Co na usínání pro mamku?

2786
18.6.11 08:22

Co na usínání pro mamku?

VŠECHNY MOC ZDRAVÍM A PROSÍM O RADU!

od malička mám problém s usínáním,vetšinou čučím 2hodiny do stropu než konečně usnu :zed:
normálně jsem brala prášky na spaní,pak i antidepresiva,které se braly na noc a i „uspávaly“,brala jsem Esprital,ale ten by se neměl při kojení..
Nechci přestat kojit,i když už na večer dáváme UM,ale nechci se už vzdát úplně.. Maličká toho moc nenaspí a starší brzo ráno vstává,tak bych nejradši zalehla hned s nimi,at něco naspím,ale co z toho,když zas civím do stropu? přes den neusnu vůbec.. za posledních 14 dní jsem v naspala max po 4hodinách do kupy,někdy nespala vůbec,ani předtím to nebylo nic moc,už jsem na konci sil :cry:
Takže otázka zní :

Neznáte něco,třeba přírodního,nebo i prášky " na spaní",které se můžou brát při kojení?

předem moc a moc děkuju za pochopení a hlavně za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5077
18.6.11 08:39

Ahoj,
já teď dávám dětem sirup Pediakid, je to i pro dospělé. A někdee jsem zahlídla zmínku o sirupu Sedalia, jsou to homeopatika na spaní pro děti i dospělé. Nebo zkusit nějaké čaje, meduňku atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
18.6.11 09:13

Moje mamka bere Revispan a je s ním moc spokojená, jen nevím jestli se může při kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
18.6.11 09:30

zkoušela jsi meduňku? ta by měla zabrat ;) nebo teplé mléko se ještě doporučuje :)

já to znám docela dobře, taky někdy koukám do stropu třeba 2 hodiny, takhle blbě usínám už od dětství :nevim: ale co mám malou, tak usínám líp - jsem asi víc unavená :lol: ale práškama jsem to nikdy neřešila, tak nevím… hlavně se doporučuje nepít večer (a případně i později odpoledne) nic povzbuzujícího (kafe, černý nebo zelený čaj, energydrinky atd.), těsně před spaním necvičit, zkusit si vyčistit hlavu (třeba si tak nějak uzavřít den, naplánovat si druhý den, abys na to pak nemusela myslet v posteli), v posteli si nečíst (mít ji fakt jen na spaní)… jo a prý na usnutí pomáhá si představovat ideální dovolenou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
18.6.11 09:42

zatím děkuju.. za odpovědi :andel:

na meduňku už jsem asi imunní..
teplé mlíko :poblion: to fakt nee

„kafe“ piju v poledne nejpozději,pak už radši ani kofolu,colu.. přes den piju hlavně ovocný čaj,nebo vodu..

klasika: vyvětrat,nečíst,neslodovat v tv nic složitého,necvičím vůbec,vážím sotva 47kg na 165cm no fuj :-?

asi je to i tím přemýšlením,máme to v rodině docela složité a já su taky blb,co se všem snaží pomoct,tak večer přemýšlím,co jak nejlíp udělat.. ale zakazuju si to,snažím se nemyslet,počítám si ovečky…

chjo…
doufám,že se najde mamka co to má stejné,kojí a něco na to bere..
Zašla bych si k psychiatričce,mám skvělou,ale objednávky tak za 2měsíce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
18.6.11 09:55

Zdravím. Přírodní je GS Dormian. Avšak nevím, zda se může při kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
18.6.11 10:06
Monika S píše:
Zdravím. Přírodní je GS Dormian. Avšak nevím, zda se může při kojení.

bohužel v příbal.letáku je psano,že není vhodný pro těhotné a kojící ženy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
18.6.11 10:12

teplé mlíko s medem, levandulový olej, sex… a spíš jak miminko do minuty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
18.6.11 14:05
Mysulatko píše:
teplé mlíko s medem, levandulový olej, sex… a spíš jak miminko do minuty :lol:
:lol:
jsem večer tak utahaná že nemám na sex ani myšlenku :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
18.6.11 22:13

Na mě vždycky zabere jedno pivko a když kojíš tak si dej desítku a uvídíš :palec: :mrgreen: :mrgreen: …teplý mlíko bych taky nedala :poblion: a nejaký prášky..brrr proč do sebe rvát chemikálie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
19.6.11 21:33

kdosi mi to taky poradil,včera to mělo úspěch,dneska si cumlám černé pivičko..

zas jako to taky není úplně nejlepší uspávadlo :oops:
ale zatím funguje

dopiju a idu hají..

DĚKUJU VŠEM ZA ODPOVĚDI! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
5.7.11 12:18

já měla jeden čas problém s tím, že jsem se po cca dvou hodinách spánku vzbudila a pak začalo několikahodinové civění do tmy… pomohl meduňkový čaj… po dvojdecce červenýho taky vytuhnu raz dva a to teplý mlíko je taky super věc! :lol:
hezké spaní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401