Co na opruzeniny u miminka

130
6.1.18 18:48

co na opruzeniny u miminka

Holky prosím o radu co na oprezený zadeček u novorozence, máme ho šileně opruzený a nic nezabíra nemáte nějaké zkušenosti nebo jaké plenečky používate?
Děkuji za odpovědi a rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17139
6.1.18 18:51

@Nudlaben Ahoj,

dcera se mi oprudila do krve a kamarádka doktorka poradila uvařit silný černý čaj a potírat přímo tím sáčkem. Potřela jsem po koupání a ráno krásně zacelená kůžička :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14113
6.1.18 18:54

@Nudlaben nam zabral sudocream nebo udelat si domaci zinkovou mast.. plenky pampers, z lidlu nebo huggies a nepozivali jsme vlhcene ubrousky, ale jen namoceny perlan nebo jen pod sprchou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
6.1.18 18:54

Pityol a máš po problému :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
6.1.18 19:01

Doporucuju imazol ve slaby vrstve misto kremu na opruzeniny az do vyhojeni a misto vlhcenych ubrousku netkanou textilii a vodu, holkam to vzdy pomohlo, pouzivala jsem i na nestovice a krasne zhojeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473

Hlavně nechat prdelku větrat pokud to jde. Já dávala heřmánek, ale někdo ho nedoporučuje. Hodně maminek má dobrou zkušenost s tím černým čajem. Krém jsme používali Weledu a vyhovovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Nudlaben píše:
Holky prosím o radu co na oprezený zadeček u novorozence, máme ho šileně opruzený a nic nezabíra nemáte nějaké zkušenosti nebo jaké plenečky používate?
Děkuji za odpovědi a rady :)

sudokrem, na fakt hrozný věci potom imazol - fakt super věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
6.1.18 19:02

@chs.jasmin děkuji za radu vyzkouším a dám vědět :-),myslela jsme že to může být i plenečkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
6.1.18 19:03

Holky moc děkuji za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17139
6.1.18 19:12

@Nudlaben Může i nemusí. U nsá to bylo vyloženě ze zubů, že měla průjem a ty stolice jsou prý agresivnější.
Co se týká plen, tak mám vyzkoušené Pampers bílé, oranžové i zelené, tesco sovičky i albert šmouly a ted sovy, DM plenky, Kaufland plenky, Háppy newborny se zeleným čajem, Dada pleny a všechny sedly, jediné co opravdu nesedlo byly plenky co koupil tatínek (řekla jsem at koupí ty Albertácký a on koupil ty uplně nejlevnější) v Albertu a z těch se mi osypala a tak je mám schované na panenky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
6.1.18 19:15

U mě vede sudocrem i před imazolem a pytiolem.

• Citovat
  • Upravit
189
6.1.18 19:18

Otirat opartne cerny cajem a namazat imazolem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
6.1.18 19:20

Sudocrem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
6.1.18 19:20

Na zadek zásyp. Plínky zatím v pohodě asi všechny. Teď hodně používám dada, fajn jsou i babylove z dm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
6.1.18 19:28

@Vasule86 Kde se dá koupit ta netkaná textilie?

U nás zabral sudocream, plenky jedině Pampers premium, po každém přebalování jsem myla pod tekoucí vodou zadeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí