Co s lenochem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
447
9.11.11 21:31
Lasicka píše:
Ahoj, a proč si s ním teda pořizuješ dítě? Jak myslíš, že to bude dál fungovat? Ví on vůbec, co po něm chceš? Nebo spoléháš na telepatii? Nečekáš snad, že mu dojde, že má po sobě uklízet, že ne? Podle mě zatím řešíš kraviny, ale až se mimino narodí, teprve začne hukot…

Ne,na telepatii opavdu nespoléhám,to jsem dělala tak v 16ti..A že řeším kraviny si nemyslím,naopak…pokud to řešit nebudu,bude to horší a horší…Nejhorší ale je,že když to chci řešit s ním,mlčí…úplně a na jediné na co se zmůže je to řešit přes sms,jak malej parchant!A na otázku proč si s ním pořizuji dítě snad ani nemusím odpovídat.Nebylo to plánované.Bohužel žadná antikoncepce není stoprocentně spolehlivá až na abstinenci…No,bohužel,teď jsem ráda,že čekáme miminko,jen jemu to zjevně ještě nedošlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
9.11.11 21:38

To venčení rozdělené bylo,já ráno když on jde do práce a on večer,ale bohužel,řekne,že psi ven nechtějí(což je kravina,ukažte mi jediného psa,co se brání vyvenčení pokud je zdravý) a nejde s nima…pak se zvednu já,aby hafani netrpěli a jdem.S úklidem to samé…Jak říkám,kašlala bych na to,ale já tady neuklidím s tím,že to nechám na něm,jenže ani po pár dnech se tu nic nehne,jen přibývá bordel…takže pokud v tom nechci být,jako že nechci,já na to žaludek nemám,musím se toho chopit já…Ani kdyby už mu hnili nohy s tím nehne!!! :poblion:
A co dělá teď?Ano…hry!!!Jasně,já vám taky píšu,ale vlezla jsem sem z nudy…ono,když čučíte x hodin do zdi,protože vás váš „miláček“ díky pc přehlíží,to taky nikoho nebaví věčně…a domácí práce už mám hotové :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
9.11.11 21:40

Veroniko, my jsme s mužem přes sms vyřešili věcí… Asi jsme malí parchanti, ale zachránili jsme si tak manželství :nevim: Důležitý je výsledek, klidně si psát maily, sms, pokud se chlap cítí být při přímé konfrontaci pod tlakem, tak nepřímou zvládne líp, ty si taky líp rozmyslíš, co napíšeš, když člověk řekne něco v afektu, tak toho pak lituje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
9.11.11 21:44

A k tomu venčení, tak snad psi potřebují vyvenčit tříkrát denně. Se jich neptám na názor. Jako z toho bych byla fakt vytočená až na půdu. (ne že by se mi nestalo, že jsem nezapomněla, stane se, ale vymlouvat se, že nechtějí :pocitac: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
9.11.11 21:53

Veroniko, tak tohle chápu, že nemůžeš přehlížet. Já myslela, že máte doma takový ten běžný provozní nepořádek, kterej když se pár dní neuklidí prd se stane, ale psí výkaly, vajgly atd. bych teda doma taky nesnesla.
To vypadá fakt na to dát mu nůž na krk a buď začneš dělat to, to, to nebo si hledej jinej byt. Přece do toho nepřivedeš dítě. Nehledě na to, že u těhotné by se snad nemělo ani kouřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
10.11.11 08:24
VeronikaNel píše:
To venčení rozdělené bylo,já ráno když on jde do práce a on večer,ale bohužel,řekne,že psi ven nechtějí(což je kravina,ukažte mi jediného psa,co se brání vyvenčení pokud je zdravý) a nejde s nima…pak se zvednu já,aby hafani netrpěli a jdem.S úklidem to samé…Jak říkám,kašlala bych na to,ale já tady neuklidím s tím,že to nechám na něm,jenže ani po pár dnech se tu nic nehne,jen přibývá bordel…takže pokud v tom nechci být,jako že nechci,já na to žaludek nemám,musím se toho chopit já…Ani kdyby už mu hnili nohy s tím nehne!!! :poblion:
A co dělá teď?Ano…hry!!!Jasně,já vám taky píšu,ale vlezla jsem sem z nudy…ono,když čučíte x hodin do zdi,protože vás váš „miláček“ díky pc přehlíží,to taky nikoho nebaví věčně…a domácí práce už mám hotové :lol:

