Co navařit dopředu pro děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20518
15.8.17 12:43
@Anais píše:
@Emilie tak když si přivstane, tak než vyrazí na výlet, je uvařeno. My vaříme každý den - vstávám v pět a než jdu do práce na osmou, mám většinou všechno hotovo
Ale bohudík za tatínky, co umí vařit :mavam: :potlesk:

Hele, to radši budu vařit večer do jedenácti - nejsem vstávací typ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
15.8.17 12:45
@AvajBr píše:
U nas varene rychlovky dopredu - rajska omacka, spagety s bolonskou, bramborovy gulas, kureci maso na kari a ryze, kure na paprice, rostena.

buřtguláš nezní špatně! :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
15.8.17 12:51

Chilli con carne - rozpalit olej, cibulka do zlatova, mlete maso, 2× konzerva rajcat, 2× konzerva fazoli, okorenit (pro deti asi bez chilli papricek), nechat tak pul hodinky bublat, dva ctverecky horke cokolady, hotovo. S chlebem nebo ryzi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
15.8.17 13:03

Taky vařím rano, vstavam v 6,v 8 hotovo, potom můžu být s detmi do oběda venku. Ja bych to vyresila studenym obedem a teplou večeří, pripadne menu v restauraci, pres tyden mivaji akce, chodim se ctyrmi detmi. Protože vetsina ohrivanych jídel vytazenych z lednice proste uz není ono. Rozdil je, kdyz mi to pár hodin stojí na plotně a chladne, ale v lednici většina pokrmů mění konzistenci.

Jsem moc ráda, ze děti je víc a chlap nema moznost obedvat v práci a jidlo u nás nezbýva :dance: Tento styl vareni mi kdysi se dvema malými detmi lezl krkem :mrgreen:

K tematu, jeste tu nepadly ruzne testovinove salaty, slane strudly a nadivky. A guláše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
15.8.17 13:32

@Emilie já taky ne, ale moje dítko vstává pravidelně v šest :zed: :zed:
Takže vstávací typ z donucení…

• Citovat
  • Upravit
20518
15.8.17 13:43
@Anais píše:
@Emilie já taky ne, ale moje dítko vstává pravidelně v šest :zed: :zed:
Takže vstávací typ z donucení…

Tak to už máme naštěstí za sebou - máme doma školáky, ti teď o prázdninách opravdu vyspávají, před osmou z pelíšků nevylezou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
15.8.17 13:45
@Jana206 píše:
Taky vařím rano, vstavam v 6,v 8 hotovo, potom můžu být s detmi do oběda venku. Ja bych to vyresila studenym obedem a teplou večeří, pripadne menu v restauraci, pres tyden mivaji akce, chodim se ctyrmi detmi. Protože vetsina ohrivanych jídel vytazenych z lednice proste uz není ono. Rozdil je, kdyz mi to pár hodin stojí na plotně a chladne, ale v lednici většina pokrmů mění konzistenci.

Jsem moc ráda, ze děti je víc a chlap nema moznost obedvat v práci a jidlo u nás nezbýva :dance: Tento styl vareni mi kdysi se dvema malými detmi lezl krkem :mrgreen:

K tematu, jeste tu nepadly ruzne testovinove salaty, slane strudly a nadivky. A guláše.

Během školního roku dělám jen večeře (kromě víkendu) - všichni jsou pryč, děti mají obědy ve škole. Jinak bydlíme na vsi, tady ta možnost jít se někam najíst není. Leda k sousedům :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
15.8.17 13:55

@Emilie :lol: Ja jsem myslela cestou z toho výletu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
15.8.17 14:23

Co udělat hmotu na bramboráky a oni si to jen nasmaží.
Nebo dělám tak, že jeden den udělám maso (UHO), půlku odeberu, jednu půlku máme třeba se zeleninovou rýží, druhý den do toho vyklopím lečo ze sklenice a uvařím těstoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí