Co s hrdličkou?!!!!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4155
20.5.10 09:29

Co s hrdličkou?!!!!

K mamce na balkon v 8. (posledním) patře se naučila létat hrdlička. Balkon a parapet používá jako svoje WC. Máma denně uklízí hromady trusu. Teď se tam naučili lítat i další dvě!! Dá se s tím proboha něco dělat? Na balkoně má danou „zvonkohru“, která jim ale nevadí. Když je vyžene z balkonu, přeletí na parapet vedlejšího okna a tam pokračujou :cert: Pomohlo by třeba na skla nalepit siluety dravců? Barák je zrekonstruovaný, opravené omítky i okna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10713
20.5.10 10:00

A něco blýskavého? CD, nebo proužky staniolu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
20.5.10 10:23

hu huuuuuu hu
hu huuuuuu hu

:-)))

zkusila bych ty dravce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
20.5.10 10:31

Tenhle problem mela teta s holubama na balkone a pomohlo az zaskleni lodzie. Ja hodne vidam na novostavbach okolo, ze maji u oken povesene CD nebo blyskave retezy na vanocni stromky zase kvuli vlastovkam, aby jim nestavely hnizda…

• Citovat
  • Upravit
3329
20.5.10 10:33

My bydlime ve 12.patre a problem mam s holubama, to samy, vsude samy h…a :evil: Letos jsem zatim byla lina a casu taky neni, ale loni a predloni pomahalo natahnout asi 10 cm nad zabradli tenky vlasec, pry to ty ptaci nevidi, ale jak do toho vrazi tak se leknou. Esteticky je to lepsi nez ty CD, ktery mi prijde ze ani nepomahaji.
Kazdopadne tu mame i postolky a ty mi na vlasec dlabaly a lezly na balkon porad :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
20.5.10 10:54

Na brněnských kostelech mají na římsách bodce z drátu o průměru asi 2 milimetry, konec ani nemusí být ostrý… Ty bodce jsou tak 15 centimetrů od sebe, takže pták nemá kam sednout. Na oplechování říms apod. se to dá připevnit, ale jinak nevím. Co tak na ten balkón udělat nějakou rozebírací konstrukci z plastových trubek a zakrýt ho nějakou hustou sítí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
20.5.10 11:28

Ahoj,
siluety dravců nepomůžou, resp. jsou zbytečný. Sháněla jsem něco pododobnýho na okno, neb nám tu ptáci páchají sebevraždy (jeden zrovna v úterý :cry: ) a na nějaký ornitologickým webu jsem se dočetla, že aby to mělo kýženej efekt, musely by být siluety barevný a musely by se hýbat. Takže hlasuju taky pro zavěšený CD nebo něco podobnýho.
Konkrétně u nás plánuju dát takovej ten obr barevenej větrník, co mívají u stánku… teda jen co kosice, co se nám uhnízdila v krmítku hned pod oknem, vyvede mladý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
20.5.10 12:18

Tak zkusím sehnat cd nebo něco blýskavého :think:
Nejhorší je, že to pouštěji i na sklo, letí proti oknu a šprk a máme půl okna po*ranýho :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová