Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Tak to je mazec taky to začínalo jak moc tě miluje od první chvíle a je to osud bla bla? Krásná žena sama chvála…nenávidím když mě někdo někam tlačí, uzavřu se ještě víc a je to v háji
Chtít po mě po třech měsících, abych mu říkala pravidelně: miluji tě, tak teda nevím.
I na mě je to silný kafe a to jsem romantik.
Je divnej.
@agnes0405 píše: Více
Umíš si představit, že by ses až do konce života bála otevřít pusu, aby se neurazil? Tak nakoupí a pomůže, no. A to jako znamená, že budeš přehlížet všechno, co je na něm naopak špatné? Každý máme něco. Ale je třeba si říct, co ještě unesu a co už tak otravuje život, že to vydržet nejde. A tohle je ta druhá kategorie. Bude jenom hůř. Na takové urážlivé hry bych neměla náladu ani týden. Vadí ti to po třech měsících. Co za rok, za deset? Jsou chlapi, kteří nakoupí a pomůžou, aniž by se uráželi kvůli každé prkotině a brečeli jak želva. To nejsou tak nadstandardní činnosti, kterých je schopen jeden z milionu a je tedy třeba se smířit se scénami kvůli ničemu.
Příspěvek upraven 31.01.26 v 13:38
@Rosebery je no je úplně jak lačnej po lásce až nepřirozeně…je vidět že mu chybí sebeláska a chce ji po druhých
Přesně tak to začínalo. A já reaguji jako ty že se uzavřu ještě víc a pak se výčitky od něj stupňovali. Nakonec zjistíš že tě ten člověk jen dusí. A když ti nebude dobře, třeba budeš nemocná a nebudeš mít náladu tak tě čeká že i tohle použije proti tobě a nebude to brát normálně že nemáš náladu ale bude i tvojí nemoc vztahovat na sebe.Bude ti vyčítat že se mračíš že si nepovídáš a že je chudák že si ho nevšímáš a tak.
Ja nevím, ale Národní výbor ti ho nepřidělil, nikdo tě nenutí zůstávat ve vztahu, v kterém ti už po 3 měsících není dobře ![]()
@Anonymní píše: Vícekdybys napsala soukromou zprávu budu ráda🙂
Nech ho vytočit ještě víc, a ještě ho aktivně vyprovokuj, ať se ukáže, jaký je
No to je
![]()
Pro Boha prchej!!! Kolik mu je a jakou má vztahovou minulost jestli se můžu zeptat
?
Jasně.
Takže dlouhodobý vztah / manželství, děti patrně nikdy neměl.
Překvapivě ![]()
Ne vážně zakladatelko…doufám, že už je Ti naprosto jasné co musíš neprodleně udělat ![]()
To spíš jeho bývalá partnerka raději brala antikoncepci za jeho zády, když viděla s kým má tu čest. ![]()
Ale pevný nervy teda musela mít, když to s ním tak dlouho vydržela. ![]()