Co s partnerem, který se hodně uráží?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2723
31.1.26 18:38

Co s takovým partnerem?
Vrátit ho do oběhu. S takovým člověkem se nedá žít. Tvůj život by se smrsknul jen na to, že si budeš dávat pozor aby on se chudáček bezdůvodně neurazil. A on se stejně bude urážet jak na běžícím páse. A to tak dlouho až tě to úplně zničí!
A k dalším tvým příspěvkům prolítla jsem to jen zběžně.
Tak na to, že nemůže mít děti bacha! Aby ses za chvíli nedivila pozitivnímu TT. Tyhle týpci si snaží oběť co nejrychleji připoutat k sobě. A to samé platí na špatné zkušenosti se ženami. Jak s tím chlap začne je to vždy špatné znamení.
Jinými slovy tenhle je rozbitej! A život s ním by bylo peklo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
31.1.26 18:45

@Karinkas rozumim no…asi to tak bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17513
31.1.26 20:06

Já měla kdysi krátkodobý vztah s takovým podobně založeným mladým mužem…
Sice měl skoro dva metry, na první pohled sexy chlap, ale v soukromí se choval jako slečinka. Urážel se pro kdejakou prkotinu, máloco mu bylo vhod a měl potřebu se neustále z nějakého důvodu litovat. Po mně samozřejmě vyžadoval, že ho budu vždycky chlácholit a foukat mu jeho „bebíčka”. Byl to navíc i hypochondr.
Ačkoliv jsem pro něj z počátku měla pochopení, tak mi postupem času začal lézt na nervy. :cert:
Jako otce svého dítěte, bych si ho opravdu nedokázala představit, protože sám se i jako dítě kolikrát choval…
Ale abych ho jen nekritizovala, tak na mě byl taky hodný a slušný. Snažil se mi pomoct, když mohl, ale zrovna tento jeho nejvýraznější charakterový rys, mě fakt štval čím dál tím víc. Dlouhodobě bych to s ním určitě nedala… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
31.1.26 21:39

@Černá Madonna tak to chápu je to těžký ty vztahy🙏 🤣 ja mam nervy už teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17513
31.1.26 21:48
@agnes0405 píše: Více

No tak to je přece úplně jednoduchý… Pošli takovýho chlapa do háje a budeš žít v klidu a pohodě. :P
Věř mi, bude tě jen emočně vysávat. Přinejmenším… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2877
31.1.26 23:51

Uteeeeeč!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
1.2.26 13:09

Ptala jsem se ho na důvody rozchodu, 2 nevěry, využívání na peníze a poslední ho mlátila…neříkám že tomu poslednímu nevěřím ale mam pochybnosti je to chlap jak hora 130kg a sílu má neskutečnou🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17513
1.2.26 14:00

No, možná že se nechal dobrovolně fackovat, aby se pak mohl litovat… :lol:
Chudák malej. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
1.2.26 14:35

No, to že má 130 kg neznamená, že ho ženská nemohla praštit. Mohla, pokud věděla, že on jí to nemůže vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
1.2.26 14:43

@syslomil nezlehčuju to, možné je všechno, spíš jsem si vzpoměla na jeho otázku co bych dělala kdyby na mě chlap sáhnul…nějak mu už nic nevěřím nevim proč, ale ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17513
1.2.26 14:51

Děláš dobře, že si zbystřila…
Taky bych podle toho všeho, byla už mnohem obezřetnější. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek