Co pít při kojení?

28.1.11 15:25

Co pít při kojení

Ahoj holky, můžete mi poradit, co můžu pít, když kojím? Vím, že ne černý čaj, kávu… Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9821
28.1.11 15:34

kojící čaje, melta, carro, špaldová káva(bez kofeinu) ovocné čaje :wink: aspoň 4 litry denně at máš mlíčko :palec:

iivvuullkkaa píše:
Ahoj holky, můžete mi poradit, co můžu pít, když kojím? Vím, že ne černý čaj, kávu… Děkuji za odpovědi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
28.1.11 15:38

Já to třeba postupně testovala - co by malé mohlo vadit a co ne a zjistila jsem, že jí neva snad vůbec nic. Takže v poho piju neředěné džusy, bublinkatý vody, …ale hlavně to střídám. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
28.1.11 15:44

Ahoj, proč ne černy caje? ja piju kazdej den, sem nevedela ze by to melo nejak vydit… :nevim: jen vim ze by se nemel matovej caj kvuli laktaci a samozrejme alkohol, jinak piju všechno hlavne kazdej den 2 kojočaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
28.1.11 15:44

Vodu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
28.1.11 15:45

…bez bublinek! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
28.1.11 16:18

černý časj asi kvuli teinu skrz spánek, ne? nebo taky skrz zácpu maminky - to je duvod u mě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
28.1.11 16:18

já si vodu bez bublinek dávám na noc, abych se případně napila a nemusel si čistit zuby - jako i doslazených tekutin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21773
28.1.11 16:19

tak já si právě vychutnávám preso s mlékem :-) ale mám otestováno, že vikimu to nevadí a v pohodě usne, protože jsem ho pila i v těhotenství. jinak se nejvíc doporučuje obyčejná voda. ale klidně můžeš i s bublinkama. názor, že způsobuje mimču prdíky je pověra. taky se doporučují ovocné čaje a ředěné džusy. černý čaj se nedoporučuje kvůli teinu, který má stejné účinky jako kofein.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
28.1.11 16:22

Ahojky,tak já piju kojící čaje od Leros a Caro s mlíčkem,to mi moc chutná a jím vitamínky GS Mamavit pro kojící maminky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092

Nealkoholické pivo dle jedné babské rady dobré na mlíko :lol: jestli to funguje nevím ale mně chutná tak mám aspoň důvod ho pít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821

nozu presíko jsem zkusila dneska, tak uvidíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
28.1.11 16:26
Dita01 píše: černý časj asi kvuli teinu skrz spánek, ne? nebo taky skrz zácpu maminky - to je duvod u mě :wink:

aha aha… tak to jsem nevedela, jeste ze problemy se spanim nebyli, asi bych neprisla na to ze to bude z caje… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
28.1.11 16:59

vyzkoušej, co tobě a miminu sedí. Já pila všechno, na co jsem měla chuť. Ovocné čaje nesnáším, takže jsem pila černý nebo bylinkový, minerálky, colu (čas od času), vodu, šťávu… mimino bylo v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
28.1.11 17:49

Ahoj,
v čajích (ovocné i černé) je kofein, tak by se moc neměli. to stejné kafe a kakao.
Caro jsem nepila, nechutnalo mi.
Pila jsem hlavně vodu, ředěný juice a čaje pro kojící maminky…hlavně jsem pila hodně, přes 3l denně. Měla jsem furt žížu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová