Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, máme 9měsíčního prcka a v noci se budí každé dvě až tři hodiny. Chtěla bych vyzkoušet Sedalii. Můžu si ji koupit sama nebo
jen na doporučení lékaře????
Dostane se koupit bez předpisu, ale nemusí pomoct, nejlépe užívat na radu homeopata.
Ewule0712 píše:
Dostane se koupit bez předpisu, ale nemusí pomoct, nejlépe užívat na radu homeopata.
Už máme vyzkoušené veškeré rady a pořád nespí, tohle je další zkouška ![]()
no mi naše dětská dr. říkala (asi se docela v homeopatii orientuje, páč nám ji dává docela často) že ta Sedalie není až tak dobrá na tohle, že ona působí jako multi-prostě na víc věcí. Jako zkusit to můžeš-asi tím neublížíš
ale jak ti psaly holky-nemusí to být zrovna ono. Ve dne je prcek klidný? My jsme měli spíš problém, že měl přes den takové chvilkové záchvaty vzteku-takové střídání nálad a taky u toho špatně spal-tak na tohle bereme Ignatia amara, ale to asi nebude váš problém.
Brusek píše:
no mi naše dětská dr. říkala (asi se docela v homeopatii orientuje, páč nám ji dává docela často) že ta Sedalie není až tak dobrá na tohle, že ona působí jako multi-prostě na víc věcí. Jako zkusit to můžeš-asi tím neublížíšale jak ti psaly holky-nemusí to být zrovna ono. Ve dne je prcek klidný? My jsme měli spíš problém, že měl přes den takové chvilkové záchvaty vzteku-takové střídání nálad a taky u toho špatně spal-tak na tohle bereme Ignatia amara, ale to asi nebude váš problém.
Střídání nálad je i u nás, navíc strašně na mě visí,nemůžu se nikam ani hnout
Přes den spí jen jednou tak 1,5-2hod
ahoj, já teda nic z tohodle nezkoušela, jen že dcera se budila naprosto pravidelně po dvou hodinách až do jednoho roku, a když jsem to někde zmínila, všem to přišlo normální. tak nevím. bylo to těžký.