Co říct šéfové?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Šéfová by musela být blázen, kdyby věřila, že jí nikdy žádná zaměstnankyně neotěhotní..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fíkofka svou situaci vysvětluji v jiných komentářích, tak se mi to nechce psát znovu, ale chápu, že pro někoho je to těžko pochopitelné jak to u nás v práci funguje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janickaIII vždyť jde příští týden na uzv prsu a na rovnátka, tak to asi tak horké nebude
@Ester2902 píše:
@bigl ono to ani s těma dovolenýma není úplně jednoduché. Když si jdu říct o dovolenou, tak se to v podstatě nikdy nehodí. A momentálně máme dost velkou provozní i personální krizi, že vzít si dovolenou by znamenalo zastavit provoz. Je to na prd noo, co vám budu vykládat. Ale než tahle krize nastala do práce jsem chodila ráda a bavila mě 🙄
no tak to určitě nebude vhodné místo na vracení se po mateřské dovolené, dítě se nějak nebude ohlížet, když dostane kašel nebo neštovice, jestli se to ve firmě hodí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janickaIII ano i takové kolektivy jsou. Jako vždy se nějak domluvíme, ale většinou se to neobejde bez uštěpačné poznámky. V práci jsem od půl 7 a odpoledne moje pí. doktorka neordinuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janickaIII ano tak nějak to je, ale jen posledních pár týdnů. Předtím jsem byla spokojená a moc. Na šéfovou si člověk zvykne a bere ji takovou jaká je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga to se uvidí noo. Tohle co popisuji je aktuální stav, který trvá poslednich pár týdnů viz. předchozí komentáře. Předtím to bylo fajn. A věřím že zase bude až přežijem tuhle krizovku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ester2902 píše:
@janickaIII ano i takové kolektivy jsou. Jako vždy se nějak domluvíme, ale většinou se to neobejde bez uštěpačné poznámky. V práci jsem od půl 7 a odpoledne moje pí. doktorka neordinuje.
Tvoje doktorka nemá jediný den do 16? No pokud ne a je velký problém si vzít propustku na hodinu, kterou si můžeš beztak klidně napracovat pak si vezmi dovolenou a nebo na žádné kontroly nechoď. Nejsou povinné. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karleon to si zase uvědomuje, že to musí nastat, akorát to nemusí vědět dřív než nejbližší rodina, a proto to řeším a špekuluji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janickaIII ne odpoledne neordinuje, dělá ještě práci v nemocnici. Že bych nechodila na kontroly nepřichází v úvahu!! Nezlobte se na mě, ale přijde mi váš komentář už lehce arogantní. Já jen chtěla poradit, co třeba říkali ostatní, jak to probíhalo u nich to zatajovani v práci a pokud vám takové téma přijde hloupé zcestné, nemusíte na něj přeci reagovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ester2902 píše:
@janickaIII ne odpoledne neordinuje, dělá ještě práci v nemocnici. Že bych nechodila na kontroly nepřichází v úvahu!! Nezlobte se na mě, ale přijde mi váš komentář už lehce arogantní. Já jen chtěla poradit, co třeba říkali ostatní, jak to probíhalo u nich to zatajovani v práci a pokud vám takové téma přijde hloupé zcestné, nemusíte na něj přeci reagovat.
Podle toho co píšete, tak jiné řešení vaše situace nemá. Vzít si dovolenou - problém, vzít si propustku - problém, tak nějak nevím co radit.
prostě se objednat na hodině, kdy nejmíň vadí nepřítomnost v práci, klidně přes oběd a nebýt na kontrole zbytečně dlouho. A se sefovou mluvit na přímo a nevymýšlet různé klicky. Jiné řešení to vážně nemá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na první kontrolu v 8 tt a druhou v 11 tt jsem si vzala dovolenou, nikdo se mě neptal co a proč, to se u nás nenosí naštěstí. Propustky posíláme na konci měsíce, takže jsem nechtěla, aby to účetní jako první došlo. Na screening jsem měla už napsaného lékaře, o nějaké 3 týdny později jsem to řekla nadřízené.
Prostě bych za ní nastoupila že ten a ten den si beru volno, děkuju pěkně, osobní záležitosti, a ano, je to nutné. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janickaIII je mi jasné, že nějak to vyřešit musím a taky vyřeším! Spíš jsem chtěla nápady, rady, tipy, co se dá ještě říct, když se mi v deseti dnech sešli dva doktoři a ještě těhu a zejména v mém případě, kdy v podstatě a taky naštěstí téměř nemarodim a k doktorům chodím opravdu jen na prevence, které nejsou tak časté. Opravdu nechci, aby šéfová byla po manželovi druhý člověk, který o tom ví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janickaIII píše:
Aha, takže vedení je neschopné organizovat práci a vy jim to bastite a nechodite pomalu ani na preventivní prohlídky. To je normálně novodobé otrokářství.
NO, ona spíš zakladatelka trochu přehání… nejdříve se k doktorovi nechodí a i jednou měsíčně by bylo moc a vzápětí byla na gyndě, u zubaře, za týden jde opět k zubaři a další na UTZ, to mi nepřijde, že by se nechodilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ester2902 píše:
@janickaIII je mi jasné, že nějak to vyřešit musím a taky vyřeším! Spíš jsem chtěla nápady, rady, tipy, co se dá ještě říct, když se mi v deseti dnech sešli dva doktoři a ještě těhu a zejména v mém případě, kdy v podstatě a taky naštěstí téměř nemarodim a k doktorům chodím opravdu jen na prevence, které nejsou tak časté. Opravdu nechci, aby šéfová byla po manželovi druhý člověk, který o tom ví.
tak ji řekni, že máš zdravotní problémy a že se Ti sešlo víc prohlídek najednou
co je na tom. Prostě třeba zubař Ti našel 2 kazy, takže tam musíš jít na 2×, gyndu můžeš okecat zánětem (i když ano, pokud máš věk na dítě může si myslet šéfová, že kecáš, ale s tím nic neuděláš).
Chápu, že je asi blbé, aby šéfová byla druhý člověk po manželovi, kdo o těhotenství ví. Na druhou stranu, není to jedno? Přeci jen v práci jsi víc než s ostatními členy rodiny a pokud šéfová nebude info trousit dál, pak není co řešit. Ale rozumím jak to myslíš. Ale ve finále je pořadí, kdo o těhotenství ví dřív úplně jedno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ester2902 píše:
Tak to rodině řekni a můžeš jít k doktorce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit