Co k vánocům 14tileté slečně?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30420
18.10.10 21:55

Co k vánocům 14tileté slečně?

Potřebuju poradit, co koupit k vánocům 14tileté slečně? Vůbec nic mě nenapadá, hrůza :-( Dneska jsem tak letmo prošla nákupním centrem a nic mě nezaujalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
18.10.10 21:57

Nechtěla by se 14ti letá třeba šminkovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
18.10.10 21:58

to ona právě vůbec nepoužívá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
18.10.10 21:59

knížku? nebo třeba poukázku do kadeřnictví? v nejhorším případě penízky do obálky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
18.10.10 21:59

A co jí zajímá? Já se taky nemalovala (no, nedělám to dodnes), ale miluju zvířata, takže největší radost mi dělali zvířecí encyklopedie. Otázka tedy zní, jaké má koníčky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
18.10.10 22:03

A co treba nejakou bizuterii - nausnice s nahdrelnikem? Na to se prilezitost vzdycky najde a nemusi to byt holka co by se sminkovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
18.10.10 22:08

Tak ja jsem ve 14ti hrozne chtela CD prehravac a nikdy jsem nepohrdla zádnou knihou.
Ale nevim,jak na tom jsou desni deti a co je zajima…prece jen je to uz 10 let zpatky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
18.10.10 22:09

Já myslím že oblečení to jistí. Triko, nebo kalhotky, strakaté ponožky..Kosmetika - antiperspirant, nebo lesk na lak na vlasy.
Nebo cd s její oblíbenou kapelou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
18.10.10 22:18

MP3 přehrávač, poukaz do New Yorkeru (CA, HM,..ať si vybere sama)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
19.10.10 07:39

mam 14 let starou neter, takze resim podobny problem, ale prekvapive koupit neco pro ni je asi skoro nejjednodussi z cele rodiny. Ona je tedy ta „prava“ pubertacka, ktera se maluje, takze cokoliv z teto oblasti ji nikdy neurazi.
Kdysi jsem si jeste troufla vybirat ji obleceni (a vzdycky se ji libilo), letos to asi taky vyresim tou poukazkou…pravdepodobne New Yorker (C&A je pro ni pry nuda) :roll:
Konkretni napady nemam, myslim, ze v tomhle veku si to radsi vybere sama, protoze my mame vsichni uplne trapny napady a vubec nevime, co je in :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
19.10.10 08:39

děkuji vám za tuhle diskuzi,mám 13-ti letou dceru a řeším to samé,sice mi řekla co chce ,ale chce to nějaké překvapení a ta poukázka je super,já si totiž oblečení netroufnu,máme jinej vkus a at dělám co dělám,netrefím se do jejího :lol:
jinak samozřejmě kosmetikou s enic nezkazí i kdyby to měla být třeba dárková kazeta s deo,sprchovým gelem,šampon apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
19.10.10 18:48

šminky, nejakej modni doplnek(kabelku, batoh, hodinky, peněženku, pouzdro na mobil), něco na sebe, obrovsky huňaty papuče, volny vstupenky do kina, nějakou voňavku, ozdobnou svíčku, prostě něco do pokojíku.. (aromalampičku, lampičku) ročni předplatny oblibenyho časopisu, nějakou bižu, knížku, CD… no já nevím napadá mě strašně moc věcí.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák