Co k večeři?

9
26.10.04 22:31

Co k večeři?

Ahoj maminy, čtu s nadšením vaše rady a ráda bych přispěla taky se svojí „troškou do mlýna“. Mám totiž problém. Příští týden bude mít moje zlatíčko Štěpánek 1 rok. Do nedávna jsme večeři odbyli rýžovou ochucenou kaší. Jenže teď už mu nejede. :roll: Ostatní kaše zatím nechtěl. Prosím pomozte. Co mu dát k večeři, když má zatím jen 3 vyklubané zoubky. Mě prostě nic nenapadá. Nemám inspiraci. Všem moc díky!!!!
Sandy :) :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
27.10.04 10:16

jogurty,třeba s banánem, přesnídávky s ovocen nebo jogurtem, zkusila bych obyčejnou krupici se skořicí, puding, bramborovou kaši, mixovanou brokolici s vejcem, nebála bych se ani chleba - i když nemá zuby,tak zkus dávat malé kousky,jinak ti později nebude chtít žvýkat vůbec.zkus kukřičné lupínky v mléku-musí být rozmočené do měkka,at si zvyká na hutnější v puse. naše malá (16 měsíců) večeří co dům dá a pokud je doma jenom samé nezdravé, nebo jsem líná něco vařit, tak dostane prostě mléko a stačí jí i to.

eliza

• Citovat
  • Upravit
9
27.10.04 13:16

Ahoj Elizo,
jsem ti moc vděčná za tvoje nápady, protože jsem opravdu neměla žádné. Večer bývám už tak utahaná, že nápad „co dům dá“ asi využiju nejvíc. Mám totiž ještě další 2 kluky, ale ty jsou už starší, takže si vezmou na co mají chuť.
Ještě jednou díky. Sandy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
20.1.13 17:51

Prosím pomoc už mi totálně došla inspirace co rychlého k večeři :think: o chlebu s čímkoliv manža nechce ani slyšet :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
20.1.13 20:22

A co třeba nějaký salát? Nemusí to být nutně tráva :mrgreen: Třeba těstovinový. Nebo nějaká ryba; rizoto; bramboráčky; smažený chleba ve vajíčku; topinky, vaječná omeleta ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
20.1.13 20:32
@jayjayka píše:
A co třeba nějaký salát? Nemusí to být nutně tráva :mrgreen: Třeba těstovinový. Nebo nějaká ryba; rizoto; bramboráčky; smažený chleba ve vajíčku; topinky, vaječná omeleta ;)

Moc děkuji a vážně to vyhrála ta vaječná omeleta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
20.1.13 20:45

Já toho tvýho i chápu, mě už chleba s něčím taky leze krkem :lol: Jenže s tou mou 1/2roční rebelkou mi občas nic jinýho nezbude a sem ráda, že mám čas sníst aspoň to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
20.1.13 20:47

Hele, ještě mě napadlo - rajčata, mozzarela, oliv. olej, bazalka a teda pečivo jestli to zkousne :lol: Dobrá je opečená bagetka s bylinkovým máslem.

táta nám dělával tohle a já to dělám doteď :)
cibulku zesklovatět na troše oleje, přidáš pokrájený kabanos a opečeš ho a zaliješ kečupem a prohřeješ. Bacha, prská. Vedle uvaříš těstoviny a smícháš ;)

Příspěvek upraven 20.01.13 v 20:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
20.1.13 20:50
@jayjayka píše:
Já toho tvýho i chápu, mě už chleba s něčím taky leze krkem :lol: Jenže s tou mou 1/2roční rebelkou mi občas nic jinýho nezbude a sem ráda, že mám čas sníst aspoň to :mrgreen:

Tak to věřím a moc dobře znám :mrgreen: jo a mozzarelku to ee :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
20.1.13 20:52

Ještě sem pod tu mozzarelu připsala jeden receptík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
20.1.13 20:57
@jayjayka píše:
Ještě sem pod tu mozzarelu připsala jeden receptík

Jooo to zní moc dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
12.3.14 22:40

Já to řeším slaným koláčem nebo štrůdlem dám tam co dům dal a super :lol: děláme i salát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
30.3.15 09:43

večeře pro mimi 9m

Ahoj holky, nechtěla jsem zakládat zbytečně novou diskusi, tak doufám, že výjde tohle (nejsem tu nijak sběhlá). Mám mimi 9 měsíců a večeříme kaše + pak ho nakojím (kojíme už jen ráno a večer a příjde mi, že už moc nechce, pije tak minutu max). Pak dávám kaši ještě k snídani, já taky snídám kaše, myslím si, že kaše je ideální snídaně, ale večer? Je to moje první dítě a kaše na noc jsem začala dávat kolem 6.měsíce protože se to tak dělá (všude jsem četla že kašičky na noc, tak mě nenapadlo o něčem jiném přemýšlet), ale ted už si říkám že je docela velkej a že by mohl mít „normální“ večeři, což je vlastně něco jako k obědu? Děláte to některá? Co třeba vaříte? (a prosím nepiště že dáváte k večeři jogurt, to mi nepříjde jako vhodný jídlo k večeři) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
30.3.15 11:56
@Luca2014

Já mám 9timěsíční a dávám k večeři kaši, ale pokud ji dáváš ráno kaši večer můžeš dát co zbylo od oběda a nebo chlebík, rohlík a namazat kozím žervé, malá to hrozně ráda žužlá v pusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
30.3.15 13:51

@Lucy 21
já právě nevěděla jestli to jako nevadí když dáš to samé co bylo k obědu :nevim: a chlebík jsem mu ještě nedávala něčím namazaný, to jako spapá?? Má čtyři zuby přeci :lol: dávala jsem mu jen kůrku na žužlání, ale zkusím to s tím žervé, děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí