Co říct šéfové?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
93
22.3.21 13:14
@Anonymní píše:
Ahoj,

naprosto ti rozumim, ze to v praci mas slozity. Bohuzel to neni vsude slunickovy a vsichni nejsou kamaradi.

Zatim bud v klidu. Pujdes na kontrolu, kde se potvrdi tehotenstvi. To je po cca 6.tt. Pote uz bude vicemene nasledovat prvni screening. Tech propustek nebudes potrebovat moc, nez to budes oznamovat, budou to cca 2-3 propustky (potvrzeni tehotenstvi, odber krve a pote screening).

Ja to v praci musela rict pred prvnim screeningem, protoze sef chtel, at podepisu dohodu. I po oznameni mi tvrdil, ze mi na pracaku bude do porodu lip. Takze jsem sla na neschopenku, protoze kryt zadek neschopnymu cloveku, ktery prevezme pouze personalni odpovednost ale ne odbornou, jsem nechtela. Ano, z toho dobre rozumis, ze jsem byla na vedouci pozici a i tam se to bohuzel deje. A kdyz byla moje podrizena tehotna asi rok prede mnou, tak mi to rekla vicemene ihned. Ale ja nejsem nejaka megera a prala jsem ji to. Jedine, co mi vadilo, ze budu muset hledat nahradu a absolvovat zase pohovory s kandidaty. :D

Jinak hodne stesti a at to dobre dopadne. :hug:

Edit: preklepy

Děkuji moc, že jste se podělila o svou zkušenost. Čím dál víc začínám uvažovat, že nebudu čekat do prvního screeningu, ale uvidím. Aspoň bych to měla za sebou, nemusela bych na to myslet a šéfová by měla o to víc času hledat náhradu. I když za současného stavu nemá čas na nic. Snad se to změní. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.21 13:23
@Ester2902 píše:
Děkuji moc, že jste se podělila o svou zkušenost. Čím dál víc začínám uvažovat, že nebudu čekat do prvního screeningu, ale uvidím. Aspoň bych to měla za sebou, nemusela bych na to myslet a šéfová by měla o to víc času hledat náhradu. I když za současného stavu nemá čas na nic. Snad se to změní. :srdce:

Rozumim. Rodine jsme to taky rekli pred prvnim screeningem. Vlastne jsme museli vzhledem k situaci v praci. Bohuzel sef byl clovek, ktery mel bezduvodne velke ego a duvod pro muj zamysleny odchod vychazel z toho ega.

Tim tedy chci rict, ze nastesti jsme nic nezakrikli a mame uzasne a zdrave dite. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
22.3.21 17:31
@Ester2902 píše:
Děkuji moc, že jste se podělila o svou zkušenost. Čím dál víc začínám uvažovat, že nebudu čekat do prvního screeningu, ale uvidím. Aspoň bych to měla za sebou, nemusela bych na to myslet a šéfová by měla o to víc času hledat náhradu. I když za současného stavu nemá čas na nic. Snad se to změní. :srdce:

ja behem obou tehotenstvi pracovala v korporatu. Pri prvnim jsem to rekla kamaradce/kolegyni z kancelare, na kterou byl spoleh. Pres to vsechno jsem se musela (po rocnim kladnem hodnoceni) handrkovat o bonus za predchozi rok, ktery jsem si poctive vydrela, jak hokynarka nekde na trhu. :zed:

Poucena z teto situace jsem druhe tehotenstvi uz u jineho zamestnavatele hlasila az v patem mesici po screeningu ve 20tt. Sef byl nemile prekvapen, protoze ctvrt roku predtim mi prece zvysil plat. Na muj dotaz, kdybych mu tehotenstvi oznamila pri hodnoceni, jestli by mi navysil plat, pry ze ne, proc jako?! :pocitac:

Tož tak. Pri druhem tehotenstvi jsem byla poucena a mela i nastudovany ZP a zadny paragraf, do kdyz musim zamestnavateli oznamit jiny stav, proste neni…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat