Co říct šéfové?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nečetla jsem všechny příspěvky a možná to tu už padlo, ale nemohla bys říct třeba ortodontistce nebo jinému lékaři o své situaci, zda by ti nenabouchal propustky? Měla bys pro šéfku propustky, ale z nějaké nepodezřelé oblasti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zaludova píše:
Nečetla jsem všechny příspěvky a možná to tu už padlo, ale nemohla bys říct třeba ortodontistce nebo jinému lékaři o své situaci, zda by ti nenabouchal propustky? Měla bys pro šéfku propustky, ale z nějaké nepodezřelé oblasti.
To mě fascinuje, první, co tě napadne a poradíš, je podvádět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
To mě fascinuje, první, co tě napadne a poradíš, je podvádět
Podvod pro mě je, pokud si nechám nabouchat propustky a budu si místo doktora válet šunky. Tohle za podvod nepovažuju. Já chápu proč zakladatelka nechce, aby se to do jisté doby vědělo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi zakladatelku chápu, ne vždy je to jednoduché a kór s ženskými na vedoucí pozici a dle toho bych se zařídila a řekla ji to na rovinu… volat to rodině nebude a ty si nebudeš muset pořád něco vymýšlet a budeš v klidu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zaludova Podvod je chtít po někom nabouchat blanco propustky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@zaludova Podvod je chtít po někom nabouchat blanco propustky.
A co kdybys to neřešila a nechala na zakladatelce, aby tu variantu vzala na vědomí a vyhodnotila si ji podle svého. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zaludova píše:
A co kdybys to neřešila a nechala na zakladatelce, aby tu variantu vzala na vědomí a vyhodnotila si ji podle svého.
Jelikož si tady tu radu napsala, tak se k ní mohu vyjádřit, jak chci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Narovinu. Žádné lhaní, žádné podvody, až se to provalí budeš doživotně za lhářku. Šéfovou zdvořile požádat, aby si to nechala pro sebe, že jí to říkáš protože je šéfová a myslíš si, že by to měla vědět v práci jako první a ostatním, že to řekneš sama až uznáš za vhodné.
Lež má krátké nohy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ester2902 píše:
@dedrichov Mám dojem, že si nerozumíme a nemám pocit, že byste mě úplně dobře odhladla, a proto bude asi lepší, když to necháme být.
Asi jsem sem ten příspěvek vůbec neměla psát a poprat se s tím sama. Na druhou stranu si ale říkám od čeho vlastně emimino je??Třeba jsem to jen potřebovala zkrátka s někým probrat, najít někoho, kdo to měl v práci podobně.. A pokud tomu dobře rozumím, tak má každý právo zvolit si, jestli do dané diskuze nahlídne a bude chtít něco řešit nebo je pro něj nezajímavá a přejde ji. Příště to pečlivěji zvážím, jestli se zde do něčeho pouštět.
Nerozumíme? Já myslím, že Ti tu rozumíme dobře. Však to tu probíráme, většina Ti napsala názor na situaci, Tobě se to ale nelíbí. Diskuze pro mne zajímavá je, proto sem hledím a píšu.
Afektované komentáře? Možná právě tak působíš, promiň. Proto se tu píše, aď neděláš žádné habaďůry okolo, a dle svého uvážení a Tvé pozice v práci buď o těhotenství řekneš nebo ne.
Já jsem např. v 8. týdnu musela nastoupit okamžitou neschopenku, taky se s tím v práci museli poprat. A když jsem se za 6 týdnů vrátila, protože těhotenství nedopadlo, tak se s tím museli poprat znovu a najít mi jinou pozici, když moje už byla obsazená díky reorganizaci… Také malá firma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ester2902 píše:
Ano, ale z některých komentářů mám bohužel pocit, že jsou od prvního slova zbytečně afektované. A jakoby se tvářili - co to tu je zase za trapnou diskuzi… Tudíž pokud je pro někoho trapná, nezajímavá, ať se nezapojuje. Nic víc nic míň na tom není.
Možná jsi jen trochu přecitlivělá. Rady tady padly, buď si z toho něco vyber nebo ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ester2902 píše:
Tak nějak to tak cítím, že bych si přála, aby to první věděli nejbližší a pak až vedoucí. Uvidím, co bude po první návštěvě u lékaře.
Tak to už si doslova vymýšlíš další komplikace. Partner to snad ví, ne? Tak v čem je problém to říct šéfce.
To se pak nediv, že nevidíš řešení.
Já jsem to naopak rodině řekla až jako poslední, až byla už vysoká šance, že to dopadne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to já si zase z vašich komentářů něco beru… Ne že ne!! Nemám dojem, že bych tu s někým komunikovala afektovaně či neslušně. I když se mi něco nelíbilo, pořád jsem se to snažila napsat slušně!! A za ty komentáře, co mi něco daly, děkuji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
naprosto ti rozumim, ze to v praci mas slozity. Bohuzel to neni vsude slunickovy a vsichni nejsou kamaradi.
Zatim bud v klidu. Pujdes na kontrolu, kde se potvrdi tehotenstvi. To je po cca 6.tt. Pote uz bude vicemene nasledovat prvni screening. Tech propustek nebudes potrebovat moc, nez to budes oznamovat, budou to cca 2-3 propustky (potvrzeni tehotenstvi, odber krve a pote screening).
Ja to v praci musela rict pred prvnim screeningem, protoze sef chtel, at podepisu dohodu. I po oznameni mi tvrdil, ze mi na pracaku bude do porodu lip. Takze jsem sla na neschopenku, protoze kryt zadek neschopnymu cloveku, ktery prevezme pouze personalni odpovednost ale ne odbornou, jsem nechtela. Ano, z toho dobre rozumis, ze jsem byla na vedouci pozici a i tam se to bohuzel deje. A kdyz byla moje podrizena tehotna asi rok prede mnou, tak mi to rekla vicemene ihned. Ale ja nejsem nejaka megera a prala jsem ji to. Jedine, co mi vadilo, ze budu muset hledat nahradu a absolvovat zase pohovory s kandidaty. ![]()
Jinak hodne stesti a at to dobre dopadne. ![]()
Edit: preklepy
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Zatim bud v klidu. Pujdes na kontrolu, kde se potvrdi tehotenstvi. To je po cca 6.tt. Pote uz bude vicemene nasledovat prvni screening. Tech propustek nebudes potrebovat moc, nez to budes oznamovat, budou to cca 2-3 propustky (potvrzeni tehotenstvi, odber krve a pote screening).
Tak na odběr krve nepotřebuje propustku, stačí si na té první kontrole nechat napsat papír do laborky a určitě najde laborku s jejiž provozní dobou se vejde mimo svoji pracovní. A podobná šance je i u screeningu, tam už to tedy tak jisté není, ale i tam mají velká centra delší otvíračku.
A když na to přijde, tak na tu první kontrolu by se možná dalo objednat tak, že by to termínově navazovalo na ten UTZ prsou a vyřešeno a netřeba vymýšlet nějaké pohádky.
Příspěvek upraven 22.03.21 v 13:17
- načítám...
- Citovat
- Zmínit