Co ročnímu k narozkám - doma má snad vše

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11117
10.5.15 17:52

@Lejaa
ja myslim, ze jsem psala dost jasne o tech Sunarkach. proti ovoci urcite nikdo nic mit nebude, ale davat rocnimu ditete na narozeniny banany by mi zas prislo dost divne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
10.5.15 17:53
@Bibi239 píše:
vzdyt to neni darek pro prcka… Navic z meho pohledu jsou tyhle kresby desnej kyc, coz by mohl byt duvod, proc to nemaji :lol:

Nemaj to proto, protože se k tomu ještě prostě nedokopali.Sama mi jednou kámoška řekla, že by mu nechala udělat kresbu, aby měl památku ;) A samozřejmě, že mu k tomu něco na hraní dáme ;) Napadlo mě, že bych je prostě předběhla, nevim, co je na tom tak hroznýho :nevim: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
10.5.15 17:54
@Ali-Ali píše:
@Lejaa
tak neco k jidlu bych davala jen pri jistote, ze zrovna tim dite krmi. spousta mamin Sunarky diteti neda. taky bych nebyla nadsena.

Přesně, ona mu tu Sunarku nedává ;) K jídlu bych tedy nic nevěnovala ;)

• Citovat
  • Upravit
8959
10.5.15 17:55
@Jančakecalka píše:
Tak možná pro tebe je to blbost, ale kámoška se mi jednou svěřila, že by malému nechala udělat kresbu, aby jí měl na památku ;) Knížečku asi těžko, těch má doma asi milion i s tim krtkem :roll:

Tak když víš, že po té kresbě touží, tak proč to řešíš?? Akorát že narozky má to dítě a ne kámoška..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
10.5.15 17:55
@Ali-Ali píše:
@Lejaa
ja myslim, ze jsem psala dost jasne o tech Sunarkach. proti ovoci urcite nikdo nic mit nebude, ale davat rocnimu ditete na narozeniny banany by mi zas prislo dost divne.

Však jsem psala, hračku (třeba tu knížku, nebo cokoli) a třeba ty banány k tomu… já bych třeba byla ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
10.5.15 17:56
@Jana206 píše:
Ty kresby - museli by k tomu mít vztah, jen tak bych to nedala.Co se týče příkrmů nebo třeba kosmetiky, každá maminka má své představy. Taky bych to nedala, jen kdyby to byla kamarádka, se kterou trávím na MD hodně času a ji i její dítě opravdu znám, co používají, co dítěti dává/nedává.
Většinu kosmetiky a jídla pro děti, co jsem dostala, jsem z nějakého důvodu nechtěla :oops:

Oni tu kresbu v plánu mají, ale ještě se k ní nedokopali, tak jsem myslela, že bych je překvapila. Kosmetiku a jídlo nedávám nikdy ;)

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
10.5.15 17:58
@Fazulina píše:
Já myslím, že knížek není nikdy dost a moc se mi líbí knížky tohoto typu: http://www.kosmas.cz/…na-zviratka/ - je tam v tom plno malých knížeček, existují i jiné, třeba tato: http://www.kosmas.cz/…na-povolani/Mojí malé se moc líbí, máme tu se zvířátky, je jí 1,5 roku, hraje si s tím i jako s kostkama, dává zpět do truhličky a tak… Cenově je to v pohodě.
No,právě,že vím z vlastní zkušenosti,že děcku je to šumák,co dostane k narozkám ;) Na ty odkazy juknu,třeba se mi bude něco líbit,díky :)
Jinak obrázek se mi jako nápad líbí moc, já bych to ocenila:-), dítku je v roce stejně úplně jedno, co dostane.
  • Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
10.5.15 17:59
@Ali-Ali píše:
@Lejaa
ja myslim, ze jsem psala dost jasne o tech Sunarkach. proti ovoci urcite nikdo nic mit nebude, ale davat rocnimu ditete na narozeniny banany by mi zas prislo dost divne.

Asi tak…

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
10.5.15 18:00
@Lejaa píše:
Tak když víš, že po té kresbě touží, tak proč to řešíš?? Akorát že narozky má to dítě a ne kámoška..

