Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Co je na tom anonymního?
A prostě rifle, triko, mikina… nebo co by sis chtěla oblíknout? Víceméně je to fuk.. ale nedala bych si koktejlky a podpatky asi tak…
Cokoliv hezčího, co máš, ale není do „společenské“ takže klidně pohodlné šaty, sukni, kalhoty, tričko, halenku… když čekáš chladněji, tak ta mikča, bundička,… prostě že nejdeš do národního, nebo na ples. Z bot klidně tenisky, ale i lodičky, pokud máš pohodlné, hezké.
Není to ani akce „buranů“ to už pro vesnice dávno neplatí…
Tak to je ok. Já společenské šaty ani podpatky nevlastním, našla jsem dvě sukně, ale zdají se mi přiliš krátké a stejně bych k nim musela mít tenisky, což by vypadalo asi divně. Nebo mám ještě baleríny.
@Anonymní píše:
Tak to je ok. Já společenské šaty ani podpatky nevlastním, našla jsem dvě sukně, ale zdají se mi přiliš krátké a stejně bych k nim musela mít tenisky, což by vypadalo asi divně. Nebo mám ještě baleríny.
není už zima na sukně? Já bych to tak nehrotila.. rifle, triko, tenisky a paráda ![]()
@KKK85 píše:
není už zima na sukně? Já bych to tak nehrotila.. rifle, triko, tenisky a paráda
pokud je to v sálu a pojede tam autem? Tam teplo bude. Pokud je to venkovní, tak zase teplé punčochy udělají hodně. Asi. Jedná známá chodila v sukni po kolena i v zimě, že když si dá dobré punčochy, tak ji zima není a že v tom nejde po venku na několik hodin. ![]()
@gabrriel píše:
Cokoliv hezčího, co máš, ale není do „společenské“ takže klidně pohodlné šaty, sukni, kalhoty, tričko, halenku… když čekáš chladněji, tak ta mikča, bundička,… prostě že nejdeš do národního, nebo na ples. Z bot klidně tenisky, ale i lodičky, pokud máš pohodlné, hezké.
Není to ani akce „buranů“ to už pro vesnice dávno neplatí…
I pro vesnice platilo že na ples nebo zábavu se chodilo v šatech a stalo se že když přespolní přišli v riflích a domáhali se vstupu, tak nebyli vpuštěni. Naopak dneska už je to jedno, může se v čemkoli pokud to nebudou přímo monterky.
Bych těma buranama moc neargumentovala ![]()
@gabrriel Nosím sukně celý rok. Kalhoty výjimečně. V zimě nosím pletené šaty.
Ani na vesnickou zabavu nechodím v riflích a mikině
beru si společenské kalhoty a jednoduchou halenku. Přes to svetřík a baleríny nebo lodičky, jak se mi chce. V létě šaty.
Co je vhodné si obléct na venkovskou „zábavu“? Nikdy jsem na takové akci nebyla, nemám ani představu, co si vzít na sebe..Bude tam živá hudba, asi nějaký rock ve stylu Kabátů apod…