Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ta moje nemá žádné zuby a stačí to nakrájet na malé kousky a ona si s tím poradí.
ó tak to už se těším jak si to bude povalovat
no už se mu i klubou další dva nahoře vedle jedniček, pizizub ![]()
Ahoj kočky, udělala jsem si na večeři celozrnné palačinky na kokosáku a s marmeládou bez cukru. Dotaz zní. Může si dát semnou moje 16ti měsíční dcera? ![]()
Samozřejmě minimum tuku a keramická pánev. Sama jim zdravě, jen nevím, malá nikdy nic smaženýho neměla tak se proto ptám jestli některá jste už dala palačinku ![]()
Jo prosimte, otazka jestli ji to bude chutnat
Ja si neumim predstavit jak chutna ta marmelada bez cukru ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj kočky, udělala jsem si na večeři celozrnné palačinky na kokosáku a s marmeládou bez cukru. Dotaz zní. Může si dát semnou moje 16ti měsíční dcera?
A anonym proč, je to hodně citlivé téma?¨
Jinak já bych dala kousek ochutnat.
@pikola píše:
Jo prosimte, otazka jestli ji to bude chutnatJa si neumim predstavit jak chutna ta marmelada bez cukru
Jo ta marmeláda ji chutná. Děláme ji pro dědu cukrovkáře a chutná líp než s umělým sladidlem. Je s hodně sladkých jahod a je výborná
.
@pikola píše:
Jo prosimte, otazka jestli ji to bude chutnatJa si neumim predstavit jak chutna ta marmelada bez cukru
Taky mě ten popis moc nenalákal…
@Anonymní píše:
@ivašot.
Za to se omlouvám, ale tady nikdy nevím co schytámjako na emiminu obecně.
@pikola
Oprava *že sladkých jahod
Nicméně to není důvod pro anonym, toto je jeho zneužití, precti si pravidla, toto je naprosto zbytečné, teď budeš odpovídat proč anonym a věř že tě tutove někdo nahlásí.
Tak pokud není palačinka spálená nebo se nemohla v tuku tak určitě ji už může. Dělám už jen marmelády bez cukru, jsou vynikající
.
@medunka23 píše:
Nicméně to není důvod pro anonym, toto je jeho zneužití, precti si pravidla, toto je naprosto zbytečné, teď budeš odpovídat proč anonym a věř že tě tutove někdo nahlásí.
Tak, kdybych někoho napadala nebo urážela tak neřeknu, ale zdravý člověk mě přece za tohle nemůže nahlásit… A když, tak sem aspoň přestanu chodit.
Děkuji za upozornění, já vůbec netušila že se může někdo nahlásit. Až teď jsem si všimla té možnosti.