Je mi 36 a chci miminko

11794
19.4.12 13:22

je mi 36 a chci miminko

holky je mi 36 ,mam sice uz dve deti,ale chci miminko…nejak se nedari :(
navic mam je jeden vajecnik,tak nevim,jestli to pujde tak rychle,jak driv.Mela jsem sice jeden vajecnik i pred obouma ditkama,hned jsem /temer napoprve/ otehotnela,ale rikam si,jestli uz neni taky vajecnik starej „opotrebovanej“? :jazyk: ,cyklus MS ma naprosto pravidelny,jen nedokazu vychytat ovu :mrgreen: ,nejak jsem to neresila,ale ted uz mam objednany ovulacni testy,snad to vychytam :roll: ,nemate nekdo tip,jak vychytat ovu bez testu?diky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8996
19.4.12 13:23

Sledování hlenu, čípku a měření bazální teploty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
19.4.12 13:33

Mě při ovu pobolíval podbřišek a taky jsem to poznala podle plodného hlenu a taky se zadařilo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
19.4.12 13:34

A kdyby to neslo delsi dobu, neztracet cas a poprosit svou gyn-dr o hormonalni profil. A podle toho se zaridit dal (CAR - ale to uz dr poradi sama). S vajicky uz to nemusi byt to co kdysi :mrgreen: , i kdyz je cyklus.
Drzim palce !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
19.4.12 13:53

podle polodného hlenu.. to je podle mne celkem zaručené… hodně štěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
19.4.12 13:54

Sexujte každý den a máte vyhráno. Jednou se to jistě povede, ale musíš být trpělivá. Nejde tak o ten jeden vaječník, ale po 35 už klesá rapidně plodnost, u tebe to ještě nebude takové, ale prostě se budete asi muset ještě chvíli snažit. Držím ti pěsti.

• Citovat
  • Upravit
29577
19.4.12 14:36

Já otěhotněla v 38 mi po jednom nechtěném „střiku“. Tak jsem si říkala,že plodnost v háji,šance minimální , ne li nulová a ejhle..... :mrgreen:
Záleží na tom,jak dlouho se snažíte,psychika dělá hodně , ještě zkuste vydržet a kdyby z toho ani za pár měsíců nevzešlo semínko, porad´se gyn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
19.4.12 14:40

Držím palce, ať vám to miminko vyjde… já jsem taky ze všech stran slyšela, že v tomto věku je to těžší, a po dlouhodobém braní HA že to taky jen tak nepůjde a nakonec se nám zadařilo dvakrát… v 36 a pak v 39 letech… takže nic není ztracené a věk je jen údaj v rodném listu… tak hodně štěstí…
Jak vychytat ovulaci nevím, s tím nemám zkušenosti, protože manžel jezdí domů jen o víkendech, takže by to stejně bylo zbytečné, ale věřím, že pokud to miminko má přijít, tak si cestu k vám najde… :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11794
19.4.12 15:04

dekuji za podporu :kytka: ,snazime se teprve od ledna,ale spis jen ja :lol: jsem psachicky nanervy,manzel je pohodar :jazyk: ,nic neresi…jen se smeje,ze kdyby chtel,tak se trefi na povel :roll: ,dela jen machra :mrgreen: :lol:
ja se asi tak pred dvouma mesicama lecila na cysty,jedna me praskla a ostatni po injekci pak zmizely.Doktorka me rikala,ze jsou to vlastne vajicka,ktera zustanou v brise,ale ze to nema vliv na tehu.Akorat se zasmala a rekla,ze si nemam delat nervy,kdyz to hned nepujde,ze mi neni 20,abych prisla jako z discoteky hned tehu :D :lol: jo a ze existuji i nejake hormony,ktery me muze pak pichnout,kdyby byl problem…nemate nekdo zkusenost,nebo co to je za hormony? :? objednala jsem si uz i caj baby Radnicke na podporu plodnosti,tak cekam,kdy dorazi.Je fakt ucinnej? :?: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.4.12 15:37

@Lena 123 no nevím, zda to dr myslela vážně, ale syndrom polycystických vaječníků může otěhotnění opravdu bránit :nevim: Znamená to, že folikul, ve kterém je vajíčko, nepraskne a místo toho se zacystí. Takže já bych asi zkusila měřit BT, abych zjistila, zda ta ovu vůbec probíhá :think: Od 35let opravdu klesá šance otěhotnět a kdyby byl nějaký problém, tak není na co čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
19.4.12 19:06
@berry4 píše:
Já otěhotněla v 38 mi po jednom nechtěném „střiku“. Tak jsem si říkala,že plodnost v háji,šance minimální , ne li nulová a ejhle..... :mrgreen:
Záleží na tom,jak dlouho se snažíte,psychika dělá hodně , ještě zkuste vydržet a kdyby z toho ani za pár měsíců nevzešlo semínko, porad´se gyn.

spolíhat na „šance je minimální“ je to nejblbější, co může ženská udělat, moc dobře to znám :D moje gyndr., když si poslechla okolnosti našeho početí, tak prohlásila, že to je ne mizivý procento, ale přímo nemožný - a ejhle, kubíček už ve mě úspěšně hnízdí šestej měsíc ;) my sice dělali všechno proto, aby ještě dva roky počkal, zároveň jsme ale oba mooooc chtěli. takže jedině že psychika se postarala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
19.4.12 19:27

@PjckjsANEBjája mám všechny 3 děti „neplánovaný“ a napoprvé . A navíc pocit,že takhle je to nejlepší, neměla jsem důvod a potřebu hlídat ovulky,měřit hleny, studovat neviditelné duchy na 5 ti testech za den ..... Psychika se opravdu postarala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
19.4.12 19:41
@berry4 píše:
@PjckjsANEBjája mám všechny 3 děti „neplánovaný“ a napoprvé . A navíc pocit,že takhle je to nejlepší, neměla jsem důvod a potřebu hlídat ovulky,měřit hleny, studovat neviditelné duchy na 5 ti testech za den ..... Psychika se opravdu postarala ;)

Prosim Te, a kdyz tedy byly „neplanovany a napoprve“ (mmch, z toho nevim, co si vybrat, nebo to jako pri prvnim styku s nekym ? :think: ), jak se postarala ta psychika a jakou roli v tom vubec sehrala? :lol: :roll:

Byt nekym, kdo ma za sebou x neuspesnych IVF a x let cekani na dite, tak Te s tou slataninou poslu obratem do nekam :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
19.4.12 19:53

@nakukovatelka ano,špatně napsané.Omlouvám se. Myšleno např. v mezipauze po odstranění starého tělíska ,kde je vhodné po dobu jednoho cyklu nechat tělo bez antikoncepce. Toto se mi stalo po dvakrát. Poprvé jsem otěhotněla zhruba při čtvrtém styku od ztráty panenství při přerušovaném styku. :nevim:
Nechlubím,se,nedělám si srandu,jen jsem přesvědčena,že u mnohých maminek (krom problémů v reprodukčních orgánech) hraje velkou roli právě psychika.
Ale bavme se o zakladatelce,sama píše ,že přes svůj handicap podvakrát otěhotněla téměř napoprvé,myslím,že i u ní toto může hrát dost významnou roli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
19.4.12 19:55
@nakukovatelka píše:
Byt nekym, kdo ma za sebou x neuspesnych IVF a x let cekani na dite, tak Te s tou slataninou poslu obratem do nekam :mavam:

já chápu, že někomu takovýmu připadá svět nespravedlivej a my jako ty nejšťastnější, co si neváží toho, jakým problémům se vyhnuly, ale já za to přece nemůžu :nevim: to je jako říct, že děti v africe by záviděly, co máš dneska na talíři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí