Existují i dobré zkušenosti s AAA auto?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
43009
17.5.10 16:28

Existují i dobré zkušenosti s AAA auto?

Chceme nové staré auto a v kategorii, co manzel nasel, ma AAA auto bezkonkurencni ceny - tak je v pokuseni koupit to tam - jenze AAA je celkem povestne zachazenim s klienty a kvalitou aut. Tak se chci zeptat, jestli naaahodou nekdo u nich taky neudelal dobrej kseft a byl s obchodem spokojen.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
1342
17.5.10 16:40

Pudlo mrkni ke me, ja diskusi ohledne aaa zakladala cca pred mesicem…je to tam dosti obsahle…jo a bacha na cenu - u inzeratu je uvedena cena, ktera plati pri financovani leasingem…

• načítám...
239
17.5.10 17:28

Ahojky,právě jsem dočetla příspěvky z diskuze od lllucie.My jsme kupovali auto v AAA v Brně před rokem.Vše šlo celkem v pohodě.Auto,které jsme si vybrali,jsme si i odvezli.Sice to trochu vázlo na schválení leasingu,manžel byl v té době ve zkušební době a já na nemocenské,ale nakonec vše dopadlo OK.
Po koupi jsme měnili brzdové destičky a auto nechali napojit na diagnostiku,kde nám k našemu překvapení,že krom výměny nějakeho ABS kabelu je vše v pořádku a i ujeté km souhlasí.Celkem nás to stálo asi 5000.Tyto opravy patří k provozním závadám.
Od té doby jsme do auta nevrazili ani korunu.Teda krom benzínu.
Navíc jsme dostali jakýsi certifikát,kde se AAA zavazují,že vůz není kradený,z povodní atd.
TP byl v Praze,dostali jsme ho do ruky jen na přepis vozu a zajištění povinného ručení.Pak jsme ho museli poslat zpět leasingové společnosti.
Takže,pokud budu mluvit za sebe,tak u nás spokojenost.

• načítám...
14721
17.5.10 17:28

My měli v práci auto z áček a bez problémů.

• načítám...
12658
17.5.10 17:29

my mame z aaa hyunadi terracan.. cena okolo 400 tisic, povodna cena okolo miliona.. malo kilometrov, auto zatial bez problemov funguje, ich pristup bol dobry.. mame ho na leasing
na inych miestach boli ceny o hodne vyssie aj za auta co mali najazdene viac km.. takze za nas spokojnost ;-)

• načítám...
469
17.5.10 17:47

take dobra zkusenost, popsano v diskusi lllllucie

• načítám...
43009
17.5.10 17:57

jo tak tu diskusi jsem precetla a celkem me presvedcila

• načítám...
65252
17.5.10 20:12

Mám auto u AAA,ted v květnu jsme ho doplatili…
a jsem spokojená,krom „drobností“jako na každém autě z bazaru jsme nic moc neopravovali.
A milá zpráva z AAA…poslali mi dopis,že tam mám přeplatek skorem 10 000 :mrgreen:
sice nevím,kde se vzal,splátky byly nastavené stejně,ale je to milé ne??? :lol:

• načítám...
20647
17.5.10 22:17

Já bych tam auto nekupovala, pokud chceš leasing/úvěr. Sice s autem nebyly žádné problémy, ale financování ano. Nechtěli jsme leasing, ale úvěr, nabídli nám několik úvěrů od jejich bank, nehorázné ceny, nakonec jsme to uhandlovali (po několika hodinách) - snížily se splátky o cca 3 tisíce, což je dost. Na diagnostiku jsme si auto mohli odvézt ještě před koupí.
Jinak další auto jsme už kupovali jinde, ten zážitek nás odradil.

• načítám...
1745
17.5.10 22:25

Pudlo, bacha, nedávno jsem byla v „mém“ servisu s autem a jak jsem tam čekala, přišel nějaký jejich známý se svýma známýma, kteří ho prý neposlechli, nechali se zlákat cenou atd. a prý klasika, auto bourané, hnuté, přetočený tachometr a kupní smlouva nastavená tak, že s tím nemohou nic dělat, a prosil je, jestli by jim s tím něco neudělali…jo a ještě říkal, že mají tu drzost mít nějakou reklamu, kde tvrdí, jak jejich auta nemají přetočené tachometry atd., takže za mě ne!! Nemusí to být všechny auta, ale já bych tam nešla. :evil:

• načítám...
435
19.5.10 19:43

Koupila jsem si auto z AAA, a byla jsem spokojena. Zadne problemy s autem.

• načítám...
10016
24.3.11 12:15

Tak my kupovali v ackach zatim celkem dvakrat, auta cca 6 let stara, 109 000,– a 179 000,– a zadny problem nebyl, vzdycky jsme jen tankovali a bezna udrzba :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová