Co mám dělat s přítelem?

Anonymní
19.4.12 21:28

Co mám dělat s přítelem ?!

Ahoj holky,

nevím co mám dělat. S přitelem se snažíme o miminko moc ho oba chceme, ale on po mě chce sex několikrát za den a mě už to nebaví. Navíc když mu řeknu, že nemám náladu řekne no jo to si to děláš někde jinde s někým jiným .. Jinak je v našem vzatahu vše naprosto v pohodě, ale tohle mě vysiluje . Děkuji za ějakou radu ..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3248
19.4.12 21:32

Promiň, ale jestli ti říká tohle!!!Dítě bych s ním plánovala až by se hodil do „klidu“ a taková slova mi neříkal :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
19.4.12 21:33

tak mu vysvětli,že když se snažíte o miminko tak je lepší sexovat obden kvůli kvalitě a množství spermií ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
19.4.12 21:35

A když ti tohle řekne, tak mu aspoň jednu vrazíš, že chytne druhou o zeď? :mrgreen:
To je docela na pováženou, když si dovolí tohle vypustit z úst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
19.4.12 21:35

Nenech se těmahle řečma vidírat. Možná je na sexu závislý, nepije?Nekouří,Nefetuje? Možná je toto jeho závislost a potřebuje pochopení, pomoc, asi i odbornou. Hezky si s ním promluva dobře vol slova…ale řečma typu „děláš to jinde s jiným“ se to rozhodně nespraví. A ve vztahu sex musí klapat, toto je docela velký problém, věřím, že tohle může ten vztah dost ničit..co až budeš těhule, budeš blít 4× denně (možná) nebudeš na to mít na začátku vůbec chuť…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
19.4.12 21:36

@dzarunka :palec: elegantní řešení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
19.4.12 21:39

Jó holka, tak přesně tohle byl můj bývalá přítel (když mi bylo 17), chtěl sex i dvakrát za den a když jsem mu řekla že nemám náladu, tak byla scéna že mám někoho jinýho.Zkus mu vysvětlit že to tak často nechceš, jinak neporadím.Mi jsme se tenkrát kvůli tomu rozešli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
19.4.12 21:44

nebo skončí na rizikovce a on nebude moc to by nepřežil bože to po mně tento výkonec ten můj nechtěl mně by to ani nebavilo :think:

• Citovat
  • Upravit
Táta Pavel
19.4.12 23:00

Tak mu řekni, že jestli chce kluka, tak musí nechat semeno dva dny uzrát a jestli holku, tak musíš uzrát dva dny ty, tak ať si v mezičase pomůže sám :mrgreen: Že ti to někdo poradit a stresovalo by tě, kdyby to nerespektoval, že na úspěšné početí musíš být připravená a vyrovnaná. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13141
19.4.12 23:05

Njn, to je sice hezká rada. Ale celkově a dlouhodobě co ta frekvence? Mě osobně by to asi zabilo :-D A ještě si to vynucovat pod pohružkou, že to dělá teda někde jinde s někým jiným :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
19.4.12 23:08
@omites píše:
Njn, to je sice hezká rada. Ale celkově a dlouhodobě co ta frekvence? Mě osobně by to asi zabilo :-D A ještě si to vynucovat pod pohružkou, že to dělá teda někde jinde s někým jiným :roll:

Přesně, dlouhodobě to není řešení. A co teprve po porodu a v jiných časových obdobích, kdy na to není čas, chuť, nálada, elán… že by měl pochopení? To asi sotva, ne? Když už teď mluví takhle. No třeba k tomu být chápavější ještě dozraje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
19.4.12 23:54

téda zírám jaký umí být chlapi dobytci 8o :roll: :pocitac: my teda máme hodně „frekvenční“ sex.život a tak když jeden z nás najednou nechce, dost se nad tím ten druhej pozastaví. a dokonce se i (třikrát :oops: ) zeptal, jestli je malej jeho, ale tohle už je fakt moc…

příjde mi jako nevybouřenej puberťák. po porodu bude dělat co? taky tě podezírat, že mu už v porodnici zahýbáš s návštěvama a doma radši „předstíráš“ spánek a zoufalou únavu, jen abys mu nemusela už po týdnu „dát“?? rázně promluvit a když nepochopí, tak se vážně zamysli. nebude mít v sobě ani trošku empatie a ani trošku snahy o sebeobětování, budeš na všecko sama a budeš jen poslouchat, jak on potřebuje spát, tak ty se postarej o to svoje děcko, aby neřvalo a nebudilo ho a další perly :poblion: co tu najdeš ve spoustě diskuzí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
20.4.12 00:19

Ahoj, nechci dělat chytrou, ale tohle je jeden ze znaků žárlivosti. Fakt je jinak vše ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
20.4.12 00:45

s tímto nevyzrálcem chceš dítě? No má úcta..
Holka, máš snad svoji sebeúctu, tak se nenech takto cloumat.. Člověk snad může dělat i něco jinýho, než furt trckat :-) On nemá nějaké koníčky, záliby? Hnala bych ho sportovat :-) Nebo at vyluxuje celý byt a dá pokoj! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.12 07:42
@Anonymní píše:
Ahoj holky,nevím co mám dělat. S přitelem se snažíme o miminko moc ho oba chceme, ale on po mě chce sex několikrát za den a mě už to nebaví. Navíc když mu řeknu, že nemám náladu řekne no jo to si to děláš někde jinde s někým jiným .. Jinak je v našem vzatahu vše naprosto v pohodě, ale tohle mě vysiluje . Děkuji za ějakou radu ..

krucipisek tuhle vetu znam poslouchala sem ji pred otehotnenim a v prubehu tehotenstvi a posloucham ji i ted kdy ma maly 4 mesice akorad ono si ten muj smyk neuvedomuje ze maly je hodne zivy stavam k nemu v noci Xkrat a pres den se diky nemu nezastavim uleham do postele vyrizena jak tuskove baterky a stejne posloucham ze to mam asi nekde jinde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí