Co na Valentýna pro manžela?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
6.2.14 18:11

Ja mu nakopu tak doprd.ele a bude prevlikat postele. A jestli mi neda darek tak bude bez vecere :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1391
6.2.14 18:13

@wildcherry :D :D :D rodinná idylka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
6.2.14 18:13

Dostane poukaz na soukromou vířivku, 3hodiny pro 2 osoby s šampáněm. A běda jak si tam nevezme mě :cert: :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
6.2.14 18:16

Mně Valentýn nepřijde jako svátek velkých darů, já osobně ‚dám‘ asi nějaký hezký vášnivý večer - a předpokládám, že od manžela dostanu to stejné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
6.2.14 18:19
@barca77 píše:
Mně Valentýn nepřijde jako svátek velkých darů, já osobně ‚dám‘ asi nějaký hezký vášnivý večer - a předpokládám, že od manžela dostanu to stejné :)

a muze se to i jako dopredu uz dneska? :lol: mam chute ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
6.2.14 18:19
@gabča 36 píše:
@wildcherry :D :D :D rodinná idylka :pankac:

Si pis :pankac:.A jestli bude remcat, hodim po nem ze sedacky papucu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
6.2.14 18:22

Holky tak honem, napady napady, taky nevim co :think: Strip ma i normalne :mrgreen:,na vecu chodime :think:,vecery i s vanou, vinkem taky celkem casto. Staci klidne i blba drobnost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
6.2.14 18:24
@drobececek píše:
Striptíz. :mrgreen: (Samozřejmě domáci! :twisted: )

hm to by nebyl špatný nápad jenže ted po porodu by asi ten stripyz s tím bříškem moc nevypadal :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
6.2.14 18:26

Valentýna slavíme čokoškou a pod peřinou, proč přehánět? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
6.2.14 18:29

@wildcherry „Slavíte“ pravidelně, tak k čemu Valentýn? :palec: Stejně to z nás má jen tahat prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
6.2.14 19:01
@drobececek píše:
@wildcherry „Slavíte“ pravidelně, tak k čemu Valentýn? :palec: Stejně to z nás má jen tahat prachy.

sice jooooo, ale ja rada slavim :mrgreen:.Kdyz je to hezky.Ono je to hlavne pro pobose bych rekla, protoze plysove medvidky, polstarky a jiny picicandy odmitam kupovat i dostavat :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
6.2.14 19:03

Ja to vidim na kus zvance, vino a pokrovej kufrik, nebo harasenicko :lol:.Fakt nevim, co bych mu mela kupovat.Uz ted se desim, bude mit narozeniny :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
6.2.14 19:05

Tak já to beru, že je to prostě Valentýn - takže belgické pralinky Leonidas, relaxační levandulová pěna do koupele a srandovní trenky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
46867
6.2.14 19:10
@kamilka 23 píše:
hokej a video hry :-)nijak moc koníčku nemá

Tak bych mu koupila cokoladovou hokejku, anebo nejakou hru, ale to asi neni originalni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
6.2.14 19:34
@Bella1988 píše:
Tak já to beru, že je to prostě Valentýn - takže belgické pralinky Leonidas, relaxační levandulová pěna do koupele a srandovní trenky :mrgreen:

covece, trencle bych mu sehnat mohla :mrgreen:.Svatecni ma jen velikonocni a vanocni :lol:.Bozeeee, nekde jsem cetla, ze chlap dsl svoji polovicce kalhotky, kde nechal natisknout fotku jejich maleho syna 8o :roll: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný