Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Omlouvám se předem, doufám, že tu podobně téma není, jsem znechucena a v šoku. K veci. Nebudu jmenovat, každému dojde. Na jedněch známých net stránkách s videi jsem poustela své dceři videa s pohádkami a různé zvířátka a tak jsem zadavala i různá jména drůbeže a naskočí mi 20 ti sekundovém video dětského holciciho přirození, podle nozicek tak 3-5 let… Okamžitě jsem to nahlasila oněm stránkám, ale pořád mi to vrtá hlavou, jestli jsem to neměla třeba nahlásit přímo policii? Mám strach, že ten server dotyčné video i s uživatelem, který ho tam dál pouze smaže a ticho po pěšině. Tohle je hnus největší a všem prasakum bych nejradši… Ještě podotýkám, to nebylo video někde z koupaku, to bylo cílené. Chudacek maličká, doufám, že je ok a že ten deb..il, co to točil je jen hodně špatný vtipalek. Je to hnus a absolutně bych to nečekala na takových stránkách.
Samozřejmě, že to jen smažou, uživatele bloknou a jedeme dál… Nevím, co čekáš
Samozřejmě by bylo správné předat video a IP adresu a vše o uživateli, podat trestní oznámení na neznámého pachatele… No už je vidím, jak se řítěj ![]()
(mimochodem jsi mi připomněla poněkud veselejší historku, dětem googlím obrázky, abych hned ukázala, cojaké slovo znamená, řešili jsme rozdíl mezi lavičkou a hlavičkou. Na dotaz hlavička hned jako první vyskočila dětská hlavička čouhající z ženského mezinoží - porod
Naštěstí to nějak nepobrali, co to je
)
Někde na webu policie byl přímo formulář pro nahlášení internetové kriminality, poslala bych to přes něj i policajtům…
Ale adresu si už nepamatuju. Jen vím, že jsem takhle už jednou něco na PČR hlásila…
Tak jsem pohledala a našla: