Co se nosí na vesnickou zábavu ?

Anonymní
19.10.23 12:06

Co se nosí na vesnickou zábavu ?

Co je vhodné si obléct na venkovskou „zábavu“? Nikdy jsem na takové akci nebyla, nemám ani představu, co si vzít na sebe..Bude tam živá hudba, asi nějaký rock ve stylu Kabátů apod…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7566
19.10.23 12:08

Co je na tom anonymního?
A prostě rifle, triko, mikina… nebo co by sis chtěla oblíknout? Víceméně je to fuk.. ale nedala bych si koktejlky a podpatky asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
19.10.23 12:09

Tričko a rifle. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
19.10.23 12:18

Cokoliv hezčího, co máš, ale není do „společenské“ takže klidně pohodlné šaty, sukni, kalhoty, tričko, halenku… když čekáš chladněji, tak ta mikča, bundička,… prostě že nejdeš do národního, nebo na ples. Z bot klidně tenisky, ale i lodičky, pokud máš pohodlné, hezké.
Není to ani akce „buranů“ to už pro vesnice dávno neplatí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.23 12:18

Tak to je ok. Já společenské šaty ani podpatky nevlastním, našla jsem dvě sukně, ale zdají se mi přiliš krátké a stejně bych k nim musela mít tenisky, což by vypadalo asi divně. Nebo mám ještě baleríny.

• Citovat
  • Upravit
7566
19.10.23 12:19
@Anonymní píše:
Tak to je ok. Já společenské šaty ani podpatky nevlastním, našla jsem dvě sukně, ale zdají se mi přiliš krátké a stejně bych k nim musela mít tenisky, což by vypadalo asi divně. Nebo mám ještě baleríny.

není už zima na sukně? Já bych to tak nehrotila.. rifle, triko, tenisky a paráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
19.10.23 12:22
@KKK85 píše:
není už zima na sukně? Já bych to tak nehrotila.. rifle, triko, tenisky a paráda :)

pokud je to v sálu a pojede tam autem? Tam teplo bude. Pokud je to venkovní, tak zase teplé punčochy udělají hodně. Asi. Jedná známá chodila v sukni po kolena i v zimě, že když si dá dobré punčochy, tak ji zima není a že v tom nejde po venku na několik hodin. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150065
19.10.23 13:05
@gabrriel píše:
Cokoliv hezčího, co máš, ale není do „společenské“ takže klidně pohodlné šaty, sukni, kalhoty, tričko, halenku… když čekáš chladněji, tak ta mikča, bundička,… prostě že nejdeš do národního, nebo na ples. Z bot klidně tenisky, ale i lodičky, pokud máš pohodlné, hezké.
Není to ani akce „buranů“ to už pro vesnice dávno neplatí…

I pro vesnice platilo že na ples nebo zábavu se chodilo v šatech a stalo se že když přespolní přišli v riflích a domáhali se vstupu, tak nebyli vpuštěni. Naopak dneska už je to jedno, může se v čemkoli pokud to nebudou přímo monterky.
Bych těma buranama moc neargumentovala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
19.10.23 20:51

@gabrriel Nosím sukně celý rok. Kalhoty výjimečně. V zimě nosím pletené šaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.10.23 20:54

Ani na vesnickou zabavu nechodím v riflích a mikině :roll: beru si společenské kalhoty a jednoduchou halenku. Přes to svetřík a baleríny nebo lodičky, jak se mi chce. V létě šaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková