Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nic, je uplne normalni.
Nic co by me na první pohled nejak zarazilo.
Když se na něco moc soustředíš, tak ti to vždycky začne připadat stokrát horší, než to ve skutečnosti je. Znám lidi s mnohem většími a hrbolatějšími nosy a taky s nimi normálně chodí. Je to jen v tvojí hlavě, máš normální nos.
Nos je uplne v pohode. Pekne rovna, uzka spicka. Takova uhledna. Ten bych neopravovala. Libi se mi. Odstranenim hrbolu by byl az moc dokonaly.
A foto zepředu by nebylo?
Na těchto fotkách mi připadá normální, nic co bych opravovala. Chápu, že tobě to připadá nehezké, ale on se každý až moc pozoruje.
Já se denně setkávám se spoustou lidí a to bys viděla jaký mají lidi nosy. ![]()
Já třeba mám dost netypický nos a to jak z boku tak zepředu. Ze strany od obočí hodně rovný a teprve špička nosu nahoru - jako pršáček. Ale ne takový to roztomilý, prostě divný.
A zepředu je křivý, k tomu ještě jedna nosní dirka je větší a ta strana nosu je níž než druhá.
Prostě obluda.
Pro tvůj nos bych udělala cokoliv. ![]()
@Anonymní píše:
Zepředu je právě ještě křivý do jedné strany, ale je to málo vidět, vidím to já, protože vidím rozdíly před úrazem a po něm. Lidé to asi moc neregistrují. Rodina vidí rozdíl taky hodně, v operačním řešení by mě podpořili, ale doktorovi to nijak významně zlé nepřipadá, jako Vám. Asi je to tím, že vidím velkou změnu a blízcí taky.
Taky mam krivy nos, ale nenapadlo by me jit na operaci. Ostatni to asi ani neregistruji. Vidis to hlavne ty.