Co mu odepsat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34393
2.4.21 12:09
@Vyhaslá sopka píše:
Před nedávnem jsme se rozešli s přítelem. Rozchod byl iniciovaný z mé strany. Nějak jsem z něj cítila opadnutí zájmu. Chvíli jsme se snažili ještě dát dohromady, ale když jsem chtěla já, tak nechtěl on a naopak. On si hned našel náhradu (měl ji zřejmě ještě při mě). Napsal mi sice ještě pár esemesek, že na mě nemůže zapomenout a pořád mě miluje, ale pak jeho zájem ochladl a když jsem mu psala já, tak psal dost ledabyle, s chybami. Teď jsem zjistila, že v té době už se sestěhovali s tou novou k sobě, takže neměl čas si to po sobě přečíst. Dnes jsem mu po dlouhé době napsala a požádala ho slušně o kontakt na jednoho známého truhláře. On mi ho poslal a zároveň napsal, „jestli se může zeptat jak se mám“. Co mu mám odpovědět? Mám tři varianty.
Za a) poděkuju za kontakt na truhláře a nic víc;
Za b) napíšu mu pravdu, že se mi po něm stýská a bolí mě, když slyším, jak si s tou novou užívá sexuální radovánky (máme společnou známou tak to vím a opravdu se mi po něm moc stýská, i když vím, že to je blb, který si mě nezaslouží);
Za c) napíšu mu, že se mám dobře, že je někdo nový na obzoru (kdo snad nebude ve vztahu nevěrný a lhát mi do očí - zní to asi jako výčitky, tak možná jen, že mám někoho nového).
Která z těch variant je nejschůdnější pro splnění účelu. Chci, aby se chytl za nos a poznal, že o mě přišel definitivně. Aby ho to taky bolelo jako mě. Zase nechci lhát, nechci být jako on, když jsem mu jeho lhaní vyčítala, takže bych zkusila variantu b), která je pravdivá? Že na něj nemůžu zapomenout. Nebo mu tím jen namasíruju jeho ego? Moc děkuji za Vaše podněty a připomínky :-)

Tak už má jinou, takže asi ví, že s tebou už je definitivní konec :nevim: Poděkuj mu za kontakt na toho truhláře, napiš že se máš fajn a šmitec. Ono by šlo toho truhláře asi sehnat i jinak že? To že jsi mu napsala o kontakt na něj, byla jen záminka ke momunikaci vidˇ? Na jednu stranu tě chápu, chybí ti, ale už jste prostě každý někde jinde, s tím už asi nic neuděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
2.4.21 12:09

Ztrapnila se se už tím, že si od něj chtěla číslo na truhláře, ale ve skutečnosti to bylo jako zaminka ho kontaktovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22568
2.4.21 12:12
@Vyhaslá sopka píše:
Děkuji všem. Přesně, jak píšete, hledala jsem důvod, proč mu napsat. A připadám si takto:
https://www.youtube.com/watch?…

Uvědom si především, že ses rozešla ty s ním. Občas se holt stává, že. Se ten druhý z toho oklepe rychleji než ten rozcházející se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
2.4.21 12:14

Slušně bych odepsala „děkuji“ a to by bylo vše. Jasně bych pochopila, že to mezi námi skončilo. A myslím, že můžeš být i ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
2.4.21 12:14
@Vyhaslá sopka píše:
Před nedávnem jsme se rozešli s přítelem. Rozchod byl iniciovaný z mé strany. Nějak jsem z něj cítila opadnutí zájmu. Chvíli jsme se snažili ještě dát dohromady, ale když jsem chtěla já, tak nechtěl on a naopak. On si hned našel náhradu (měl ji zřejmě ještě při mě). Napsal mi sice ještě pár esemesek, že na mě nemůže zapomenout a pořád mě miluje, ale pak jeho zájem ochladl a když jsem mu psala já, tak psal dost ledabyle, s chybami. Teď jsem zjistila, že v té době už se sestěhovali s tou novou k sobě, takže neměl čas si to po sobě přečíst. Dnes jsem mu po dlouhé době napsala a požádala ho slušně o kontakt na jednoho známého truhláře. On mi ho poslal a zároveň napsal, „jestli se může zeptat jak se mám“. Co mu mám odpovědět? Mám tři varianty.
Za a) poděkuju za kontakt na truhláře a nic víc;
Za b) napíšu mu pravdu, že se mi po něm stýská a bolí mě, když slyším, jak si s tou novou užívá sexuální radovánky (máme společnou známou tak to vím a opravdu se mi po něm moc stýská, i když vím, že to je blb, který si mě nezaslouží);
Za c) napíšu mu, že se mám dobře, že je někdo nový na obzoru (kdo snad nebude ve vztahu nevěrný a lhát mi do očí - zní to asi jako výčitky, tak možná jen, že mám někoho nového).
Která z těch variant je nejschůdnější pro splnění účelu. Chci, aby se chytl za nos a poznal, že o mě přišel definitivně. Aby ho to taky bolelo jako mě. Zase nechci lhát, nechci být jako on, když jsem mu jeho lhaní vyčítala, takže bych zkusila variantu b), která je pravdivá? Že na něj nemůžu zapomenout. Nebo mu tím jen namasíruju jeho ego? Moc děkuji za Vaše podněty a připomínky :-)

A..varianta, ma jinou co chces resit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
2.4.21 12:28

U varianty 1, když jen poděkuješ, pozná, že ses s rozchodem ještě nevyrovnala, protože záměrně neodpovídáš, tj. jsi naštvaná.

Varianta 2, no to si asi něco takového určitě představuje, že mu napíšeš, protože to by byl na vrcholu blaha. Ale ne proto, že by se chtěl k tobě vrátit, ale spíš pri to, že tě má i po rozchodu jistou, že na něj pořád myslíš, chceš ho a bez jakkoliv práce a snahy tě ma jistou.

A varianta 3, pozná, že kecáš, je to opravdu trapné, hodné možná tak nějaké puberťačky.

Souhlasím s převažujícími názory tady, poděkuj a napiš, že se máš dobře. Tečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
2.4.21 12:28

Skoda, ze si ty varianty po sobe neprectes treba za rok, az uz na nej nebudes vubec myslet. Za varianty B a C byses pak asi trosku stydela. Ty jsou fakt blby. Napis jen, ze dekujes (pripadne, ze se mas dobre). Napadlo te, ze z jeho strany je to treba jen formalni otazka, a vubec nijak zvlast komunikaci rozvijet nehodla? Prani otcem myslenky, co? :think: drz se toho, ze jsi se rozesla. Objevi se nekdo novy, lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.21 12:34

A)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9296
2.4.21 12:55

Napiš mu,, Děkuji,, a nic víc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.21 13:02
@Mutlice píše:
Skoda, ze si ty varianty po sobe neprectes treba za rok, az uz na nej nebudes vubec myslet. Za varianty B a C byses pak asi trosku stydela. Ty jsou fakt blby. Napis jen, ze dekujes (pripadne, ze se mas dobre). Napadlo te, ze z jeho strany je to treba jen formalni otazka, a vubec nijak zvlast komunikaci rozvijet nehodla? Prani otcem myslenky, co? :think: drz se toho, ze jsi se rozesla. Objevi se nekdo novy, lepsi

Moc děkuji! Nečekala jsem, že se všichni shodnete na jedné jediné variantě :-)
Jsem hodně zamilovaná a ještě ke všemu zoufalá. Zoufalí lidé dělají zoufalé věci :zed:
Před dvěma měsíci jsem s rozchodem byla naprosto smířená, hodně se mi ulevilo. Jenže on poprosil o schůzku, a zase jsem v tom lítala. Přitom jsme se na schůzce pohádali, přestože během našeho vztahu jsme se nikdy nehádali. Jsme oba hodně klidné povahy. Celá ta bolest se mi rozjela znovu. Ano, napsala jsem mu záměrně :oops:, abych zjistila, jestli funguje na naší společné aplikaci. Zprávu jsem zatím neodklikla jako přečtenou, vidím ji jen na horní ploše a odpovím mu na ni až večer (aby si nemyslel, že tam trčím celý den), asi tedy jen, že děkuji a mám se dobře. Bez smajlíků, ničeho. Pak si celou aplikaci odinstaluji. A všude ho zablokuji. Nevím, jak jinak na něj zapomenout :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
2.4.21 13:06
@karkarka píše:
Ztrapnila se se už tím, že si od něj chtěla číslo na truhláře, ale ve skutečnosti to bylo jako zaminka ho kontaktovat.

Presne tak. Bohuzel si slecna, kdyz se s nim rozchazela asi neuvedomila, ze rozchod je definitivni.

On se chytat za nos nepotrebuje, kdyz uz ma dalsi, spis by se mela chytit zakladatelka a priste se radeji nerozchazet, kdyz to nemyslela zcela vazne a myslela, ze ho tim jen vyburcuje, aby o ni bojoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
2.4.21 13:08
@Vyhaslá sopka píše:
Jsem hodně zamilovaná a ještě ke všemu zoufalá. Zoufalí lidé dělají zoufalé věci :zed:
Před dvěma měsíci jsem s rozchodem byla naprosto smířená, hodně se mi ulevilo. Jenže on poprosil o schůzku, a zase jsem v tom lítala. Přitom jsme se na schůzce pohádali, přestože během našeho vztahu jsme se nikdy nehádali. Jsme oba hodně klidné povahy. Celá ta bolest se mi rozjela znovu. Ano, napsala jsem mu záměrně :oops:, abych zjistila, jestli funguje na naší společné aplikaci. Zprávu jsem zatím neodklikla jako přečtenou, vidím ji jen na horní ploše a odpovím mu na ni až večer (aby si nemyslel, že tam trčím celý den), asi tedy jen, že děkuji a mám se dobře. Bez smajlíků, ničeho. Pak si celou aplikaci odinstaluji. A všude ho zablokuji. Nevím, jak jinak na něj zapomenout :nevim:.

Dobře děláš. To přejde, fakt. :hug: Když budeš udržovat kontakt, tak se v tom budeš placat déle. Vem si, že před 2 měsíci jsi byla lepší. Zase budeš! :pankac:

• Citovat
  • Upravit
10867
2.4.21 13:48

To uz mu rovnou muzes poslat vasi spolecnou fotku, at vidi, jak si zoufala.
Kasli na to, bude lepsi.
A znama at te neinformuje. Na co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
2.4.21 19:34

Tak jednou jsi se s ním kvůli něčemu rozešla. Jestlize někoho měl a má, tak se tě optal z litosti. A nebo aby jsi mu řekla jak se mas spatne bez něj atd…Tak to příjmy jako skutečnost a snaž se od toho odpoutat… Věř že ti bude lépe. podekuj za kontakt. Napis třeba že se mas fajn a nazdar bazar… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
2.4.21 19:37
@Vyhaslá sopka píše:
Před dvěma měsíci jsem s rozchodem byla naprosto smířená, hodně se mi ulevilo. Jenže on poprosil o schůzku, a zase jsem v tom lítala. Přitom jsme se na schůzce pohádali, přestože během našeho vztahu jsme se nikdy nehádali. Jsme oba hodně klidné povahy. Celá ta bolest se mi rozjela znovu. Ano, napsala jsem mu záměrně :oops:, abych zjistila, jestli funguje na naší společné aplikaci. Zprávu jsem zatím neodklikla jako přečtenou, vidím ji jen na horní ploše a odpovím mu na ni až večer (aby si nemyslel, že tam trčím celý den), asi tedy jen, že děkuji a mám se dobře. Bez smajlíků, ničeho. Pak si celou aplikaci odinstaluji. A všude ho zablokuji. Nevím, jak jinak na něj zapomenout :nevim:.

Uvidíš reakci, aby si s tebou tak chtěl vypisovat to se asi nikam neposunes. A budeš se v tom placat dál :think: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí