Co když třetí těhotenství?

1565
19.1.13 09:26

co kdyz

Ahoh holky, nejsem sice zadna nezkusena zacatecnice(mam uz dve deti),ale zacli jsme se s pritelem pokouset o miminko, jelikoz on deti jeste nema.Mela hsem ted asi pul roku hormonalni problemy.Vse jsem mela mnohonasobne silnejsi, at to byla mensez nebo nalady, dokonce jsem prvne presne poznala kdy ovuluju, jelikoz me pobolivalo mirne bricho, ale jen lehce.Ted mi posledni mensez zkoncila ted 11.Mame ted s pritelem nejak zivejsi obdobi, tak jsme se milovali obden.Uz treti den me boli bricho, ale docela silne a mam ho dost nafoukle a tvrxe. Silnejsi nez u mensez nebo te ovulace. Vetry to urcite nejsou. Zlechka mam citliva i prsa.Jak rikam dve deti mam, ale ma tehotenstvi az na pozdejsi komplikace, byli bez prvopocatnich priznaku a tak nemam s timto zkusenost.Zda se mi silene brzo, aby toto bylo uz tehotenstvi, nebo naznak prvopocatku priznaku.Co myslite? Podle me je to asi hloupost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1581
19.1.13 09:29

Já první těhotenství nepoznala, dokud jsem si neudělala test.
Druhé jsem věděla pomalu hned po sexu, že jsem těhotná :D :mrgreen:
cca 4. den mi pomaličku začaly příznaky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1565
19.1.13 09:45

Já už taky hodněkrát slyšela, že u dalších těhotenství jsou příznaky mnohem dříve. Nevim, ale zdá se mi to brzo. Teď mě to břicho už povolilo, ale večer to byla síla. Bolelo mě to 3dny. Měla jsem ho tuhé jako šutr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1565
19.1.13 09:57

Mi nezbyde než prostě počkat ještě tak dva týdny a pak zkusim test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
19.1.13 11:15

A kolikátý den cyklu jsi? Nebyla ta bolest spíš ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
19.1.13 11:17

:lol: člověk by řekl, že právě matka po dvou dětech se nebude ptát stylem „co myslíte, je to tam“. Když to tak počítám, tak to s přehledem můžou být ovulační příznaky, ono s MS by to souhlasilo, myslím, že by bylo lepší se přestat pozorovat a počkat do příští MS. Křištálově koule tu FAKT nemáme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
19.1.13 11:19

Ono je to pokaždý jinačí. U jednoho těhotenství jsem věděla hned druhý den, že je to tam (a to bylo hned po MS). Bohužel, dopadlo špatně. U dalších jsem měla příznaky v době vynechané MS. A u posledního, kdybych neměla místo MS jen slabé špinění a neudělala si test, tak bych nevěděla nic, absolutně žádné příznaky až do šestého týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1565
19.1.13 11:20

Tak nejsem samozřejmě, tak hloupá, abych nevěděla, že to může být ovulace, také jsem to i psala. Také jsem psala, že na ovulaci mi to přijde až moc bolestivý. A těžko by ovulace trvala 3dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
19.1.13 11:26

Promiň, že jsem vůbec něco řekla :zed: Jestli víš, co je ovulace, tak bys taky měla vědět, že bolest způsobuje folikulární tekutina, která podráždí pobřišnici. Nevím, proč by ta bolest nemohla trvat tři dny. Nikdo neřekl, že to znamená, že máš tři dny ovulaci. Za druhé - raději bys měla napsat, kdy ti začíná cyklus a ne kdy ti skončila menstruace, to nikomu nic neřekne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
19.1.13 11:29

Zkopírováno:

4. Další příznaky ovulace

K dalším příznakům ovulace patří:

ostrá a tupá bolest v podbřišku
citlivá a zvětšená prsa
slabé krvácení

Mnoho žen 3 dny před ovulací pocituje tyto příznaky, může se přidat bolest hlavy, zvracení, nechutenství, podrážděnost…
Prostě do další MS stejně nic nevymyslíš ;)
@ireeenka :D nerozčiluj se, taky se tak trochu chytám za hlavu.
Apropos to nejspíš patřilo mně :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
19.1.13 11:36

@berry4
No, člověk se pak diví, co se po něm vlastně chce :lol: Odpověď asi měla znít: Jo, určo je to těhotenství a světový rekord v objevení příznaků :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
19.1.13 11:41

Chce to jedině trpělivost, dřív než po vynechání MS se většinou stejně nic nezjistí. A i když vyjde pozitivní test, stejně to je dost nejisté. Na svých pět těhotenství jsem spotřebovala možná tak čtyři těhotenské testy, myslím, že u druhého dítěte jsem ho vůbec nedělala. U prvního mi test udělal doktor v ordinaci, protože na krev jsem nemohla čekat, druhý den jsem odjížděla na zájezd. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1565
19.1.13 12:35

Já sem nepřišla proto, aby si někdo ťukal na hlavu, že jsem pitomá a naivní, ale proto, že mě zajímaly Vaše zkušenosti, jelikož až do těď jsem toto neměla, jak jsem již psala sem teď měla problémy s hormony, tak mě zajímaly Vaše názory a zkušenosti. Já taky nikoho neodsuzuji za to, že se na něco ptá. Každý člověk má jiné zkušenosti. Může mít člověk 10 dětí a přitom se pořád dovídá nové věci. Každý člověk je jiný a má jiné příznaky atd. Pokud Vás to něják pohoršílo, či urazilo, tak sorry. A o ovulaci mám načteno z netu taky. A na ovulaci jsem se tu ani neptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
19.1.13 13:03
@horkam píše:
Ahoh holky, nejsem sice zadna nezkusena zacatecnice(mam uz dve deti),ale zacli jsme se s pritelem pokouset o miminko, jelikoz on deti jeste nema.Mela hsem ted asi pul roku hormonalni problemy.Vse jsem mela mnohonasobne silnejsi, at to byla mensez nebo nalady " .{color:red}" , dokonce jsem prvne presne poznala kdy ovuluju, jelikoz me pobolivalo mirne bricho, ale jen lehce.Ted mi posledni mensez zkoncila ted 11.Mame ted s pritelem nejak zivejsi obdobi, tak jsme se milovali obden.Uz treti den me boli bricho, ale docela silne a mam ho dost nafoukle a tvrxe. Silnejsi nez u mensez nebo te ovulace. Vetry to urcite nejsou. Zlechka mam citliva i prsa.Jak rikam dve deti mam, ale ma tehotenstvi az na pozdejsi komplikace, byli bez prvopocatnich priznaku a tak nemam s timto zkusenost.Zda se mi silene brzo, aby toto bylo uz tehotenstvi, nebo naznak prvopocatku priznaku.Co myslite? Podle me je to asi hloupost.

Pokud jsi měla hormonální problémy, nejspíš tedy i hormonálně přeléčená, tak je snad logické, že i tu ovulku budeš mít více intenzivní, to znamená, co nebylo, může být. Jako s MS nebo s tvými náladami.
Nebo už tě postihla těhodemence :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1565
19.1.13 16:14

Právě, jelikož s tím nemám zkušenosti, a doktorka mě nevarovala, tak se ptám. Nikdy jsem tyhle problémy neměla. :( Vždycky jsem měla vše pod kontrolou a menses pravidelně a vše ok a teď je vše jako na houpačcce a člověk neví co si myslet. A žádnou hormonální léčbu mi doktorka zatím nenasadila.To mě teprve čeká při další návštěvě postup léčby(pokud se nám teda nepodaří do té doby otěhotnět).Doktorka mi dala menstr. kalend. a chce abych jí tam zaznamenávala i intenzitu krvac.do grafu, aby mohla podle toho usoudit kdy nasadit hormony.Tak jsem tam obědnaná asi za dva týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí