Co ročnímu k narozkám - doma má snad vše

Jančakecalka
10.5.15 17:26

Co ročnímu k narozkám,doma má snad vše

Potřebovala bych poradit, co mám koupit chlapečkovi k 1 narozeninám.
Bylo by to jednodušší, kdyby doma neměl snad uplně všecko :roll:
Je to syn kamarádky a jsou celkem,,prachatý,,,takže klukovi dají i modré z nebe, tudíž nevím, co dát :|
Poradtě, prosím ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
10.5.15 17:30

Vyber nejakou drevenou motorickou hracku, krasnou knizku nebo tak neco. nema cenu se poustet do nejakych mega daru. spis vyber neco zajimaveho.

http://www.dvedeti.cz/…tska-lod.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
10.5.15 17:32

Venovala bych knizku nebo treba sadu na piskoviste, nic nakladneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
10.5.15 17:35

@Ali-Ali @Bibi239 Díky,mega dar dávat opravdu nechci a ani nic nákladného.
Děkuju za nápady ;)
Napadlo mě třeba nechat udělat kresbu malého a dát zarámovat, ale nejsem si jistá, jestli to není blbý :think: Vím, že doma nic takového nemají, ale zase si říkám, že si s tím prcek nepohraje :think:

• Citovat
  • Upravit
11117
10.5.15 17:37

@Jančakecalka
tak to neni spatny napad. maly toho stejne dostane hodne a bude mu to nejspis jedno. asi bych se rozhdola podle toho, jestli budes v tu chvili prat jako jedina - pak bych dala prckovi hracku, at proste v tu chvili ma on darek. jeslti vas bude prat najednou 10, tak bych dala ten obrazek, protoze bude stejne prehrackovany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
10.5.15 17:39
@Ali-Ali píše:
@Jančakecalka
tak to neni spatny napad. maly toho stejne dostane hodne a bude mu to nejspis jedno. asi bych se rozhdola podle toho, jestli budes v tu chvili prat jako jedina - pak bych dala prckovi hracku, at proste v tu chvili ma on darek. jeslti vas bude prat najednou 10, tak bych dala ten obrazek, protoze bude stejne prehrackovany.

Budeme jen tři, já, manžel a naše dcera.
Tak bych to možná viděla tak, že dáme ten obrázek a dcera mu dá hračku, třeba to autíčko nebo mašinku ;) Myslíš, že by to takto bylo o. k. :?: ;)

• Citovat
  • Upravit
8959
10.5.15 17:41
@Jančakecalka píše:
Děkuju za nápady ;)
Napadlo mě třeba nechat udělat kresbu malého a dát zarámovat, ale nejsem si jistá, jestli to není blbý :think: Vím, že doma nic takového nemají, ale zase si říkám, že si s tím prcek nepohraje :think:

to je dost blbej nápad, to vůbec není dárek pro malého…
koupila bych normálně nějakou hezkou knížečku.. Syn dostal od mého bratra s přítelkyní k narozkám tuhle knížku: http://www.bino-drevenehracky.cz/…evene-knizky s krtečkem,.. A pobavila ho dost.. Dokonce i teď ve 2 letech si ji vezme a prohlíží :) koupila bych to a třeba nějaký dětský sušenky typu Sunarky atd.. Nebo ovoce:) A je to..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
10.5.15 17:44

Dala bych ten obrázek a dceři bych dala pro malého třeba bublifuk na baterky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
10.5.15 17:44
@Jančakecalka píše:
Děkuju za nápady ;)
Napadlo mě třeba nechat udělat kresbu malého a dát zarámovat, ale nejsem si jistá, jestli to není blbý :think: Vím, že doma nic takového nemají, ale zase si říkám, že si s tím prcek nepohraje :think:

vzdyt to neni darek pro prcka… Navic z meho pohledu jsou tyhle kresby desnej kyc, coz by mohl byt duvod, proc to nemaji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
10.5.15 17:46

@Lejaa
tak neco k jidlu bych davala jen pri jistote, ze zrovna tim dite krmi. spousta mamin Sunarky diteti neda. taky bych nebyla nadsena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44207
10.5.15 17:47

Já bych dala hračky do vody - vany nebo bazénu. Ty jsou vděčné vždycky, většina kachniček, lodiček, pistolek apod.,kde se voda udržuje vevnitř a nejdou pořádně vysušit, i při správné péči časem zplesniví tak, že už nejdou vyčistit. Aspoň my tyto hračky pravidelně vyhazujeme a měníme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44207
10.5.15 17:48

Ty kresby - museli by k tomu mít vztah, jen tak bych to nedala.Co se týče příkrmů nebo třeba kosmetiky, každá maminka má své představy. Taky bych to nedala, jen kdyby to byla kamarádka, se kterou trávím na MD hodně času a ji i její dítě opravdu znám, co používají, co dítěti dává/nedává.
Většinu kosmetiky a jídla pro děti, co jsem dostala, jsem z nějakého důvodu nechtěla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
10.5.15 17:50

@Ali-Ali
a co je na ovoci divného? Já tohle neřeším, když dostanem něco, co třeba prckovi dát vyloženě nechci nebo to moc nejí, tak to prostě sníme my… Ale myslím, že banány nebo jablka jí každé dítě… Případně kukuřičnými křupkami nemůže nic zkazit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
10.5.15 17:51
@Lejaa píše:
to je dost blbej nápad, to vůbec není dárek pro malého…
koupila bych normálně nějakou hezkou knížečku.. Syn dostal od mého bratra s přítelkyní k narozkám tuhle knížku: http://www.bino-drevenehracky.cz/…evene-knizky s krtečkem,.. A pobavila ho dost.. Dokonce i teď ve 2 letech si ji vezme a prohlíží :) koupila bych to a třeba nějaký dětský sušenky typu Sunarky atd.. Nebo ovoce:) A je to..:)

Tak možná pro tebe je to blbost, ale kámoška se mi jednou svěřila, že by malému nechala udělat kresbu, aby jí měl na památku ;) Knížečku asi těžko, těch má doma asi milion i s tim krtkem :roll:

• Citovat
  • Upravit
11196
10.5.15 17:52

Já myslím, že knížek není nikdy dost a moc se mi líbí knížky tohoto typu: http://www.kosmas.cz/…na-zviratka/ - je tam v tom plno malých knížeček, existují i jiné, třeba tato: http://www.kosmas.cz/…na-povolani/

Mojí malé se moc líbí, máme tu se zvířátky, je jí 1,5 roku, hraje si s tím i jako s kostkama, dává zpět do truhličky a tak… Cenově je to v pohodě.

Jinak obrázek se mi jako nápad líbí moc, já bych to ocenila:-), dítku je v roce stejně úplně jedno, co dostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný