Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
V současné době jen obyč. vodu z kohoutku a samozřejmě neslazenou kávu…
,vše v rámci úbytku váhy.. ![]()
V soucasnem pocasi voda s limetkou a matou, neslazeny caj, oboje vlazne, na zizen nejlepsi…
@Moucharda píše:
V soucasnem pocasi voda s limetkou a matou, neslazeny caj, oboje vlazne, na zizen nejlepsi…
Ta limetka s tou mátou ve džbánu je rovněž dobrá věc, rovněž vyzkoušené! ![]()
Ahoj, do petky vymačkám citron, naliju vodu z kohoutku a dám do ledničky. Nepotřebuji za vodu platit 2×! Navíc v rámci odtučnování super záležitost! Odnaučila jsem se mít chuť na sladké pití. Jediné co sladím jednou lžičkou medu je čaj, nebo jelikož stále kojím tak caro s medem.
Včera jsem si dávala okurkovou limonádu a jinak obyč. vodu
max. do ní jde limeta nebo citron.
Ta limetka se koukám docela chytá…
a citron rovněž, ale to je způsob na přípravu lehkého pití..známější a starší ![]()
My ted v tech vedrech davame prednost cernemu caji od Pickwiku, davame vychladit do lednice, ale ne moc, aby nebolelo v krku
Nebo vodu s matou, ale to jen pritel, ja matu nemuzu ani citit ![]()
Obyčejná voda. Je to lepší, než se tahat s těžkými láhvemi, plnými sajrajtů.
Vodu s citronem - teď asi nejčastěji.
Mám koupenou plastovou láhev - šejkr - z Decathlonu (0,7 l + šťáva, plus dřeň z 1/2 citronu), dobře se z ní pije, neteče ani „naležato“ v kabelce, vnitřní plastový košíček jsem teď vytáhla.
Vodu z vodovodu
pripadne mame v lednici dzbanek vody s citronem nebo limetkou
Já si vařívám 2l zeleného čaje, nechám vychladit, slij udo petky, dám citron a chladím přes noc. Je pak příjemně osvěžující.
Pak mám ráda vodu z vodovodu s citrónem případně mátou.
Tak já si udělám třeba sodastream se štávou a dám vychladit do lednice, nebo piji poděbradka prolinie tu miluju ![]()