Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@boball píše:
naláká to určitě méně zájemců než předtím
teď už je to takové nudné
@wildcherry Vepřové se nedá udělat jako roastbeef, protože ho musíš vždycky propéct - stejně jako drůbež, jinak si hazarduješ se zdravím (ikdyž je to panenka). Já panenku vždycky nakrájím na 3 cm plátky a ty zprudka orestuju z každé strany 2 minuty a pak to hodím na půl hodiny na 120°C do trouby. Jsou pak propečený a šťavnatý.
@krakatice nesouhlasim, panenka se uplne bezne dela tak, aby stred byl ruzovy. Ruzovy neznamena syrovy, maso dosahne teploty dostatecne pro zniceni „breberek“
Jj, kdyz se panenka moc propece uz neni dobra. Pul hodiny v troubě ji zabije ![]()
@martina.se píše:
@wildcherry přejmenování diskuze na co s vepřovým mi zklamalopředtim to znělo tak fajně
to admini, opet nedali ani vedet ![]()
@princeznaII píše:
Mě by zajímalo, jak vypadá nohavice vepřové panenky
co jsem kdy viděla panenky, tak jsou to chudinky malinké sotva jako předloktí
nohavice musí být s kusu snad ještě prehistorického gigantických rozměrů
ani o svíčkové se nedá říct, že je to nohavice (dle mého pohledu) natož pak o vepřové panence
Ja ti ji vyfotim, jak dokourim ![]()
@krakatice píše:
@wildcherry Vepřové se nedá udělat jako roastbeef, protože ho musíš vždycky propéct - stejně jako drůbež, jinak si hazarduješ se zdravím (ikdyž je to panenka). Já panenku vždycky nakrájím na 3 cm plátky a ty zprudka orestuju z každé strany 2 minuty a pak to hodím na půl hodiny na 120°C do trouby. Jsou pak propečený a šťavnatý.
to je blbost, steak z panenky jim medium rare, ti ne skoro nedodelany.
@czaky píše:
Ale uznavam, ze jako roastbeef bych to nezkousela
taky uz uznavam
,pujde hezky s tulamorkou, akorat teda budu ridit, tak si nedam ![]()
@wildcherry jo obvykle to varim vecir doma, takze si k tomu sklinku naleju
… i kdyz ted si nenaleju aspon rok
(jsem v 19tt)… Ale z jidla jako takoveho nenadychas a kdyby nahodou, tak v krvi nebude nic
. Dej vedet jestli chutnalo ![]()
@czaky no v jidle strach nemam, ja myslela si nalit do zobacku
.Jooo kdyz varim vecer s vinkem, to me bavi ![]()
@veria píše:
Jj, kdyz se panenka moc propece uz neni dobra. Pul hodiny v troubě ji zabije
půl hodiny v troubě na 120°C - tzn není z ní seschlá podešev a tím, že byla předtím důkladně orestovaná z ní ani nevyteče šťáva ![]()
@wildcherry píše:
to je blbost, steak z panenky jim medium rare, ti ne skoro nedodelany.
medium rare je super, ale jen u hovězího masa. Doporučuju přečíst tenhle článek.
@krakatice píše:
medium rare je super, ale jen u hovězího masa. Doporučuju přečíst tenhle článek.
děkuji za článek
,ale nic nového, co bych nevěděla. Prostě jsem steaková, syrové maso také miluji. Jím teda převážne jen z hovězího steaky, ale z panenky si rare dám taky, už to tak prostě mám
.Riziko je všude a ve všem.