Co pijete?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
13.11.11 01:33

Co pijete?

Máte nějaké tipy na pití které uděláte doma? My děláme třeba citronádu: do dvou litrů vody vymačkáme citron a dvě lžíce cukru. Podáváme chlazené nebo s ledem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
DaniSna
13.11.11 02:03

Miluji ovocné čaje Pickwick, zrovna mám na stole hrušku s vanilkou :-) Mají tak širokou nabídku, že se mi nikdy žádná příchuť neomrzí. Teď ho asi vyměním za Coldrex, protože mě příšerně bolí v krku a chrchlám tak, že nemůžu ani ležet… V létě je výborný čaj z čerstvé máty, ale musí jí být hodně, aby ten čaj nebyl bez chuti. A jako dítě jsem pila ty sladké sirupy, není to nic zdravého, ale děti to ocení víc než minerálku.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
13.11.11 07:09

Tak my pijeme sirupy za 10kč litr jsou bez cukru a stačí ho málo.Je to nezdravé,ale pořád lepší než coca cola :-D

• Citovat
  • Upravit
9578
13.11.11 07:31

Já často dělám různé čaje (sypané) a chutě obměnuju. Nejraději zelené a ovocné např.piňa colada, zelený - kvetoucí opuncie, malý budha atd. Když je léto, tak i ráda trhám bylinky a suším ( podběl, lípu, meduňku) a ev. dělám různé ovocné směsy, jako že natrhám višně, rozmačkám s meduňkou, zaleju horkou v odou, dám med a pak vychlazené s ledem. Pokud nestíhám udělat čaj, tak mám doma 100% džusy, které používám jako šťávu - cca 1/5 džusu, zbytek voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DaniSna
13.11.11 07:38

Kupuji je v Tescu :lol: Určitě jsou zdravější než Cola, někde jsem četla, že dvoulitrovka Coly má v sobě 40 kostek cukru, to je hnus :poblion:

• Citovat
  • Upravit
10713
13.11.11 08:01

Vodu, neslazený bílý nebo bylinkový čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
13.11.11 08:15

Pijeme neslazené čaje, vodu a taky šťávu - tu se snažíme minimálně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
13.11.11 08:40

Tak my pijeme prevazne caje(cerne,zelene,bylinkove) a ja teda jeste piju obyc.vodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
13.11.11 08:44

ráno udělám velkou konvici ovo čaje a malé to sladím medem, já piju vodovodku :-) a víno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
13.11.11 08:51

Já vodu, mléko, kakao, kafe s mlíkem a černý čaj s citronem, v zimě ovocné čaje s medem. Manžel jedině vodu se sirupem (sladký jak prase :cert: ) a černý čaj s mlíkem a cukrem. Prcek vodu a občas bylinkový čaj mírně slazený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
13.11.11 08:53

černý čaj s mlíkem?to je co za kombinaci? :-D

• Citovat
  • Upravit
10726
13.11.11 08:58

Studeny caj - obv.cerny s nejakou prichuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.11.11 09:21
levmah28 píše: černý čaj s mlíkem?to je co za kombinaci? :-D

Anglie, ne?:-) Taky to piju. Říkám tomu falešný kafe - má to barvu jako kafe s mlíkem. Ochutnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.11.11 09:23

Ovocný čaje nepiju, přijdou mi na jedno brdo. Možná kdybych pohledala a našla nějakej, kde není ibišek a jablko - základ většiny ovocných.
Pijem černý, zelený, bylinkový čaje. Kafe nepiju, ale občas Caro. Vodu, šťávy, džusy. Víno, pivo:-)
Ale s pitným režimem u mě žádná sláva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
13.11.11 09:35
levmah28 píše: černý čaj s mlíkem?to je co za kombinaci? :-D

to neznáš já to v těhu pila místo kafe a je to dobrý ještě teď někdy piju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek