Co jste dostaly od tchyně/tchana za vnouče?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
149427
24.6.22 18:34
@hospodki píše:
@laducha me by taky nenapadlo něco chtít po babičkach a dedeccich. U nás děti dostaly peníze od mých rodičů. Od tchanu nějakou blbost - plyšáka/ručníky. Stejne ty plysaky dam do sklepa a jakmile se na ne zapomene tak jdou z domu. Velký potvory na prach… musím ale říct, ze díky tehle diskuzi už me par dni trápí, ze mi manžel nedal nic. Ne za deti, ale spis na památku, protože to proste byly významné dny kdy se nám narodily deti. Došlo mi, ze na to vlastně furt vnitřně čekám, ze mi třeba přeci jen za druhorozenou přinese alespoň tu kytku a to bude mít za chvíli měsíc. Jasný, deti jsme chteli oba, jsou největší odměnou a bla bla, ale me to od chlapů prijde jako moc hezké gesto… no, už jsem si vybrala a koupím si přívěsek se srdcem a necham si tam vyrýt jména deti, ale kdybych to dostala jako dárek, vážila bych si toho zas o něco víc

Myslím že se to pochopit dá. Ano děti chtějí oba partneři, ale přeci jenom ta žena to "odnese " víc. Těhotenství, porod. Ta kytka, případně jiný dárek od chlapa jako pozornost, poděkování je to nejmenší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.22 14:17

Nic :lol: dítě je největší dar na světě :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová