Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Promiň, ale jestli ti říká tohle!!!Dítě bych s ním plánovala až by se hodil do „klidu“ a taková slova mi neříkal ![]()
tak mu vysvětli,že když se snažíte o miminko tak je lepší sexovat obden kvůli kvalitě a množství spermií ![]()
A když ti tohle řekne, tak mu aspoň jednu vrazíš, že chytne druhou o zeď? ![]()
To je docela na pováženou, když si dovolí tohle vypustit z úst.
Nenech se těmahle řečma vidírat. Možná je na sexu závislý, nepije?Nekouří,Nefetuje? Možná je toto jeho závislost a potřebuje pochopení, pomoc, asi i odbornou. Hezky si s ním promluva dobře vol slova…ale řečma typu „děláš to jinde s jiným“ se to rozhodně nespraví. A ve vztahu sex musí klapat, toto je docela velký problém, věřím, že tohle může ten vztah dost ničit..co až budeš těhule, budeš blít 4× denně (možná) nebudeš na to mít na začátku vůbec chuť…
Jó holka, tak přesně tohle byl můj bývalá přítel (když mi bylo 17), chtěl sex i dvakrát za den a když jsem mu řekla že nemám náladu, tak byla scéna že mám někoho jinýho.Zkus mu vysvětlit že to tak často nechceš, jinak neporadím.Mi jsme se tenkrát kvůli tomu rozešli.
nebo skončí na rizikovce a on nebude moc to by nepřežil bože to po mně tento výkonec ten můj nechtěl mně by to ani nebavilo ![]()
Tak mu řekni, že jestli chce kluka, tak musí nechat semeno dva dny uzrát a jestli holku, tak musíš uzrát dva dny ty, tak ať si v mezičase pomůže sám
Že ti to někdo poradit a stresovalo by tě, kdyby to nerespektoval, že na úspěšné početí musíš být připravená a vyrovnaná. ![]()
Njn, to je sice hezká rada. Ale celkově a dlouhodobě co ta frekvence? Mě osobně by to asi zabilo
A ještě si to vynucovat pod pohružkou, že to dělá teda někde jinde s někým jiným ![]()
@omites píše:
Njn, to je sice hezká rada. Ale celkově a dlouhodobě co ta frekvence? Mě osobně by to asi zabiloA ještě si to vynucovat pod pohružkou, že to dělá teda někde jinde s někým jiným
Přesně, dlouhodobě to není řešení. A co teprve po porodu a v jiných časových obdobích, kdy na to není čas, chuť, nálada, elán… že by měl pochopení? To asi sotva, ne? Když už teď mluví takhle. No třeba k tomu být chápavější ještě dozraje. ![]()
téda zírám jaký umí být chlapi dobytci
my teda máme hodně „frekvenční“ sex.život a tak když jeden z nás najednou nechce, dost se nad tím ten druhej pozastaví. a dokonce se i (třikrát
) zeptal, jestli je malej jeho, ale tohle už je fakt moc…
příjde mi jako nevybouřenej puberťák. po porodu bude dělat co? taky tě podezírat, že mu už v porodnici zahýbáš s návštěvama a doma radši „předstíráš“ spánek a zoufalou únavu, jen abys mu nemusela už po týdnu „dát“?? rázně promluvit a když nepochopí, tak se vážně zamysli. nebude mít v sobě ani trošku empatie a ani trošku snahy o sebeobětování, budeš na všecko sama a budeš jen poslouchat, jak on potřebuje spát, tak ty se postarej o to svoje děcko, aby neřvalo a nebudilo ho a další perly
co tu najdeš ve spoustě diskuzí
Ahoj, nechci dělat chytrou, ale tohle je jeden ze znaků žárlivosti. Fakt je jinak vše ok?
s tímto nevyzrálcem chceš dítě? No má úcta..
Holka, máš snad svoji sebeúctu, tak se nenech takto cloumat.. Člověk snad může dělat i něco jinýho, než furt trckat
On nemá nějaké koníčky, záliby? Hnala bych ho sportovat
Nebo at vyluxuje celý byt a dá pokoj! ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky,nevím co mám dělat. S přitelem se snažíme o miminko moc ho oba chceme, ale on po mě chce sex několikrát za den a mě už to nebaví. Navíc když mu řeknu, že nemám náladu řekne no jo to si to děláš někde jinde s někým jiným .. Jinak je v našem vzatahu vše naprosto v pohodě, ale tohle mě vysiluje . Děkuji za ějakou radu ..
krucipisek tuhle vetu znam poslouchala sem ji pred otehotnenim a v prubehu tehotenstvi a posloucham ji i ted kdy ma maly 4 mesice akorad ono si ten muj smyk neuvedomuje ze maly je hodne zivy stavam k nemu v noci Xkrat a pres den se diky nemu nezastavim uleham do postele vyrizena jak tuskove baterky a stejne posloucham ze to mam asi nekde jinde ![]()
Ahoj holky,
nevím co mám dělat. S přitelem se snažíme o miminko moc ho oba chceme, ale on po mě chce sex několikrát za den a mě už to nebaví. Navíc když mu řeknu, že nemám náladu řekne no jo to si to děláš někde jinde s někým jiným .. Jinak je v našem vzatahu vše naprosto v pohodě, ale tohle mě vysiluje . Děkuji za ějakou radu ..