Co pijí vaše batolata?

1185
13.9.11 20:12

Co pijí vaše batolata?

ahojte, potřebuju poradit, máme 2 děti: 16 měsíců a 28 měsíců. Máme dost velký problém s pitím, ten mladší prostě skoro vůbec nechce pít. Naštěstí má 2 x denně ještě mléko. Doteď jsem jim dávala k pití kojeneckou vodu a v zimě čaj - neslazený. Ale aspoň trochu vždycky pil, ale teď čím dál míň. Tak jsem se chtěla, co dáváte svým dětem k pití? Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
13.9.11 20:20

Vodu, čaj, kakao, občas minerálku či limonádu :) Mladší má dny kdy vypije i litr mléka a nic z vody, a naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
13.9.11 20:25

Ráno uvařím neslazený dětský bylinný čaj do 400ml hrnečku, a když ho vypije, dolévám čistou vodu. Plus ráno a večer kojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
13.9.11 20:26

2× denně mléko a vodu..někdy když zapomenu flašku s vodou tak Jupíka,ale to je velmi málokdy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
13.9.11 20:28

Ahoj,
tak mě nechtěli nic z výše jmenovaného a chytli se až na sirup YO a nebo HAmi a Hipp šťávy ředěné vodou. Mladšímu už není tak málo, tak bych klidně zkusila něco sladšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
13.9.11 20:29

Mala ma zatimjen osm mesicu, ale mliko mi odmita… :cert: takze neco mleka a jinak detske neslazene caje, sem tam nejake ty dzusiky ze sklenicky, ale to ji jeste redim, ze ji to spise obarvi vodu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
13.9.11 20:32

Já právě tomu sladšímu odolávám, párkrát jsem uvařila granulovaný čaj - bez efektu a jednou přidala jablečný džus. To bylo v těch vedrech. A ani to nepomohlo, tak jsem se vrátila k vodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
13.9.11 20:33

Jojo, clovek se snazi vodu a neslazene cajiky a bohuzel jsou i taci bojkoteri, ze stejne skoncej na sladkym :lol: :lol:
Nase Zuzi (rok a tri ctvrte) pije caj (samozrejme slazenej, snazim se glukopurem), vodu s troskou sirupu Yo nebo prilezitostne Kubik waterrr :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
13.9.11 20:33

vodu z kohoutku a caje

• Citovat
  • Upravit
25324
13.9.11 20:34

jen vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
13.9.11 20:36

vodu z kohoutku, teď zas chce raději čaj, obvykle nesladím, když je krize, tak najedu na sladké - ředěný jablečný džusm občas čaj s medem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.9.11 20:37

Hello hustý sirup (takový ten drahý), čaj slazený medem. Měla jsem neslazené ambice, ale nepil :roll: Teď teda pije zas celkem hodně, ale kompromisu nějak nedokážem docílit :think: Snažím se to sladit i sirupovat co nejmíň - jenom tak, aby to prošlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
13.9.11 20:39

Syn, 18 měsíců, pije ráno 240 ml UM (nesnídá, nechce), po odpoledním spaní 100 ml UM. Přes den litr šťávy. Střídám YO a Hello sirup. Dávám dvě lžičky do litru vody. Pokud šťávu vypije nebo ji zapomenu, pije čistou vodu.

Mně by spíš zajímalo, kolik by tak 1,5 roku staré dítě mělo vypít :think:
Někdy mi přijde, že pije až moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
13.9.11 20:39

My jsme sli na pritelovu dcerku hrou :mrgreen:
Miluje pritukavani s panakama - vzdycky si tukneme a sup s nim na ex dovnitr. (neni to moc vychovne, ale co, ze :mrgreen: )
Potom ve vane, hrajeme si na servirky, pije treba z hracek, z ruznych kelimku, z dlani… :nevim:
Pije s nasim pejskem (neboj, kazdy ma svou misku :mrgreen: )
Hrajeme si na bufet.
Je pravda, ze uz je trochu starsi, ale formou hry to muze jit vzdy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
13.9.11 20:41
strace píše:
Syn, 18 měsíců, pije ráno 240 ml UM (nesnídá, nechce), po odpoledním spaní 100 ml UM. Přes den litr šťávy. Střídám YO a Hello sirup. Dávám dvě lžičky do litru vody. Pokud šťávu vypije nebo ji zapomenu, pije čistou vodu.Mně by spíš zajímalo, kolik by tak 1,5 roku staré dítě mělo vypít :think:
Někdy mi přijde, že pije až moc :nevim:

Radsi moc nez malo!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí