Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@D.M.J. píše:
Prosím vás, jen nepijte ovocné čaje. Tyto čaje zakyselují organismus,
Jojo, po ovocném čaji mě vždycky pálila žáha, což po kyselém mívám. Tak už ho roky vůbec nepiju.
Ahoj maminky, obnovuji diskuzi. Pijete některá černý čaj když kojíte? Já občas jo, ale když ho piju, tak to jsou třeba 3-4 hrnky za den. Četla jsem, že by se to nemělo, ale malé to nic nedělá, tak nevím
.
Piju všechno, co normálně. To znamená kávu, čaj, vodu se šťávou, pivo, víno. A nejvíc vypiju mléka a acidofilního mléka.
@iizabela díky za odkaz na článek.. Jsem ai ho četla a jsem stejného názoru, že člověk by se neměl omezovat. Když neco vadí miminku, tak pak to nejím, ale když je vše ok.. Jen jsem chtěla slyšet i názor ostatních ![]()
@Františka85 díky za koment. Taky piju všechno. Teda pivo a kafe jsem nepila nikdy, tak to nepiju, ale jinak piju vše nealko ![]()
@shadowofangels pij ho dál a neřeš to, mrněti to neublíží
říká se, že je to jak kofein, že pak děti nespí, ale sama mám vyzkoušeno, že to tak není ![]()
@martina.se a mýmu mrněti kofein třeba vadí, pak nechce spát, ale jen, když vypiju hodně coly nebo kofoly, takže max. půl litru mu nevadí
a kávu piji raději bez kofeinu, když vím, že mu to vadí.
@martina.se právě naše bobinka taky spí a žádný problémy nemá.. A jednou jsem si udělala v létě takovej nápoj kávu s colou, v obchodech je to pod názvem coca cola black a pak jsem si šla lehnout a po 5 minutách jsem usnula jak špalek
. Se říká, když se ti chce spat a nemůžeš, dej si kafe, ale na mě to taky nezabírá ![]()
@Nikki5 já colu pila o vánocích a pohodička, večer normálně do hajan a všichni jsme spali
. ale co si nedávám tak ten alkohol ten nepiju ani normálně a nejím pálivá jídla.. Ale když měla maličká měsíc, tak ji vadily rajčata a kořenící směsi, ale teď už taky dobrý.
@shadowofangels píše:
@martina.se právě naše bobinka taky spí a žádný problémy nemá.. A jednou jsem si udělala v létě takovej nápoj kávu s colou, v obchodech je to pod názvem coca cola black a pak jsem si šla lehnout a po 5 minutách jsem usnula jak špalek. Se říká, když se ti chce spat a nemůžeš, dej si kafe, ale na mě to taky nezabírá
Prosím vás, jen nepijte ovocné čaje. Tyto čaje zakyselují organismus, jsou pro zdraví kohokoliv zcela nevhodné. Nejlepší je voda, bylinkové čaje pro kojící maminky, špaldová káva, melta, atd.