Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj nechapu proč se do tebe naváží no já mám 3 děti a u každeho jinak.. 1 syn nic to jsem si ani připustit nechtěla, že jsem těhotná v 10 tt, u druheho jsem hned poznala, že jsem těhotná
nebo spíš jsem doufala nevim asi v 2 tydnu se mi začaly měnit dvorce atd a u dcery jsem nepoznala NIC a pokud by mi manžel neřekl, že jsem protivna a kdy že dostanu MS jelikož je se mnou k nevydržení, tak bych to zjistila asi až za hodně dlouho jelikož mám dlouhej cyklus, takže proč by jsi nemohla mít příznaky a snad tedy jsi těhotnááááá ![]()
@martas22 píše:
Ahoj nechapu proč se do tebe naváží no já mám 3 děti a u každeho jinak.. 1 syn nic to jsem si ani připustit nechtěla, že jsem těhotná v 10 tt, u druheho jsem hned poznala, že jsem těhotnánebo spíš jsem doufala nevim asi v 2 tydnu se mi začaly měnit dvorce atd a u dcery jsem nepoznala NIC a pokud by mi manžel neřekl, že jsem protivna a kdy že dostanu MS jelikož je se mnou k nevydržení, tak bych to zjistila asi až za hodně dlouho jelikož mám dlouhej cyklus, takže proč by jsi nemohla mít příznaky a snad tedy jsi těhotnááááá
Já se tu jen zeptala, jelikož s tímto zkušenost nemám, a milé dámi si myslely, že dvě děti asi jsou jako červenej diplom a tudíš vím všechno. Přitom každé těhotenství je jiné, stejně tak jako tělo ženy se neustále mění a tak i tělesné reakce. Obzvlát když jsem měla problémy s hormony. Čekala jsem nějáke sdělení zkušenností jiných žen. Ne ale, že mě budou odsuzovat jak jsem pitomá a naivní a že se vůbec ptám, když mám dvě děti.
@horkam
ještě se polituj. Že jsi pitomá a naivní tady nikdo, krom tebe samé nevyřkl. ![]()
@horkam taky si myslím, že pokaždé tělo reaguje jinak i v ruzném věku, takže uvidíš sama…hold někdy je něco dobře míněno a dopadá to takto
…intuitivně by jsi to mohla poznat i když pokud si miminko hodně přeješ, tak to muže být i sugesce no těžko říct
![]()
Martas22:Mno právě. Počkám a uvidim.To niják nehrotim, vše něják dopadne.Jak se tak říká:Děj se vůle páně..
berry4: S každým mluvím tak, jak on jedná semnou. A tím končím. Nemám zapotřebí komentovat něco, co mi za to fakt nestojí.
@martas22 To právě, díky tomu hormonálnímu problému si netroufám tvrdit. Může to tak být, ale taky nemusí. Pořád cítím bodavou bolest v podbříšku. Břicho se mi pořád nafukuje, chodím čurat snad minutu co minutu. Jenže to může být zase těma hormonama.Na test je brzo. Nechám to teď být a počkám ještě týden či dva a pak se uvidí. Ale evidentně je teď něco jinak než normálně. To je jediné co můžu tvrdit jistě.
@horkam tak co už jsi něco zjistila nebo se citíš lepe a těhu příznaky odezněly???
Neodeznely.Mam to stejne.Test jsem delala z priserne zvedavosti ve ctvrtek a nic ani naznak. Jenze MS mam dostat az 31.Ale uz jsem to tento mesic vzdala a beru to ze ted to jeste nevyslo.
Nebo už tě postihla těhodemence