Co přivézt babičce?

1626
23.7.11 20:24

Co přivézt babičce?

Ahoj holky :mavam:
Díky mému „milovanému“ tatíčkovi a jeho vztahu k rodině jsem skoro deset let neviděla babičku a teď jsem konečně dostala odvahu se jí ozvat. Kdybych věděla, že se zlobí jen na něj, určitě bych se za ní vypravila už dřív, ale to by bylo aspoň na dva deníčky :roll:
K dotazu: v pondělí se k ní chystáme a já přemýšlím, co přivézt, abychom nejeli s prázdnou. Je jí skoro pětaosmdesát, takže něco sladkého asi nepřipadá v úvahu, kafe je vohraný… Zkrátka mě nenapadá nic kloudnýho :nevim:
Babča hrozně ráda vaří a vždycky jsme u ní byli jak na krmníku, tak bych si připadala trapně,kdyby navařila a my přivezli nějakou blbinu… Poradíte??

Za nápady děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12330
23.7.11 20:32

co nějaký dárkový koš, v tom by si babička snad něco vybrala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
23.7.11 20:33

Ahoj :mavam: Je od tebe hezké, že ti na tom tak záleží, že kvůli tomu zakládáš novou diskus :wink:

Napadá mě, že bys mohla koupit takový ten proutěný tácek se sušeným ovocem a ořechy, viz obrázek. Může mít třeba vysoký nebo nízky tlak a nepije kafe, může mít cukrovku, tak nemůže rafinovaný cukr, ale sušené ovoce může určitě :wink: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
23.7.11 20:34
:palec:

Příspěvek upraven 23.07.11 v 20:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
23.7.11 20:35

Ahoj.já bych ji koupila kytičku :kytka: A samozřejmě bych ji vzala ukázat pravnouče…copak by staršího člověka mohlo víc potěšit než vnoučata. :palec: :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
23.7.11 20:37
bekky píše:
Ahoj.já bych ji koupila kytičku :kytka: A samozřejmě bych ji vzala ukázat pravnouče…copak by staršího člověka mohlo víc potěšit než vnoučata. :palec: :-D :-D

jistě, na pravnučku se těší nejvíc :) kytička je dobrý nápad :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
23.7.11 20:38
vodaziva píše:
Ahoj :mavam: Je od tebe hezké, že ti na tom tak záleží, že kvůli tomu zakládáš novou diskus :wink:Napadá mě, že bys mohla koupit takový ten proutěný tácek se sušeným ovocem a ořechy, viz obrázek. Může mít třeba vysoký nebo nízky tlak a nepije kafe, může mít cukrovku, tak nemůže rafinovaný cukr, ale sušené ovoce může určitě :wink:

taky hezký nápad, ale nevím jestli na to má zuby :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
23.7.11 20:38

ahojky,ja bych vzala veliiiikanskouuuu kytici,a hlavne pravnoucka :hug: to susene ovoce je bezva napad,a co takhle nechat zaramovat fotku tebe a maleho?

• Citovat
  • Upravit
777
23.7.11 20:41
Verca182 píše:
bekky píše:
Ahoj.já bych ji koupila kytičku :kytka: A samozřejmě bych ji vzala ukázat pravnouče…copak by staršího člověka mohlo víc potěšit než vnoučata. :palec: :-D :-D
jistě, na pravnučku se těší nejvíc :) kytička je dobrý nápad :kytka:

Koupila bych kytku v květináči..ty řezané dlouho nevydrží,at babička vzpomíná :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
23.7.11 20:42

Tak já bych vzala tu kytičku, sušený ovoce, udělala malé album pravnoučka at si má co prohlížet a přivezla chlebíčky.

• Citovat
  • Upravit
9918
23.7.11 20:43

Verca182 - muj dedecek mel protezu a vubec mu to nevadilo, dozil se 89 let a susene ovoce miloval, dneska uz totiz neni takove tvrde, je stavnate :wink:

Kazdopadne si navstevu uzijte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
23.7.11 20:45
Caty píše:
Tak já bych vzala tu kytičku, sušený ovoce, udělala malé album pravnoučka at si má co prohlížet a přivezla chlebíčky.
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.7.11 20:50
Verca182 píše:
vodaziva píše:
Ahoj :mavam: Je od tebe hezké, že ti na tom tak záleží, že kvůli tomu zakládáš novou diskus :wink:Napadá mě, že bys mohla koupit takový ten proutěný tácek se sušeným ovocem a ořechy, viz obrázek. Může mít třeba vysoký nebo nízky tlak a nepije kafe, může mít cukrovku, tak nemůže rafinovaný cukr, ale sušené ovoce může určitě :wink:
taky hezký nápad, ale nevím jestli na to má zuby :pankac:

Taky mne to napadlo, ale je fakt, že rozinky, meruňky a vůbec všechno ovoce je měkké, vyberte nějaký koš s minimem oříšků. Sama to strašně ráda dostávám a naštěstí i příbuzní to vědí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
23.7.11 20:54

fakt moc pěkný nápady, děkuju všem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
23.7.11 21:16

holky ale pozor,třeba sušené meruňky mohou človíčka co má problémy se srdcem nebo ledvinami i zabít,je tam hodně moc Kalia :wink: ale zas by měl být ten člověk poučen co jíst nemá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová