Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@wildcherry píše:
zdar zlato![]()
.Ja kreativni jsem, varim, rekla bych dobre(aspon se to rika
),ale toto se mi podelat nechce. Preci jen me ten recept nadchnul, rada bych ho nasla, nebo nekoho, kdo ho zna
.Preci jen je to dobrych 40cm krasne panenky, to musi klapnout
.Jiny maso,,omyl-pokus,, by mi nevadilo.To uz se taky stalo, ze za staleho michani jsem lila do haj.zlu
Já se fakt snažila to vygooglit, ale nějak mi to nejde ![]()
@Fjodorka píše:
Já se fakt snažila to vygooglit, ale nějak mi to nejde
no mne prave taky ne
,ale jsi hodna ![]()
@wildcherry píše:škoda toho, no
to admini, opet nedali ani vedet
@martina.se píše: škoda toho, noovšem toho pašíka závidím, snad už jsi vybrala pořádný recept
delam ten s whisky, mame doma tullamorku.Teda muj ji ma, to zas bude brblat, proc mu ji plitvam na jidlo
.Uz se marinuje a k tomu delam bram.kasi s jarni cibulkou a spenatovy salat.Se stav, je toho dost ![]()
@wildcherry píše:
delam ten s whisky, mame doma tullamorku.Teda muj ji ma, to zas bude brblat, proc mu ji plitvam na jidlo.Uz se marinuje a k tomu delam bram.kasi s jarni cibulkou a spenatovy salat.Se stav, je toho dost
mňám
máš štěstí, že dneska nestíhám, jinak už bych ťukala na dveře.. Tak ať se dílo zadaří… ![]()
@wildcherry píše:
Panenka pro princeznu
Kolik to stoji ta sranda?
radsi anonymne, abyste me nepomluvili ze sem to nikdy nekupovala
![]()
@Anonymní píše:
Kolik to stoji ta sranda?radsi anonymne, abyste me nepomluvili ze sem to nikdy nekupovala
![]()
to netusim
, nakupuje chlap
.Ja ani nevim, kolik stoji plinky
,ale vim, kolik stoji pinueta na oboci
![]()
@Anonymní píše:
Kolik to stoji ta sranda?radsi anonymne, abyste me nepomluvili ze sem to nikdy nekupovala
![]()
A já se přiznám klidně veřejně, že jsem vepřovou panenku nejen nikdy nekupovala, ale ani nikdy nejedla. Jo a nikdy v životě jsem nejedla ani zvěřinu, jehněčí, skopové, ani telecí maso ![]()
@wildcherry
Já tuhle koupila na farmářském stánku vinnou klobásu a poté, co jsem doma řekla cenu (o které jsem se domnívala, že je adekvátní, možná trochu nadsazená) jsem málem dostala ránu, že vinná klobása je běžně levnější o desetinnou čárku
Ale byla dobrá!
Od té doby si netroufám koupit skoro nic, takže rozumím tvému problému s neznalostí cen ![]()
Jestliže můžeme plkat a přidávat recepty i na to, co zrovna nehledáš, tak my máme rádi pečenou panenku napřírodno a k tomu pečený brambory a „sós“ ze zakysaný smetany s česnekem a bylinkama, jako přílohovou zeleninu nejlépe baby špenát zakapaný balzamikem. Toho bych se užrala. Nebo to děláme jako medailonky na pánvi, podusit ve vlastní šťávě a dál, jak píšu.
Foto nic moc, ale bylo to dobry
.Dekuji za ten recept s whisky ![]()
Ted nevím přesně, ale mám pocit, že naposldy jsme kupovali panenku za 180 kilo, alejistá si faktnejsem
![]()
jinak dík za obrázek, ale nohavici si ředstavuju asi jinak, nevadí
btw @wildcherry že tys schválně použila to nejmenší prkénko, aby maso vypadalo co největší, že jo ![]()
a abych přispěla nějakým tím receptem, nám strašně chutná jakékoliv maso alá Diane
jednou jsem to viděla vařit Gordona v přímém přenosu(něco jako bylo Česko vaří s Pohlriechem),nadchla mne rychlost a jednoduchost tak jsem to zkusila
http://www.youtube.com/watch?…
@Fjodorka píše:
@wildcherryJá tuhle koupila na farmářském stánku vinnou klobásu a poté, co jsem doma řekla cenu (o které jsem se domnívala, že je adekvátní, možná trochu nadsazená) jsem málem dostala ránu, že vinná klobása je běžně levnější o desetinnou čárku
Ale byla dobrá!Od té doby si netroufám koupit skoro nic, takže rozumím tvému problému s neznalostí cen
jezis, ja takto pokoupila par veci, cena se mi zdala ok a pritom to bylo prej predrazeny taky
.Vinnou bych si dala na grilu, mnam
.Tak aspon sis pochutnala a jak pise @beruska9 tam aspon bylo maso
Ted co byl Honza dlouho pryc tak hruuuuza. Vubec jsem ty nakupy nedavala, pulku vzdy nekoupila atd.No desny
.
@princeznaII píše:
Ted nevím přesně, ale mám pocit, že naposldy jsme kupovali panenku za 180 kilo, alejistá si faktnejsem![]()
![]()
jinak dík za obrázek, ale nohavici si ředstavuju asi jinak, nevadí
a abych přispěla nějakým tím receptem, nám strašně chutná jakékoliv maso alá Diane
btw @wildcherry že tys schválně použila to nejmenší prkénko, aby maso vypadalo co největší, že jo
jednou jsem to viděla vařit Gordona v přímém přenosu(něco jako bylo Česko vaří s Pohlriechem),nadchla mne rychlost a jednoduchost tak jsem to zkusila
http://www.youtube.com/watch?…
pouzila jsem stredni, na kterem jsem ji pripravovala, muzu ho zmerit
.Tak me to prislo jako slusna velikost, znam mensi.Tak spesl pro tebe NOHAVICKA
.