Já si nemůžu pomoct, ale z tvých příspěvků cítím úplnou nenávist k němu :nevim:
My ti tady určitě neporadíme jak z něj udělat pořádkumilovného chlapa!
Ale tak trošku mi to zavání tím, že jsi na něj už tak alergická, že malinko zveličuješ situaci.. :wink:

Jasně, potřebovala sis ulevit, postěžovat, ale především mysli na sebe a mimčo, ať jste v pohodě, bez stresů :kytka: :mavam: Jinak přeju pohodový porod :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
10.11.11 11:31

Ne,že ho nenávidím,jen už mě to opravdu štve :roll:
Mám ho ráda,jinak bych ho vyhodila už dávno,ne :-) Snažím se mu to vysvětlit v klidu,po dobrém mu říkám,že nemůžu přivést miminko do toho brajglu,ale nepochopí…tak po zlém…zatím vždy zabral ignor,ale to taky není ideální přece…Já se samozřejmě psů neptám,prostě jdeme a oni mají radost…Já to beru tak,že jednak se chodí oni vyčůrat a já provětrat,procházky v těhu jsou potřeba :-) Domů přijdou oni kaput a já s novou sílou třeba na úklid :lol: Naštěstí teda ty výkaly tady nejsou často,jak říkám,když s nima nejde on,musím já ať je třeba na řadě,ale psi to odnášet nesmí!!!To,že s nima občas nedojde je spíš,když je doma a já jedu do poradny,poprosím ho aby došel a po návratu najdu bobek…ptám se co to je a on je v klidu,zatím co psi se bojí,že dostanou na zadek…nedostanou,nemůžou za to…znám je x let,vím,že pokud to není fakt extrém akutní,nejdou a čekají dokud nebudou venku,popřípadě mi dají vědět knučením u vodítek.
Ale abych tu tedy jen nenadávala i když myslím,že na to mám právo,ať si myslíte cokoli(že to jen zveličuji vztekem,protože to tak opravdu není,naopak nemluvím o všem),dnes mě překvapil.
Vstanu a on už na nohou,snídaně na stole a odchází s klukama na venčení.Pak si po sobě posbíral bordel.Příjemné ráno…jen už teď mě mrzí,že to vydrží max dva dny :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
10.11.11 13:34

No tak problém může být i v tom, že pejsci jsou tvý a jako nepejskař ti můžu napsat, že mi by nikdy k srdci žádný tvor mého partnera k srdci nepřirostl, ani kdybych byla zamilovaná až do nebe..Stejně bych se pořád štítila a stejně bych je pořád považovala za cizí psi..

Ale pokud jste se domluvili na venčení a on je nechá nasrat doma, tak to ti napíšu radu, co bych dělala já..
Vzala bych to hovno a rozmázla ho jemu do klávesnice u Pc..Bez nářků, bez výčitek a s úsměvem na tváři..
( a to myslím smrtelně vážně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
10.11.11 16:00
Lizbeth píše:
No tak problém může být i v tom, že pejsci jsou tvý a jako nepejskař ti můžu napsat, že mi by nikdy k srdci žádný tvor mého partnera k srdci nepřirostl, ani kdybych byla zamilovaná až do nebe..Stejně bych se pořád štítila a stejně bych je pořád považovala za cizí psi..Ale pokud jste se domluvili na venčení a on je nechá nasrat doma, tak to ti napíšu radu, co bych dělala já..
Vzala bych to hovno a rozmázla ho jemu do klávesnice u Pc..Bez nářků, bez výčitek a s úsměvem na tváři..
( a to myslím smrtelně vážně)

Je pravda,že pejsky jsem měla už před ním,ale on je má rád,zvykl si na ně během chvilky,hrajou si spolu,mazlí se…Ale s tou klávesnicí…na to asi nemám :lol: Klobouk dolů :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí