Co říct šéfové?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@j.a.n.i1 píše:
NO, ona spíš zakladatelka trochu přehání… nejdříve se k doktorovi nechodí a i jednou měsíčně by bylo moc a vzápětí byla na gyndě, u zubaře, za týden jde opět k zubaři a další na UTZ, to mi nepřijde, že by se nechodilo
souhlas. Vymýšlí konspirační teorie. Cokoliv navrhneš je problém. Tak to se pak těžko radí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak když jdeš k zubaři, tak třeba řekni, že ti našla ještě jeden kaz nebo jiný problém /poslala tě na rtg zubu a máš to…nevím nad čím spekuluješ…já takhle chodila jeden čas se zubama furt, pak už se raději nikdo neptal:-D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já měla bezdětnou šéfovou 40+ postiženou vlastní důležitostí, takže asi vím, jak to může vypadat ![]()
Jestli propustky neřeší, tak bych si něco vymyslela a po 3. měsíci jí řekla, ať si hledá náhradu. Jestli máš nějakou pohyblivou složku mzdy, tak bych mlžila až co to půjde, protože bývá „dobrým zvykem“ v ČR, že těhotným se nedává.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Znám to v práci z druhé strany, zažila jsem od zaměstnankyň tyto výmluvy:
- revize plynového kotle
- v pátek potřebuji odjet na svatbu o chvilku dřív, mohu si vzít půl dne dovolené nebo si to nadělat?
- jen odvezu auto do servisu a přijedu cca o půl hodiny později do práce (rozbité čelní sklo, nedá se s tím jezdit)
- SVJ nařídilo kontrolu komínů a nemají jiný termín
- potřebuji půl dne dovolené na pomoc rodičům s čímkoliv
- ráda bych na pohřeb, sice to není rodinný příslušník a nemám nárok na zákonné volno, ale moc prosím o možnost vzít si dovolenou
- problém s dopravou (už jsem byla na cestě a manžel si zabouchl klíče, tak se vracím, ale do hodiny jsem v práci, moc se omlouvám)…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zrcadlo dobré ![]()
akorát ten pohřeb v nynější době jako výmluva neprojde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No nechci vás desit ale třeba vám mohou na gynekologii poslat na neschopenku a to už to neutajite 😅 🤷🏼♀️ To se stalo mě 😅 sefova nebyla nadšena dokonce sem slyšela bůh ví jake narážky ale mě to je upřímně fuk 😁…nejdůležitější je mimco…ale když budete mít těhotenství v pořádku a neděláte nějakou extrémně těžkou práci tak zkuste říct ze mate nějaké ženské problémy nebo jestliže nemusíte dávat propustky tak ze mate zažívací potíže (můžete začít dost zvracet a to taky bude podezřele)…chápu ze je důležité si ponechat těhotenství pro sebe už jen ze strachu ze by nedopadlo ale bohužel jsou situace kdy se to nedá 🤷🏼♀️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já chodila ze začátku jednou za měsíc a normálně na propustku. Když mi to vycházelo v jednom měsíci dvakrát tak jsem si vzala dovolenou. Šéfovi jsem o těhotenství řekla na začátku 5.měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janickaIII píše:nezlob se na mě. Ale co je za problém si zajít k doktorovi? To tam jsi vzdy půl dne? Objednej se hned ráno treba od 7 a přijdeš do práce na 8 a nikdo ani nemusí poznat, že jsi u Dr byla. Klidně si to i naoracuj, což samozřejmě není nutné. Tyhle kolektivy, kde se nemarodi a nechodí k Dr fakt nechápu.
Já třeba tohle znám moc dobře. Dělám v gastru a když mě chytla záda a marodila jsem 2 měsíce tak strašný problém. Nejsou lidi, kolegyně za mě musela chodit celou dobu a každý týden mi volali kdy už půjdu do práce.
když některá z nás marodí, tak chtějí ať si za sebe najdeme náhradu samy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 víte ono se to zrovna teď tak nějak sešlo. Samozřejmě, že to není tak, že bychom u nás v práci nechodili k doktorům nikdy. Ale je to zřídka!! A proto to řeším - pro mě neobvyklá situace v době pracovní a personální krizi. Už jsem to vysvětlovala v ostatních příspěvcích. A pokud vás toto téma nezajímá a přijde vám mimo, nemusíte přece reagovat.. Člověk si po přečtení takových komentářů připadá jako blbec a lituje, že něco takového napsal…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janickaIII ano přesně něco takového si budu muset vymyslet, že mě chtějí někde vidět dvakrát. Já třeba asi doufala, že tady narazím na někoho, kdo to má v práci podobně… Nebo to musel podobě řešit. 😔
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dedrichov chtěla bych aby se to vědělo po prvním velkém screeningu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ester2902 Normalni lide nemaji potrebu si neco vymyslet a o tom to je. Protoze oni v praci nejsou blbi a umi pocitat, takze jim nejpozdeji pri oznameni těhotenství dojde, co byli ti zubari a dalsi. A mnohym to dojde jeste driv, nez to oznamis a je z toho akorat suskanda na tvuj ucet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janickaIII díky holky za podporu, i takhle se to dá chápat. Asi jsem to sem vůbec neměla psát nebo nevím, co jsem si myslela o emiminu. 🤔 😔
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ester2902 píše:
@janickaIII ano přesně něco takového si budu muset vymyslet, že mě chtějí někde vidět dvakrát. Já třeba asi doufala, že tady narazím na někoho, kdo to má v práci podobně… Nebo to musel podobě řešit. 😔
Chodíš na čištění zubních kanálků, to probíhá několikrát, než se zub může zaplombovat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová tyy jo konečně někdo, kdo mi snad alespoň trochu rozumí, děkuji
už jsem si myslela, že jsem jediná na světě, která to nemá v práci v tomto směru úplně ideální.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit