Co k Vánocům pro 5měsíčního chlapečka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59409
21.9.12 10:53

Já zase přemýšlim co pro malou, na Vánoce 7m :think:. Už v těhotenství jsme kupovala usínáčka ovečku od chicca tak tu dostane ale dál? navíc hodně věcí máme po klukách, super je stoleček od FP :palec: :palec:, navíc když se sunadjí nohy tak u toho může dítě i ležet a mačkat :lol: :lol:, ted budu objednávat ohebný míček ale ten jí dam hned. za rok na vánoce dostane panenku ale ted fakt nevim. Kluci měli už skoro rok tak už to taky bylo jiné navíc většinu věcí od FP máme, pak ještě uvažuju k 1 narozeninám o mluvícim křesílku od FP ;) ale v 7 m prostě bez nápadu, lamazáků máme dost :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
21.9.12 11:43

@Markéta80 a to bych viděla jako hlavní problém u třetího dítěte. Mají po sourozencích všechno. Ještě že ten náš z toho fakt letos ještě nic mít nebude. Příští rok se odstřelím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
21.9.12 11:51

My to mame podobne na vanoce bude mit maly 5mesicu a to jeste na stedry den svatek ikdyz z toho nebude mit radost dostane kopu darku jak od nas tak od babicek, pocinaje jidelni zidlickou, oblecenim az po houpaciho konika a odrazedlo :) je to sranda vice si ja uziji nakupovani a baleni nez on ty darky :)
Ten mluvici pejsek od fisher price je to dobre, hraji si s tin deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
21.9.12 11:55

@Margott :lol: :lol: :lol: hm a typicky holčičí hračky je až fakt tak příští rok no :lol:. fakt netušim co ted koupit, zase nechci kupovat jen něco že prostě musim ale co koupit aby z toho něco měla a neměli jsme to doma, jo ten stoleček je super ale ten máme a na to křesílko je ještě malinká a pro staršího taky nevim co, je mu 2,5 ale jediný co ho baví jsou kroužky, jakékoliv, plastové, dřevěné. On vlastně roztáčí všechno, včera si vzal česnek a roztáčel v kuchyni i česnek :jazyk: :jazyk:, u nejstaršího to bude nejjednodušší, tam asi bude jen ninjago :lol: :lol:. Pro Vali teda usínáčka ale co dál, oblečení jí dávat nechci a když bych jí dala nějaký kroužky na tyči tak jí je Tomík sebere :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4847
21.9.12 12:25

@martiska Taky jsem se na ně už dívala…a líbí se mi…máte s nimi někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
21.9.12 12:35

Syn mel 5m loni o vanocich, dostal kresilko od FP, mluviciho pejska FP, latkoveho draka naplneneho plastovymi, kulickami, obriho plysoveho psa, nejake obleceni, detsky pribor, a par hrkavek… ale je fakt, ze s mluvicim psek, drakem a kulickama si zacal hrat az pozdeji. Zajimaly ho jen hrkavky a v kresilku si teda lebedil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
21.9.12 13:53
@artepetka píše:
@martiska Taky jsem se na ně už dívala…a líbí se mi…máte s nimi někdo zkušenost?

Jak jsem psala, kamarádka ho má malinko jiný, tento jsme se shodly, že je ještě lepší a kdo knim přijde s dětmi, je jen u stolečku. Ona ho má po dcerce a teď má chlapečka a říkala, že si opravdu vyhrála a malý si stále hraje, je mu něco přes rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
21.9.12 15:55

@vojtíšek no my máme tuhle: http://zkracovatko.cz/M84zQk v modré barvě jsem ji nenašla, tak nevím ale celkově deky od Bright Starts, popř. Fisher price jsou kvalitní :) Pokud ji budete kupovat, tak hlavně doporučuju něco většího, ať to prckovi vydrží, jinak vůbec ani není potřeba řešit kolik je na tom hraček, dá se na to navěsit cokoliv, ale doporučuju zrcátko, z toho je naše malá nadšená :) Od té doby, co máme deku doma je mnohem větší klid, Anička dýl vydrží v klidu, takže fakt doporučuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
8.10.12 12:02

Teda hrací deku jsem nekupovala, ale na MMb jsem koupila za 125,– tuhle hrazdičku - byla jak nová
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
a ještě jsem na ní mohla navěsit plno dalších hraček…byla dobrá v tom, že když prcek začínal chodit, tak ji používal jako opěru… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
20.10.12 10:39

Ahoj :) Tak nam bude o vanocich 7 mesicu..a budeme kupovat choditko, jidelni zidli, pak chceme koupit novou autosedacku tak mozna mu ji taky dame pod stromek..pak chci nejake obleceni s medvidkem PU, a samozrejme nejake hracky, proste blbostinky s cim by si dokazal hrat :) kdyz narazim jeste na neco peknyho co by se mu mohlo hodit tak to koupim, jinak dostane darky od pribuznych tak toho bude mit dost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný