Co přivézt babičce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14771
23.7.11 21:17

a když už ten květináč s kytičkou,tak co ho ručně ozdobit třeba ubrouskovou technikou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
23.7.11 21:18

Ahoj. Určitě bych vzala něco s pravnoučkem (fotky, fotokniku, hrníček, polštářek..) a třeba aspoň trochu čerstvého ovoce (banány, měkké hrušky a tak) nebo kytičku (řezanou nebo v květináči, podle toho, co by se mi zrovna víc hodilo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
23.7.11 21:19

A co takhle ji nechat udelat fotky maleho na hrnek nebo polstarek?Moje babicka z toho byla nadsena.At se vam navsteva vydari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
23.7.11 21:22
hkac píše:
Ahoj. Určitě bych vzala něco s pravnoučkem (fotky, fotokniku, hrníček, polštářek..) a třeba aspoň trochu čerstvého ovoce (banány, měkké hrušky a tak) nebo kytičku (řezanou nebo v květináči, podle toho, co by se mi zrovna víc hodilo).

Nebo kalendář vyrobený z fotek pravnoučka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
23.7.11 21:57

ahojky,
ja taky babicce musim hodne premyslet co ji vzit, do domecku veci ji vozit nechci, protoze by to „dostalo nozicky“, k jidlu taky ne, pac by ji to sezrali…
ale pokazde jsme jeli s kytkou, ci uz v kvetinacku, nebo rezanymi, kdyz se narodila dcerka, tak s jeji foteckou, kalendarem, hrnickem…
to jsou veci ktere je potesi nejvic, videt ty sve potomky… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
23.7.11 23:05

jj za me taky veliky puget kytek udela vzdycky radost a neni to blbina co by si nekde vystavila a lapala by prach…takze kytka super si myslim ja nejaka vetsi hezka treba fotku pravnoucete k tomu do ramecku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová