Co k večeři?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
30.3.15 14:39
@Luca2014

Ta moje nemá žádné zuby a stačí to nakrájet na malé kousky a ona si s tím poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
30.3.15 14:43

@Lucy 21

ó tak to už se těším jak si to bude povalovat :lol: no už se mu i klubou další dva nahoře vedle jedniček, pizizub :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
28.9.17 19:22

Ahoj kočky, udělala jsem si na večeři celozrnné palačinky na kokosáku a s marmeládou bez cukru. Dotaz zní. Může si dát semnou moje 16ti měsíční dcera? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
28.9.17 19:24

Samozřejmě minimum tuku a keramická pánev. Sama jim zdravě, jen nevím, malá nikdy nic smaženýho neměla tak se proto ptám jestli některá jste už dala palačinku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35764
28.9.17 19:26

Jo prosimte, otazka jestli ji to bude chutnat :mrgreen: Ja si neumim predstavit jak chutna ta marmelada bez cukru :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
28.9.17 19:27
@Anonymní píše:
Ahoj kočky, udělala jsem si na večeři celozrnné palačinky na kokosáku a s marmeládou bez cukru. Dotaz zní. Může si dát semnou moje 16ti měsíční dcera? :)

A anonym proč, je to hodně citlivé téma?¨
Jinak já bych dala kousek ochutnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.17 19:28
@pikola píše:
Jo prosimte, otazka jestli ji to bude chutnat :mrgreen: Ja si neumim predstavit jak chutna ta marmelada bez cukru :think:

Jo ta marmeláda ji chutná. Děláme ji pro dědu cukrovkáře a chutná líp než s umělým sladidlem. Je s hodně sladkých jahod a je výborná :srdce:.

• Citovat
  • Upravit
15418
28.9.17 19:28
@pikola píše:
Jo prosimte, otazka jestli ji to bude chutnat :mrgreen: Ja si neumim predstavit jak chutna ta marmelada bez cukru :think:

Taky mě ten popis moc nenalákal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.17 19:30

@ivašot.
Za to se omlouvám, ale tady nikdy nevím co schytám :D jako na emiminu obecně.
@pikola
Oprava *že sladkých jahod

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.17 19:31

Ze* ta autokorekce :roll:
Děkuji za posvěcení jdem baštit :D

• Citovat
  • Upravit
35764
28.9.17 19:40

Tak rok už jí byl, myslím že můžeš bez obav skoro cokoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
28.9.17 19:42
@Anonymní píše:
@ivašot.
Za to se omlouvám, ale tady nikdy nevím co schytám :D jako na emiminu obecně.
@pikola
Oprava *že sladkých jahod

Nicméně to není důvod pro anonym, toto je jeho zneužití, precti si pravidla, toto je naprosto zbytečné, teď budeš odpovídat proč anonym a věř že tě tutove někdo nahlásí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
28.9.17 19:47

Tak pokud není palačinka spálená nebo se nemohla v tuku tak určitě ji už může. Dělám už jen marmelády bez cukru, jsou vynikající :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.17 20:03
@medunka23 píše:
Nicméně to není důvod pro anonym, toto je jeho zneužití, precti si pravidla, toto je naprosto zbytečné, teď budeš odpovídat proč anonym a věř že tě tutove někdo nahlásí.

Tak, kdybych někoho napadala nebo urážela tak neřeknu, ale zdravý člověk mě přece za tohle nemůže nahlásit… A když, tak sem aspoň přestanu chodit. :D Děkuji za upozornění, já vůbec netušila že se může někdo nahlásit. Až teď jsem si všimla té možnosti.

• Citovat
  • Upravit
1015
28.9.17 20:22

Můžeš ji dát všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat