Co s vepřovým?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
23.5.14 08:58
@boball píše:
naláká to určitě méně zájemců než předtím :mrgreen:

teď už je to takové nudné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
23.5.14 09:00

@wildcherry Vepřové se nedá udělat jako roastbeef, protože ho musíš vždycky propéct - stejně jako drůbež, jinak si hazarduješ se zdravím (ikdyž je to panenka). Já panenku vždycky nakrájím na 3 cm plátky a ty zprudka orestuju z každé strany 2 minuty a pak to hodím na půl hodiny na 120°C do trouby. Jsou pak propečený a šťavnatý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
23.5.14 09:05

@krakatice nesouhlasim, panenka se uplne bezne dela tak, aby stred byl ruzovy. Ruzovy neznamena syrovy, maso dosahne teploty dostatecne pro zniceni „breberek“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
23.5.14 09:06

Ale uznavam, ze jako roastbeef bych to nezkousela ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
23.5.14 09:14

Jj, kdyz se panenka moc propece uz neni dobra. Pul hodiny v troubě ji zabije ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
23.5.14 10:07
@martina.se píše:
@wildcherry přejmenování diskuze na co s vepřovým mi zklamalo :think: předtim to znělo tak fajně :lol:

to admini, opet nedali ani vedet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
23.5.14 10:08
@princeznaII píše:
Mě by zajímalo, jak vypadá nohavice vepřové panenky :think:
co jsem kdy viděla panenky, tak jsou to chudinky malinké sotva jako předloktí
nohavice musí být s kusu snad ještě prehistorického gigantických rozměrů :mrgreen:
ani o svíčkové se nedá říct, že je to nohavice (dle mého pohledu) natož pak o vepřové panence :think:

Ja ti ji vyfotim, jak dokourim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
23.5.14 10:10
@krakatice píše:
@wildcherry Vepřové se nedá udělat jako roastbeef, protože ho musíš vždycky propéct - stejně jako drůbež, jinak si hazarduješ se zdravím (ikdyž je to panenka). Já panenku vždycky nakrájím na 3 cm plátky a ty zprudka orestuju z každé strany 2 minuty a pak to hodím na půl hodiny na 120°C do trouby. Jsou pak propečený a šťavnatý.

to je blbost, steak z panenky jim medium rare, ti ne skoro nedodelany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
23.5.14 10:11
@czaky píše:
Ale uznavam, ze jako roastbeef bych to nezkousela ;-)

taky uz uznavam :mrgreen:,pujde hezky s tulamorkou, akorat teda budu ridit, tak si nedam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
23.5.14 10:14

Panenka pro princeznu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
23.5.14 10:18

@wildcherry jo obvykle to varim vecir doma, takze si k tomu sklinku naleju :-D… i kdyz ted si nenaleju aspon rok 8o (jsem v 19tt)… Ale z jidla jako takoveho nenadychas a kdyby nahodou, tak v krvi nebude nic ;-). Dej vedet jestli chutnalo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
23.5.14 10:20

@czaky no v jidle strach nemam, ja myslela si nalit do zobacku :mrgreen:.Jooo kdyz varim vecer s vinkem, to me bavi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
23.5.14 10:39
@veria píše:
Jj, kdyz se panenka moc propece uz neni dobra. Pul hodiny v troubě ji zabije ;)

půl hodiny v troubě na 120°C - tzn není z ní seschlá podešev a tím, že byla předtím důkladně orestovaná z ní ani nevyteče šťáva ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
23.5.14 10:41
@wildcherry píše:
to je blbost, steak z panenky jim medium rare, ti ne skoro nedodelany.

medium rare je super, ale jen u hovězího masa. Doporučuju přečíst tenhle článek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
23.5.14 10:54
@krakatice píše:
medium rare je super, ale jen u hovězího masa. Doporučuju přečíst tenhle článek.

děkuji za článek :kytka: :),ale nic nového, co bych nevěděla. Prostě jsem steaková, syrové maso také miluji. Jím teda převážne jen z hovězího steaky, ale z panenky si rare dám taky, už to tak prostě mám :mrgreen:.Riziko je všude a ve všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí