Co s vepřovým?

24379
22.5.14 23:30

Co s prasetem???!!!!

Omlouvám se za název diskuse, je mi jasný že jste si myslely, že jde o chlapa :mrgreen:,napsat název,,recept,, by tolik nezaujal :lol:.

Holky :mavam: :kytka:,mám dotaz.
Mám doma nohavici vepřové panenky, kdysi jsem narazila na recept a za boha ho nemůžu nikde najít, hledám ho už asi rok :cert:.Co si pamatuji, tak se panenka nakrájela na vysoké špalky(klasika steaky) a dala do pekáčku a zalila až po okraj kvalitním máslem, nějaké to koření a nechala se den i více v lednici, pak hodila na pánev či gril. Neznáte to některá???Už dlouho to chci takto udělat, ale do receptu se chci nakouknout, jen tak se mi do toho nechce :?.No a věc druhá, kdyby jste žádná nevěděla, já si netroufla, je možné použít panenku na Roastbeef? Máme ho moc rádi, ale roštěnec doma nemám teď a panenku potřebuji zpracovat.Chci nějakou změnu, než panenku v těstíčku, ve slanině, nebo steaky. Už jsem koukala i na top recepty, ale žádná jiná varianta, než dělám, mě nezaujala :roll:.Ale ráda nechám otevřené téma, kdlidně se ráda dozvím zajimavé recepty na cokoli, klidně i plkejte, plevelte :mrgreen: :mavam:…Tak šup šup, čekám čekám :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35777
22.5.14 23:33

Roasbeef z veproveho bych nedelala :mrgreen:
Rada do ni nacpu susene svestky a pak jen na. panvi opect a udelat vypek jako. omacku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
22.5.14 23:34
@wildcherry píše:
Omlouvám se za název diskuse, je mi jasný že jste si myslely, že jde o chlapa :mrgreen:,napsat název,,recept,, by tolik nezaujal :lol:.Holky :mavam: :kytka:,mám dotaz.
Mám doma nohavici vepřové panenky, kdysi jsem narazila na recept a za boha ho nemůžu nikde najít, hledám ho už asi rok :cert:.Co si pamatuji, tak se panenka nakrájela na vysoké špalky(klasika steaky) a dala do pekáčku a zalila až po okraj kvalitním máslem, nějaké to koření a nechala se den i více v lednici, pak hodila na pánev či gril. Neznáte to některá???Už dlouho to chci takto udělat, ale do receptu se chci nakouknout, jen tak se mi do toho nechce :?.No a věc druhá, kdyby jste žádná nevěděla, já si netroufla, je možné použít panenku na Roastbeef? Máme ho moc rádi, ale roštěnec doma nemám teď a panenku potřebuji zpracovat.Chci nějakou změnu, než panenku v těstíčku, ve slanině, nebo steaky. Už jsem koukala i na top recepty, ale žádná jiná varianta, než dělám, mě nezaujala :roll:.Ale ráda nechám otevřené téma, kdlidně se ráda dozvím zajimavé recepty na cokoli, klidně i plkejte, plevelte :mrgreen: :mavam:…Tak šup šup, čekám čekám :mrgreen: :mavam:

Tak mě si teda dostala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6236
22.5.14 23:36

:mrgreen: Já myslela, že to bude debata o chlapovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
22.5.14 23:38
@pikola píše:
Roasbeef z veproveho bych nedelala :mrgreen:
Rada do ni nacpu susene svestky a pak jen na. panvi opect a udelat vypek jako. omacku

Prave ze svestky suseny nemam rada v panence 8).Proc myslis, ze by z toho RB nesel, ze by se to rychle vysusilo :think:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
22.5.14 23:38

:mrgreen: Ten recept, co hledas, neznam, ja mam rada tohle http://www.albert.cz/…-s-kasi.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4170
22.5.14 23:39

Tento recept je super, jestli hledáš změnu :palec: S tím co hledáš, bohužel neporadím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
22.5.14 23:39

@erdora @erdora ja vim :lol:,jinak by jste ani nenakoukly a cim vic se chytne, tim vic treba nude reakci :andel: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
22.5.14 23:41
@wildcherry píše:
Prave ze svestky suseny nemam rada v panence 8).Proc myslis, ze by z toho RB nesel, ze by se to rychle vysusilo :think:?

Nevim, beef je anglicky hovezi.. Ale mozna by z toho sel welington

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
22.5.14 23:42

Nebo tohle, jestli nevadi anglictina http://www.taste.com.au/…mic+dressing

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
22.5.14 23:43
@beruska9 píše: :mrgreen: Ten recept, co hledas, neznam, ja mam rada tohle http://www.albert.cz/…-s-kasi.html

To miluju :palec:,akorat to delam z hoveziho(ja popravde veprovy moc nemusim, jen tu panenku),ale dekuji za recept, kdyztak to zkusim s tou panenkou! Jen vyvar mam v lednici zeleninovy, ale to je fuk :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
22.5.14 23:44

Tak by to byl roastpig noo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
22.5.14 23:45
@pikola píše:
Nevim, beef je anglicky hovezi.. Ale mozna by z toho sel welington

vim, ze beef je hovezi :lol:,taky to z nej delam, jen me zajimalo, jestli se da pouzit i panenka, jestli je to a v cem, tak velky rozdil. Myslim i pri zachovani postupu jsk s rostencem z hoveziho. Treba to nekdo uz delal :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
22.5.14 23:48
@beruska9 píše:
Nebo tohle, jestli nevadi anglictina http://www.taste.com.au/…mic+dressing

nevadi :),zajimavy, toto jsem jeste nikdy nedelala. Necham si jsko inspiraci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
22.5.14 23:48

A mohla bys dat recept jak děláš ten pravej roastbeef?
Podle mne to z panenky nepůjde, jsou to uplne odlišný masa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí