Sirup Sedalia

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
308
14.6.11 11:50

Sedalia

Dobrý den, máme 9měsíčního prcka a v noci se budí každé dvě až tři hodiny. Chtěla bych vyzkoušet Sedalii. Můžu si ji koupit sama nebo :nevim: jen na doporučení lékaře????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3627
14.6.11 11:57

Dostane se koupit bez předpisu, ale nemusí pomoct, nejlépe užívat na radu homeopata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
14.6.11 12:02
Ewule0712 píše:
Dostane se koupit bez předpisu, ale nemusí pomoct, nejlépe užívat na radu homeopata.

Už máme vyzkoušené veškeré rady a pořád nespí, tohle je další zkouška :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
14.6.11 12:03

no mi naše dětská dr. říkala (asi se docela v homeopatii orientuje, páč nám ji dává docela často) že ta Sedalie není až tak dobrá na tohle, že ona působí jako multi-prostě na víc věcí. Jako zkusit to můžeš-asi tím neublížíš :-) ale jak ti psaly holky-nemusí to být zrovna ono. Ve dne je prcek klidný? My jsme měli spíš problém, že měl přes den takové chvilkové záchvaty vzteku-takové střídání nálad a taky u toho špatně spal-tak na tohle bereme Ignatia amara, ale to asi nebude váš problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
14.6.11 12:07
Brusek píše:
no mi naše dětská dr. říkala (asi se docela v homeopatii orientuje, páč nám ji dává docela často) že ta Sedalie není až tak dobrá na tohle, že ona působí jako multi-prostě na víc věcí. Jako zkusit to můžeš-asi tím neublížíš :-) ale jak ti psaly holky-nemusí to být zrovna ono. Ve dne je prcek klidný? My jsme měli spíš problém, že měl přes den takové chvilkové záchvaty vzteku-takové střídání nálad a taky u toho špatně spal-tak na tohle bereme Ignatia amara, ale to asi nebude váš problém.

Střídání nálad je i u nás, navíc strašně na mě visí,nemůžu se nikam ani hnout :-( Přes den spí jen jednou tak 1,5-2hod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
14.6.11 13:13

Ahoj, nám to nepomohlo :zed: taky se pořád hodně budíme :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
14.6.11 15:57

ahoj, já teda nic z tohodle nezkoušela, jen že dcera se budila naprosto pravidelně po dvou hodinách až do jednoho roku, a když jsem to někde zmínila, všem to přišlo normální. tak nevím. bylo to těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí