Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
nemáte některá zkušenosti s Proverou 5mg? Beru třetí měsíc od 14 do 25 DC (na upravení cyklu - nevyživovala se mi děloha).. MS od prvního měsíce braní přesná na den po 27 dnech. Dnes je to 15DC už 3 dni (možná i víc) neustávající bolest/tlak v podbřišku. Mám pocit, jakoby mi byly těsné všechny kalhoty, v práci sedím a tak pořád dokola rozepínám a zapínám knoflíčky
Nevíte čím by to mohlo být?
Za odpovědi moc děkuji ![]()
Já proveru brala taky a neměla jsem po ní bolesti , spíš sem po ní byla mimo, chovala jsem se jak blbec, psychopat no, už nikdy více bych ji nechtěla!!!
@1simona1 píše:
Já proveru brala taky a neměla jsem po ní bolesti , spíš sem po ní byla mimo, chovala jsem se jak blbec, psychopat no, už nikdy více bych ji nechtěla!!!
@Fauňulik píše:
Můžeš to prosím nějak přiblížit? Jak dlouho jsi jí brala?Po jaké době ti začalo být špatně?
Měla jsem jí brát tři měsíce ,ale už si přesně nepamatuji dávkování, ,, ale už první měsíc jsem viděla, že sice ms chodila jak hodinky , 28 dní,ale já byla pořád víc vzteklá, druhý měsíc jsem byla opravdu jak cvok
, jak utržená ž řetězu, a hrozně jsem nenáviděla sama, sebe, no děs, jsem prášky ani nedobrala, zrovna jsem to hodila do koše, nevím jestli tak blbě působila jen na mně, ale s vlastní zkušenosti bych jí nechtěla ani kdyby mi měli platit !!!