Co jste dostaly od tchyně/tchana za vnouče?

Anonymní
20.6.22 01:18

Co jste dostaly od tchyně/tchana za vnouče?

Kamarádka mi dnes ukázala krásné hodinky, které po porodu dostala od tchyně a tchána,,za vnouče". Pochlubte se, zda jste taky něco pěkného dostaly, případně i od muže :) já nic :nevim: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
45690
20.6.22 01:33

Od tchyne nic, od muze pomerne drahy prsten :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
20.6.22 02:02

Počkám na odpovědi. Čekala bych za porod něco od partnera. Od tchsnovců jsem nečekala nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
20.6.22 02:05

Nic a to ani od partnera. Přijde mi to divné, vůbec něco očekávat. Nejlepší dárek je, když se otec dítěte jako otec chová.
Od rodičů a tchánovců očekávám, že se přijdou kouknout, časem pohrát, časem že občas pohlídají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
20.6.22 03:23

Od tchanovcu peníze, od muže zlatý prsten, který mi sám vybral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
20.6.22 03:33

Já osobně nic, ani jsem nic nečekala..dárek byl naše krásné zdravé miminko…ale malá toho dostala hodně…každý z příbuzných něco koupil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
20.6.22 03:42

Od tchanovciů peníze, od manžela polibek ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
20.6.22 04:14

Ja teda nedostala nic ani od tchanovcu, ani od své rodiny. Vždy nesli dárky miminku. Od manžela za první dítě prsten, za druhé sliboval taky dárek a dodnes nic :mrgreen: donesl ale kytku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
20.6.22 04:51

Od tchánovců jsem za vnouče nic nedostala, ale ani jsem nic neočekávala :)
Malé zaplatili kočárek, což mi přišlo jako milé gesto :srdce:
Od manžela jsem za první dítě dostala dost drahý prsten, u druhého už trochu polevil… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
20.6.22 05:12

Za první dceru jsem od nich dostala zlatý řetízek a za druhou dceru zlatý prsten. Obojí je jejich rodinné dědictví po babičce a obojí má velmi vysokou hodnotu - zlata je hlavně na řetízku požehnaně, je silný. Nenosím to, bojím se, že bych řetízek nedejbože ztratila a prsten si musím nechat zúžit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
20.6.22 05:19

Já dostala taky hodinky, ale zas nevím - já mám hodinky ráda, tak je dostávám dost často i jen tak, spíš teda pro radost, než že by to bylo vyloženě za porod (ani je nenesli do porodnice, předali mi je společně s dárky pro děti, když jsme měli oslavu po skončení šestinedělí). :think: I znám rodiny, kde se nic nedává - že to jsou prý cikánské zvyky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15154
20.6.22 05:55

Od manžela prsten a od tchánu nic. Dali miminku ‚do kolebky‘ peníze. Ani bych od tchánu nic neočekávala, proč jako? Tvoji rodiče ti za porod koupili Mercedes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
20.6.22 06:05

Nic, ani od manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
20.6.22 06:18
@Anonymní píše:
Kamarádka mi dnes ukázala krásné hodinky, které po porodu dostala od tchyně a tchána,,za vnouče". Pochlubte se, zda jste taky něco pěkného dostaly, případně i od muže :) já nic :nevim: :lol:

Tchýně by mne snesla za děti modré z nebe. Nic bych si nevzala. Od toho mám chlapa 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
20.6.22 06:25

Sušičku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová