Co na příšerné afty?

Anonymní
29.5.20 22:34

Co na příšerné afty?

Ahoj, nemáte prosím někdo tip jak zatočit s afty? Mám je po celém jazyku a ne a ne se jich zbavit. Dokonce se mi dělají i takové “nafouklé” afty na stranách jazyku a je to fakt hnusný, jazyk mě bolí, nemuzu jist ani některý potraviny protože je vyloženě dráždí a pak mě to štípne :( No je to hnus. Budu ráda za každou radu :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.5.20 22:34

*štípe

• Citovat
  • Upravit
55
29.5.20 22:40
@Anonymní píše:
Ahoj, nemáte prosím někdo tip jak zatočit s afty? Mám je po celém jazyku a ne a ne se jich zbavit. Dokonce se mi dělají i takové “nafouklé” afty na stranách jazyku a je to fakt hnusný, jazyk mě bolí, nemuzu jist ani některý potraviny protože je vyloženě dráždí a pak mě to štípne :( No je to hnus. Budu ráda za každou radu :srdce:

Ajaj, to znám :?. U nás funguje 100% propolis. Mám ve spreji, stříknu na vatovou tyčku a přiložím na aft. První chvíle je drsná, ale jen chvilička, dá se to. A afty mizí před očima. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
29.5.20 22:42

Suplementuj b-komplex, používej nějakou dezinfekční ústní vodu, kup s v lékárně něco přímo na afty- třeb herbadent a zajdi si nechat změřit hladiny železa v krvi k praktickému lékaři a případně suplementuj.

Jo a stav se na dentální hygienu, hodí se důkaldně si nechat vyčistit zuby a přípdně nechat poopravit technku čištění doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5956
29.5.20 22:56

Ahoj a popijej salvej, ta dezinfikuje dutinu ustni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
29.5.20 23:01

My jsme meli uspechy s dračí krví (kdybys chtela neco jeste hnusnejsiho nez propolis:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
29.5.20 23:19

Poradím B complex :palec: u syna zabral na časté aféry, po pravidelném užívání se už neobevil ani jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
29.5.20 23:49

Šalvěj a vývar z hřebíčku na vyplachování, vitamín B

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31033
30.5.20 00:51

Dlouhodobe vitamin B, akutne mi pomaha kloktat Corsodyl 0.1procentni. :hug: Pokud Te to trapi casteji, tak mne pomohlo prevrtani amalganovych plomb. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
30.5.20 05:38

Vsechny tyhle rady jsou na prd. Afty zpusobuji viry, ktere jsou pritomny v dutine ustni. Pri jakemkoli oslabeni organismu toho vyuziji a zautoci.
Roky to resim se stomatologem, alergologem i praktikem. Vysledek zadny.
Ustni voda z lekarny tyhle problemy dela mene bolestivymi, ruzne masticky a geliky tlumi akutni bolest, ale bohuzel neexistuje nic, co by ucinne proti tvorbe aftu pomohlo. Je to podobne jako u lidi, ktere trapi opakovane opary. Jsou to virova onemocneni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1462
30.5.20 06:31

Roky resim a jedine co zabira je propolis, nedokaze sice predchazet vzniku, ale rychleji se hoji a jsou vyrazne mene bolestivejsi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14643
30.5.20 07:50

Zkus pastilky Orofar, funguje nejen na krk, ale i na problémy dutiny ústní, dávala jsem ho i dítěti, protože je hodně účinný a navíc ještě dobre chutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
30.5.20 08:01

Larypront

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
30.5.20 08:12

Urcite doporucuji zajit na rozbor krve-zelezo,B12.Ja mela s afty tolik trapeni, ani mluvit jsem poradne nemohla, temer 3 mesice. Nakonec to byla anemie a nedostatek b12.Od te doby, co se to hlida, nevim co to je aft.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
30.5.20 10:43

@Ou Prosim te, co maji afty spolecneho s hladinou zeleza? Slysim to poprve.. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí