Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@agnes0405 píše: Více
Strasny. Snad si das rict a ukoncis to.
Hlavne si s takovym neplanuj zadnou budoucnost.. aspon si hned ze zacatku zjistila, jaky on vlastne je. A lepsi to nebude.. odejdi od nej 🤗
Najdi si podcast „toxické vztahy“. Nedávno jsem ho objevil a je vynikající. Přesně takhle to začíná.
Napsala bych mu (nebo řekla), že chlap, který pláče, když mu nepoděkuju za hovor, mě odpuzuje a nejsem zvědavá na citové vydírání, které předvádí. Popřát mu, ať najde takovou, která mu bude neustále dokazovat svou lásku a bude se dojímat nad jeho sebelítostí a sbohem, nehodíme se k sobě.
Chlap co manipuluje, brekem vydírá, hned se urazí,
nezaslouží nic, než že žena s ním dveře vyrazí.
Ukonči to ještě dnes,
než takový blb, to radši pes.
Fakt, bude ti líp!
Takže to když se vidíme ochotně platí nákupy aniž bych to po něm chtěla, pomůže mi, uvaří, je milý dělá to z nějakého důvodu? Prý mu stačí jen důkaz lásky odemě. Vidíme se o víkendech minulý víkend jsme šli spát bylo pozdě v noci a já ze srandy pronesla jé to by se spalo(chtěl sex) po mé větě myšlené ze srandy se urazil otočil zády a řekl ať si spánek teda užiju že je tady za de***a..normální chlap by reagoval dospěleji…nechci vás tím už zatěžovat, kdyby si někdo chtěl o tom popsat v soukromí budu ráda asi se potřebuju ujistit že to hned nezahodím, ale myslím že to cítím dobře že to neni normální… ![]()
Prosím tě odpověz si sama sobě, co ti tenhle vztah dává, ze zaplatí nakup a uvaří a potom má blby kecy, když není sex, manipuluje, pláče a citově vydírá? A to jste teprve v začátku vztahu a tohle dělá po třech měsících?
Po 3 měsících tě vydírá pláčem? Další level bude vyhrůžka sebevraždou. Ale buď v klidu tihle sebevraždu nepáchají. Za ty nervy ti přece ty nákupy nestojí, ještě když do toho zatahuje i tvou dceru. Stejně část z toho nákupu sežere, ne?
Dělá to proto, aby si tě namotal, pojistil, bohužel tyhle typy pak časem tyhle snahy přejdou, protože začne tvrdit, že si toho stejně dost nevážíš, neoceníš, dost ho za to nemiluješ.
@ZuzaM jasně že nákup mi za to nestojí do tý doby jsem se starala o vše sama
@ZuzaM to jsem už slyšela že by to chtělo aspoň vděk za to co dělá, občas ho pochválit že ho prý stále jen kritizuju a to jsem chtěla jen at se neuráží🤷♀️
Nejhorší na tom je, že i kdybys mu neustále vyznávala lásku a dělala co chce, tak to nikdy nebude dost, vždycky si najde něco, co se mu nelíbí. V tomhle prostě nemůžeš vyhrát.
Pláčem a urážením se nenechám vydírat ani od školkového dítěte, natož dospělé osoby.
Takový jedinec potřebuje jen abys co nejrychleji přišla na to jak se chovat aby tohle"nemusel" dělat a abys ses vytrénovala a začala chyby hledat vždy u sebe.
Zatahování dospělého dítěte do takové dětinské prkotiny?
Co potřebuješ ještě rozebírat a zvažovat?
Ty jo radši to s nim ukonči. Je to jako když píšeš o mém ex. Já taky neumim dávat tak city najevo a asi hlavně ne u těhle typů co si to vynucují. Tam už asi člověk vycítí že je něco špatně. Já jsem si ex nechala přerůst přes hlavu a pak už to bylo jen strašný. A začínalo to přesně jako u tebe. A končilo to zprávami že sedí v noci v autě a zabíjí se práškama. No nezabil se a ráno přišel jakoby nic.Pak jiný den se začal předemnou řezat do paže až do krve a řekl mi že kolikrát ho nase*ru tolik bude mít jizev.No už jsem s nim nemohla vydržet ani v jedné místnosti. Vynucoval si i sex a když jsem nechtěla tak dělal strašný scény, třeba naříkal a vyčítal celou noc. Dopadlo to tak že jsem utekla z bytu když nebyl doma a to byl byt od města a psaný na mě ale byt jsem oželila a zabalila jsem to a radši prostě utekla a odstěhovala jsem se jinam.Pak mi posílal fotky kde se zase řezal..Pomohlo se odmlčet a nereagovat..Teď už má jinou, na kterou si opět stěžuje že mu málo dává city najevo.