Co říct šéfové?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
93
21.3.21 08:46

@Sisi 14 děkuji vám za odpověď. A ano ano, uvědomuji si, že i ta neschopenka se může stát. To už by se potom nedalo nic dělat a musela bych s pravdou ven. Zatím ale, pokud to půjde bych chtěla tutlat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
21.3.21 08:49

@Kirstenn děkuji, že mě chápete. U nás je to tak posledních pár týdnů - vypadne jeden člověk - obrovsky provozní problém. A proto to tady také tak řeším. Kdo nezažil asi těžko pochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
21.3.21 08:52

@j.a.n.i1 nevím, mně zase nepřijde normální, o tom říkat šéfové ještě vůbec před první kontrolou u doktorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
21.3.21 09:20
@Ester2902 píše:
@Kirstenn děkuji, že mě chápete. U nás je to tak posledních pár týdnů - vypadne jeden člověk - obrovsky provozní problém. A proto to tady také tak řeším. Kdo nezažil asi těžko pochopí.

Ne, to tady rozhodně nikdo nezažil. Jsi první na světě, která je těhotná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
21.3.21 09:21
@Ester2902 píše:
@dedrichov chtěla bych aby se to vědělo po prvním velkém screeningu.

tak tady se to už ví… Gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
21.3.21 09:30

Některé z vás si vše představují velice jednoduše. Věřte, že ne všude to chodí jako u vás na pracovišti a dovolenou dostanete kdykoliv si o ni řeknete apod. Ano, na návštěvu lékaře má zakladatelka nárok, ale někteří vedoucí i z toho dělají problém. Stejně tak ne každý lékař ordinuje odpoledne, ne všude je návštěva lékaře na chvíli, znám doktory, kde i jako objednaní sedíte a čekáte několik hodin. A ne na každém pracovišti se začíná pracovat od 8, aby si člověk stihl dojít k lékaři před pracovní dobou, ne všude jde chybějící čas napracovat atd.
Věřím tomu, že zakladatelka to nemá v tomto směru v práci jednoduché. Zažila jsem to taky. On totiž ten, kdo to nepoznal, si to představit neumí. U některých šéfů je obrovský problém i vzít si OČR, obzvlášť v malých kolektivech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
21.3.21 09:32

@dedrichov vytrhavate věci z kontextu. Bylo myšleno - nezažil takové fungování v práci. A že se to tady ví je fuk, když neznáte mou identitu, to vlastně nevíte nic.
Jen přemýšlím nad tím, proč vlastně na ty komentáře reagujete, když vám přijdou k smíchu nebo mimo. Tak to na mě alespoň působí. Já kráva jsem si myslela, že na emiminu si ženy radí a pomáhají, rozebirají různé věci, co je trápí. Jsou na sebe hodné a milé, ale zatím mám z toho velmi smíšené pocity. Jako kdyby tady některé vyloženě čekaly na to, až se budou moci po někom svézt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
21.3.21 09:35
@milami píše:
Některé z vás si vše představují velice jednoduše. Věřte, že ne všude to chodí jako u vás na pracovišti a dovolenou dostanete kdykoliv si o ni řeknete apod. Ano, na návštěvu lékaře má zakladatelka nárok, ale někteří vedoucí i z toho dělají problém. Stejně tak ne každý lékař ordinuje odpoledne, ne všude je návštěva lékaře na chvíli, znám doktory, kde i jako objednaní sedíte a čekáte několik hodin. A ne na každém pracovišti se začíná pracovat od 8, aby si člověk stihl dojít k lékaři před pracovní dobou, ne všude jde chybějící čas napracovat atd.
Věřím tomu, že zakladatelka to nemá v tomto směru v práci jednoduché. Zažila jsem to taky. On totiž ten, kdo to nepoznal, si to představit neumí. U některých šéfů je obrovský problém i vzít si OČR, obzvlášť v malých kolektivech.

Děkuji, děkuji a ještě jednou děkuji za vás a váš komentář. Už jsem z toho tady měla docela depku a litovala jsem, že jsem se na emimino vůbec registrovala :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
21.3.21 09:36
@Ester2902 píše:
@j.a.n.i1 nevím, mně zase nepřijde normální, o tom říkat šéfové ještě vůbec před první kontrolou u doktorky.

A ja snad tvrdim, ze ji to mas rikat pred kontrolou? Pouze tvrdim, ze je pitomost vymyslet si jineho lekare, neb se to vetsinou akorat obrati proti tobe. Treba u nas se o vsech tehotenstvich suskalo jesze pred oznamenim od dotycne a pak vypada fakt komicky, když ona sdeluje, jak zase musi k zubari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
21.3.21 09:44

Si vem dovolenou a delej, ze si delas treba prodlouzeny vikend. Sama jsem to tak delala, chodila jsem kontroly pondeli a patky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
21.3.21 09:48

Připadá mi, že některé vůbec nečtete, co zakladatelka píše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
21.3.21 09:58
@milami píše:
Připadá mi, že některé vůbec nečtete, co zakladatelka píše.

Taky mi to tak přijde a nebaví mě to každému zvlášť vypisovat, když je to už v X předchozích komentářích. Díky za podporu. Přiznám se, že jsem měla o emiminu jinou představu. Naivka nooo… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.21 10:42

@Ester2902 internet je všude stejný, pokud sem nepřijde někdo, koho nejde zesměšnit nebo ponizit, tak se stejně najde někdo, kdo to zkusí. Nikde nemáš to ideální prostředí.
Už jsem tu psala, tak proto zůstanu v anonymním režimu. Jak tu už zaznělo, lepší nelhat - když to pak kolektivu dojde, je to k vzteku. Proto si stojím za svým, že musíš udat bez důvodu. Plus mě ještě napadlo, jestli doktorka nemá možnost vyšetření tedy odpo v nemocnici? Nebo zkusit jiného lékaře. Dělá vůbec screeningy? Já na první šla do většího centra, to je taky možnost.
Já když pak nadřízené oznamovala těhotenství, tak říkala, že si to myslela. A to jsem fakt šla přes dovolenou… ale měla jsem tam zrovna 2× zubaře, tak možná kvůli tomu. Třeba si do teď myslí, že jsem kecala :lol:
Edit: tak koukám že jsem to předtím nepsala anonymně, ale tohle už nevrátim. Tak snad nevadí. :)

Příspěvek upraven 21.03.21 v 10:46

• Citovat
  • Upravit
21220
21.3.21 10:43

@Ester2902 emimino si muze rikat co chce, ja bych se zaridila podle sebe a sveho pracoviste. Emimino za tebe resit nebude, az te sefova zacne vystipavat, zrusi ti pod blbou vymluvou osobni nebo ti neprodlouzi smlouvu, protoze jsi tehotna. A netvarme se, ze toto stredni management nedela.
Zda se mi, ze se chodi 1× mesicne a az v poslednich mesicich kazdych 14 dni, kdyz je vsechno v poradku. Takze zezacatku nijak vysoka cetnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
21.3.21 10:57

Hlavně buď v klidu a nestresuj se. Nech tomu volný průběh a až to přijde, tak to přijde. Buď nalezneš vhodnou výmluvu pro svůj postoj, anebo ti to bude natolik jedno, že půjdeš s pravdou ven. Člověk může plánovat cokoliv, ale okolnosti budou chtít něco jiného…

Ale můžeme tu vymýšlet vhodné výmluvy, pak by byl ovšem vhodný náznak pracovní náplně, abychom nevymýšleli blbosti.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat