Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@ncc1701 píše:
Jestliže můžeme plkat a přidávat recepty i na to, co zrovna nehledáš, tak my máme rádi pečenou panenku napřírodno a k tomu pečený brambory a „sós“ ze zakysaný smetany s česnekem a bylinkama, jako přílohovou zeleninu nejlépe baby špenát zakapaný balzamikem. Toho bych se užrala. Nebo to děláme jako medailonky na pánvi, podusit ve vlastní šťávě a dál, jak píšu.
taky delavame
.Tu bramboru mam rada z alobalu a politou tou zak. smetanou, cesnekem a zakapnu i citronem a pridam ruznou,,travu,, co mam.Mas recht, je to dobrota ![]()
Tak me napadlo, u ktere doma taky obstarava velky nakupy chlap
???
@beruska9 píše:
@Fjodorka : no ale v te farmarske bylo mozna i maso
To nepochybně, fakt byla velmi dobrá, oblizovali jsme se, ale prý na to už nemáme peníze ![]()
@wildcherry Jsme fakt hospodyňky k pohledání
Ještě, že ty chlapy máme ![]()
@Fjodorka píše:
To nepochybně, fakt byla velmi dobrá, oblizovali jsme se, ale prý na to už nemáme peníze
@wildcherry Jsme fakt hospodyňky k pohledáníJeště, že ty chlapy máme
no jestli si stejna hospodynka, uklizecka atd jako ja, tak te musi chlap milovat ciste cistou laskou jen proto, jak si uzasna dusevne ![]()
@wildcherry píše:
no jestli si stejna hospodynka, uklizecka atd jako ja, tak te musi chlap milovat ciste cistou laskou jen proto, jak si uzasna dusevne
Jo, už to tak bude. Ale peču chleba a občas mu vyžehlím košili, když jsem v dobrém rozmaru. ![]()
@czaky píše:
@krakatice nesouhlasim, panenka se uplne bezne dela tak, aby stred byl ruzovy. Ruzovy neznamena syrovy, maso dosahne teploty dostatecne pro zniceni „breberek“
Souhlasím, moc propečená panenka je pak jak podešev ![]()
@Anonymní píše:
Kolik to stoji ta sranda?radsi anonymne, abyste me nepomluvili ze sem to nikdy nekupovala
![]()
U nás stojí kilo panenky 179 Kč, ale viděla jsem jí i za 200 ![]()
@wildcherry píše:
Foto nic moc, ale bylo to dobry.Dekuji za ten recept s whisky
Pěkný, hned bych se k vám pozvala na večeři ![]()
@MUFICE píše:
U nás stojí kilo panenky 179 Kč, ale viděla jsem jí i za 200
V Makru ji mají levnější.
http://www.pobavime.cz/…-panenka.jpg
@Fjodorka píše:
V Makru ji mají levnější.
http://www.pobavime.cz/…-panenka.jpg
Jenom o 4 Kč, ta cena bez DPH pro mě neplatí ![]()
@wildcherry píše:
Tak me napadlo, u ktere doma taky obstarava velky nakupy chlap???
U nás teda ne, auto mám já a nakupuju sama, stejně by koupil samé kraviny a neměla bych z čeho vařit ![]()
@MUFICE píše:
U nás teda ne, auto mám já a nakupuju sama, stejně by koupil samé kraviny a neměla bych z čeho vařit
U nás je to naopak. Nakupuje a vaří muž, já kupuji jen blbosti ![]()
Na základě jiné diskuze jsem teď otevřela tuto a jejda… Stal se ze mě nevěřící Tomáš
Vepřové x prase… Tady má někdo asi potřebu si něco dokazovat, jinak si nedokážu vysvětlit takto ubohé a trapné přejmenovávání diskuzí. To je fakt síla ![]()
@Fjodorka píše:
U nás je to naopak. Nakupuje a vaří muž, já kupuji jen blbosti
Můj chlap teda vařit neumí ![]()
@MUFICE píše:
Můj chlap teda vařit neumí
A to je ta chyba! ![]()
Chlapi by měli povinně několik let žít sami, ono by je to naučilo ![]()