Co když třetí těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Švadlenka Madlenka
19.1.13 21:40
@berry4
Nebo už tě postihla těhodemence :andel:
:lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
10075
20.1.13 11:10

Ahoj nechapu proč se do tebe naváží no já mám 3 děti a u každeho jinak.. 1 syn nic to jsem si ani připustit nechtěla, že jsem těhotná v 10 tt, u druheho jsem hned poznala, že jsem těhotná :mrgreen: nebo spíš jsem doufala nevim asi v 2 tydnu se mi začaly měnit dvorce atd a u dcery jsem nepoznala NIC a pokud by mi manžel neřekl, že jsem protivna a kdy že dostanu MS jelikož je se mnou k nevydržení, tak bych to zjistila asi až za hodně dlouho jelikož mám dlouhej cyklus, takže proč by jsi nemohla mít příznaky a snad tedy jsi těhotnááááá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1565
20.1.13 12:13
@martas22 píše:
Ahoj nechapu proč se do tebe naváží no já mám 3 děti a u každeho jinak.. 1 syn nic to jsem si ani připustit nechtěla, že jsem těhotná v 10 tt, u druheho jsem hned poznala, že jsem těhotná :mrgreen: nebo spíš jsem doufala nevim asi v 2 tydnu se mi začaly měnit dvorce atd a u dcery jsem nepoznala NIC a pokud by mi manžel neřekl, že jsem protivna a kdy že dostanu MS jelikož je se mnou k nevydržení, tak bych to zjistila asi až za hodně dlouho jelikož mám dlouhej cyklus, takže proč by jsi nemohla mít příznaky a snad tedy jsi těhotnááááá :hug:

Já se tu jen zeptala, jelikož s tímto zkušenost nemám, a milé dámi si myslely, že dvě děti asi jsou jako červenej diplom a tudíš vím všechno. Přitom každé těhotenství je jiné, stejně tak jako tělo ženy se neustále mění a tak i tělesné reakce. Obzvlát když jsem měla problémy s hormony. Čekala jsem nějáke sdělení zkušenností jiných žen. Ne ale, že mě budou odsuzovat jak jsem pitomá a naivní a že se vůbec ptám, když mám dvě děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
20.1.13 14:46

@horkam :lol: ještě se polituj. Že jsi pitomá a naivní tady nikdo, krom tebe samé nevyřkl. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
20.1.13 15:12

@horkam taky si myslím, že pokaždé tělo reaguje jinak i v ruzném věku, takže uvidíš sama…hold někdy je něco dobře míněno a dopadá to takto :zed:…intuitivně by jsi to mohla poznat i když pokud si miminko hodně přeješ, tak to muže být i sugesce no těžko říct :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1565
20.1.13 15:26

Martas22:Mno právě. Počkám a uvidim.To niják nehrotim, vše něják dopadne.Jak se tak říká:Děj se vůle páně..
berry4: S každým mluvím tak, jak on jedná semnou. A tím končím. Nemám zapotřebí komentovat něco, co mi za to fakt nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
20.1.13 15:49

@horkam a myslíš si že teda jsi v tom???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1565
20.1.13 17:13

@martas22 To právě, díky tomu hormonálnímu problému si netroufám tvrdit. Může to tak být, ale taky nemusí. Pořád cítím bodavou bolest v podbříšku. Břicho se mi pořád nafukuje, chodím čurat snad minutu co minutu. Jenže to může být zase těma hormonama.Na test je brzo. Nechám to teď být a počkám ještě týden či dva a pak se uvidí. Ale evidentně je teď něco jinak než normálně. To je jediné co můžu tvrdit jistě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
26.1.13 20:26

@horkam tak co už jsi něco zjistila nebo se citíš lepe a těhu příznaky odezněly???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1565
26.1.13 22:10

Neodeznely.Mam to stejne.Test jsem delala z priserne zvedavosti ve ctvrtek a nic ani naznak. Jenze MS mam dostat az 31.Ale uz jsem to tento mesic vzdala a beru to ze ted to jeste nevyslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí