju kubansky dort,mamka mi upekla,mnam,pak nejaka bonboska,od dcery kousek jara v truhlicku
Všechno nejlepší ![]()
Já ani nevím co jsem k posledním dostala..
Už je to rok.. za pár dní je mám taky ![]()
Co jsi dostala k minulým Ty coke ? ![]()
No já mám narozky a asi dva týdny poté termín porodu, tak tajně doufám, že dostanu k narozkám mimčo.
Jinak u nás se drží narozky i svátky v rodině - koupíme si vždycky něco pro radost, spíš jen nějakou drobnost, něco dobrýho si upečeme, uvaříme a užíváme si.
Vloni se mnou partner zajel k pěstiteli orchidejí a samo jsem odtud neodjížděla s prázdnou.
No a letos nevím…asi budu potřebovat botky, abych mohla drandit s kočárkem. ![]()
CokeLady píše:Kallkapa píše:kkaattkkaa píše:
tak ja mam narozky zrovna dnes,objednala jsem si nejake tricka pres net,manzel mi je zaplatil..miluju kubansky dort,mamka mi upekla,mnam,pak nejaka bonboska,od dcery kousek jara v truhlicku
Všechno nejlepší
Já ani nevím co jsem k posledním dostala..
Co jsi dostala k minulým Ty coke ?Už je to rok.. za pár dní je mám taky
Píšu hned v 1. příspěvku
Je pravda, že mám s narozkama spojenou vůni lilií právě od babi… tak ty asi chlap donese.že jsem si koupila pár hader z našich spol. peněz.
Jsem dnes mimo, promiň
. Obdivuji Tě ale, že si to pamatuješ, já vůbec
. Ale pamatuji si, že k šestým narozeninám jsem dostala dort ve tvaru ježka a k desátým (kulatiny
) krásný červený deštník. Jó jako dítě jsem měla z dárků asi jinou radost, že si to pamatuji dodnes ![]()
mám narozky dneska, poslední před třicítkou
a dárek prej dostanu večer, tak jsem zvědavá
Ale jeden dárek mi dal už teď, šel konečně taky jednou sám vyvětrat děti a j se válím ![]()
Hezké téma! ![]()
Na mě zapomněla v den narozenin v podstatě úplně celá rodina. Dokonce mamka mi volala, potřebovala nutně něco vyřešit, ale že mám narozky si vážně nevzpomněla…
Ale manžel nezapomněl a to je hlavní! Ten mi přinesl obrovskou kytici, upekl dort, k tomu mi dal váhu a pětikilovou sklenici medu. ![]()
vse nejlepsi k narozeninam
taky bych brala,aby si maleho vzal manzilek ven,ale je jeste v praci,tak mam smulu
budu taky malinko slavit o vikendu ![]()
kkaattkkaa píše:
vse nejlepsi k narozeninamtaky bych brala,aby si maleho vzal manzilek ven,ale je jeste v praci,tak mam smulu
budu taky malinko slavit o vikendu
tobě taky všechno nej
![]()