Jo, to vim taky, ale to dítě to bude mít jednou jako památku, takže je to pro něj ;)

• Citovat
  • Upravit
8959
10.5.15 18:04

@Jančakecalka
Tak dej co chceš, asi jsi už rozhodnutá:) nechápu pak tuhle diskuzi. Každou radu jsi šmahem odpálila… Byly to jen návrhy, tak nemusíš v každé reakci tak odsekávat. Ale vzala bych v potaz to, že dítě nemusí mít k těmhle věcem stejný vztah jako rodiče. Navíc mi to přijde jako hezká památka spíš pro rodiče.. Nevím, jestli bych si schovávala svoje portréty, kde jsem jako mimino.. Určitě je fajn mít nějaké fotky, kde jsme jako malí, ale časem to stejnak šupne někde do šuplíku.. V obýváku to mít asi nebude:))) To možná spíš ti rodiče - takže se zase dostáváme k tomu, že je to dárek pro kámošku, ne pro malého..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
10.5.15 18:05

Kresbu bych nedavala, i ta muze byt uchopena ruzne a vkus se ruzni. Je to dar pro rodice, diteti kup drevenou motorickou hracku, to je financne nenakladne a do noty kapne temer kazdemu diteti :-).

• Citovat
  • Upravit
11117
10.5.15 18:06

Jinak u nas si s timhle hrajou uz obe deti, starsi to dostal jako rocni, do ted to frci (ma skoro 3), mladsi to zboznuje taky. je tak sest knizecek, a sest kostek, to cele v krabicce. je to opravdu krasne udelane.

http://www.heureka.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
10.5.15 18:08
@Lejaa píše:
@Jančakecalka
Tak dej co chceš, asi jsi už rozhodnutá:) nechápu pak tuhle diskuzi. Každou radu jsi šmahem odpálila… Byly to jen návrhy, tak nemusíš v každé reakci tak odsekávat. Ale vzala bych v potaz to, že dítě nemusí mít k těmhle věcem stejný vztah jako rodiče. Navíc mi to přijde jako hezká památka spíš pro rodiče.. Nevím, jestli bych si schovávala svoje portréty, kde jsem jako mimino.. Určitě je fajn mít nějaké fotky, kde jsme jako malí, ale časem to stejnak šupne někde do šuplíku.. V obýváku to mít asi nebude:))) To možná spíš ti rodiče - takže se zase dostáváme k tomu, že je to dárek pro kámošku, ne pro malého..

Tak to už je ale jeho věc, kam to dá nebo co s tim udělá, až bude velkej.
Neboj, rozhodnutá nejsem, to bych tuto diskusi nezakládala. Mám ještě jeden typ na dárek, ale raději to sem ani psát nebudu, zase bys to zhatila :|
Vím, že to jsou jen návrhy ;)
A když mu koupim třeba autíčko nebo knížečku, myslíš, že mu to k něčemu časem bude? Pochybuju, promin…

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
10.5.15 18:11
@Ali-Ali píše:
Jinak u nas si s timhle hrajou uz obe deti, starsi to dostal jako rocni, do ted to frci (ma skoro 3), mladsi to zboznuje taky. je tak sest knizecek, a sest kostek, to cele v krabicce. je to opravdu krasne udelane.http://www.heureka.cz/?…

Děkuju, to je pěkný, akorát se musim ujistit, že to už nemá, aby to neměl stejné 2krát, ale líbí se mi to ;)

• Citovat
  • Upravit
8959
10.5.15 18:15
@Jančakecalka píše:
Tak to už je ale jeho věc, kam to dá nebo co s tim udělá, až bude velkej.
Neboj, rozhodnutá nejsem, to bych tuto diskusi nezakládala. Mám ještě jeden typ na dárek, ale raději to sem ani psát nebudu, zase bys to zhatila :|
Vím, že to jsou jen návrhy ;)
A když mu koupim třeba autíčko nebo knížečku, myslíš, že mu to k něčemu časem bude? Pochybuju, promin…

:lol: aha, takže proč kupovat dítěti hračky, když mu v dospělosti budou na prd, že? :lol: sorry, ale to je krávovina.. To dítě potřebuje něco na rozvoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný